- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Хранаа...
Purjeni kartofki sus sirene. .. bez sireneto ne sa mi tolkova vkusni
Piza,chipsove,shokoladii-kafqv i bql,baklava,tolumbichkiii, ii vsichki gozbi na bashta mi .. aaa i musaka,ama da e sus mnooogo mnooooogo zalivka,vsichko obicham s mnogo zalivka i glazura...mm sladoleed,dinq,chereshi,kola,naturalni sokove,vodichka ii ima oshte dosta
~Remember,remember...25th of November~
За плодове и салати просто умирам.А печени чушки пълнени с яйце и сирене ми е любимото
. За пиене предпочитам само вода
,рядко пия чай или кафе,а газирано и натурални сокове не обичам.
oh ot kude da zapo4na-salati,tarator,supi4ki,skara,riba,skaridi,morski darove vsqkakvi,pica,spageti,za meksikanska kuhnq umiram za6toto e pikantna,abe nai si padam po lutoto,napravo umiram.Sladko ne obi4am,mn rqdko mi se doqjda nqkakva torti4ka kato sum na kafe ili krem4e,kola MRAZQ!!!!!ooooo a tonic zaduljitelno vsseki den okolo men!I mnoooogo kafe!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Мусака,пържени картофи със сирене,пица,паста,рибка.
На мама сладкишите/купени не обичам/.Кола,фанта,натурален сок,студена вода.
Абе,всичко обичам.
такива "спагети" са божествени..леля ми ги прави страхотни.бтв със зеленчуци са мноооого по-вкусни...Ох,дано да отида това лято при леля,мн вкусно готвиПървоначално написано от the_hottie
![]()
![]()
![]()
Обичам китайски ориз, пици, салатки, сладки нещица .., обожавам месо..
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
а и забравих да кажа какво обичам.:
амии салатки-плодови и зеленчукови
пилешки пържолки (филенца или крилца)
Мкдоналдс (напоследък обаче нещо са променили)
картофи (това е нещото,което мога да ям без нищо друго)
яйца по панагюрски![]()
гювече![]()
печени пилешки бутчета![]()
канапенца от картофи
задушени зеленчуци (ОБОЖАВАМ !)
китайска кухня и мн др
(без тестените неща,чипсове,сладки и т.н.)
напитки:
кока-кола
фанта
натурални сокчета (най-вече банан,ябълка,ягода и морковени)
мин.вода
Абе много обичам да похапвам -все пак животът е един![]()
![]()
ябълки, сливи, пъпеш
пържени картофи, ориз с зеленчуци, пилешко, лютеница
баница с сирене, леща, варени яица![]()
![]()
Мусака, пилешка супа, таратор, ония хубавите варени манджи с пиле и картофи, картофена салата, общо взето всичко картофено без пюрето. Обичам и сандвичи, абе общо взето какво ли не обичам...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Печени картофи, печено пиле, спаначена супа, яйца на очи, спагети, леща, има едно където се казва къри самото ястие и се приготвя с пиле, ориз и подправка къри... тва ми е най - любимото... ми г/д тва е от готвените работи... доста съм капризна...
Пък от готовите - сирене, кашкавал, катък, шунка (пуешка).. а и хляб не обичам.
Зеленчуците повечето ги ям без моркови, карфиол, броколи ... а и мразя задушени зеленчуци.
Плодове ям без ананас, грейпфрут, фурми... и карамбола има вкус на спирт
От глезотийките най - обичам мелби, шоколад, солети и чипс... ама напоследък все по - малко ги ям... просто не ми се ядат.
А пък за пиене - вода, (айс) кола, натурални сокчета и фрешове, (студен) чай, (айс) кафе, мляко, горещ шоколад, капучино, мокачино, алкохол ( най - вече бира и вино ) и разни коктейлчета. Общо взето всичко пия.![]()
обожавам плодове и зеленчуци...и руска салата
за пиене обичам натурални сокове фрешове и айс кафе
Мноо обичам макдоналдс кола всичко дето има яко мазнини ама най-мноу обичам сланина малее от прасето от нашету селу![]()
![]()
![]()
Аз ще сложа картинки на любимите ми ястия :
ОФ , огладнях !![]()
Bydi SEBE SI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Храни :
![]()
![]()
![]()
![]()
Пържени кюфтета от (% Кайма) - 60 % Пилешка / 40 % Пуешка ; 60 % Свинска / 40 % Телешка ;
60 % Свинска / 40 % Охлюва
![]()
Напитки :
![]()
![]()
и други но сега нямам време