.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Охх ... боли ...

Изгорях много лошо ... цялата съм червена ... Буквално като рак ... И много ме боли ... Кажете ми с какво да се наквацам, за да не е толкова болезнено?

опитай с кисело мляко

Град
    у вас ;]

Re: Охх ... боли ...

ако е толкова сериозно просто отиди на лекар за да ти препоръча подходяш крем..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Кисело мляко,БЕЗ ДА ГО измиваш,вмирисва се ама кво да се прави.После почти ти няма нищо.

Има един спрей "Пан .... нещо си,помня че почваше с Пан и още 2-3 срвички"! отиди в Аптека и те ще го знаят на 100%

Голям фен
    Град
    по морето
    глупости бе, спреьове меьове
    купи си ДЕФЛАМОЛ от аптеката и се намажи , щи мине за 3-4 дена , но внимавай че много цапа и не се пере

Ами аз ще те посъветвам също като другите да ползваш кисело мляко или си купи плажно масло но с голям фактор или дори детски.Те едножременно предпазват кожата и възстановяват изгорената.

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от mishok
    опитай с кисело мляко
    + 11111 Винаги помага ... !
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от Stefityyy
    глупости бе, спреьове меьове
    купи си ДЕФЛАМОЛ от аптеката и се намажи , щи мине за 3-4 дена , но внимавай че много цапа и не се пере
    тва дефламол ме спаси на морето

Ми аз понеже съм едно изключително бяло морско чедо, киселото мляко ми е най-добрия приятел

Град
    sofiq
    deflamol

Казва се Пантенол лекарството и помага не само при повърхностни изгаряния-при малко по-тежки също.Струва около 10-на лева мисля,не съм сиг ,но гарантирам успех!

Град
    България
    Опитай с кисело мляко да се намажеш.

Мега фен
    Град
    София
    Дефламол и аз препоръчвам. Киселото мляко успокоява, но много гадно се мие после....аз повърнах лично

Повече от фен Аватара на plamka
    Като бях малка на лагер с класа, госпожата мажеше момчетата с бира и им мина за 1-2 дена.

Мега фен
    Град
    София
    Добре бе, с алкохол не щипе ли- ти за бира говориш, по- нагоре за ракия...

Повече от фен Аватара на plamka
    Не съм чула да пискат, а аз самата никога не съм изгаряла съответно не знам дали щипе... давам идеи просто... но най - добре опитай с лекарство, че тея бири, ракии, кисели млека... ддз.

mokri6 kurpa (malko q istiskva6 ne da te4e voda ot neq) slaga6 q v frizera za 4as i posle si q slaga6 kudeto si izgorqla! as taka pravq .... samo gledai ako na gurdite da ne istine6!

Мега фен Аватара на SunSmile

Re: Охх ... боли ...

Цитирай Първоначално написано от sexy_eJlz
    Изгорях много лошо ... цялата съм червена ... Буквално като рак ... И много ме боли ... Кажете ми с какво да се наквацам, за да не е толкова болезнено?
    Веднага се мажи с кисело мляко, постой малко. като изсъхне пак и така ще ти се намали температурата на тялото. след това се мажи с каквото и да било друго, но ако тялото ти е все още горещо не го мажи с нищо друго освен кисело мляко, за да изстине. аз за 1 ден на морето бях изгоряла по същия начин. и с киселото мляко имаше ефект. дано не ти се обели после кожата от изгарянето, щото няма да можеш да спиш като хората. Мацай кисело мляко и успех!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sunlight-In-Your-Eyes
    Ми аз понеже съм едно изключително бяло морско чедо, киселото мляко ми е най-добрия приятел
    +1
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Ем то аз сега в момента се беля кат змия ... и на това място кадет съм се обелила кат се пипна боли страшно много ... ам ше се оправя де .. ... все пак мерси ... :P

кисело мляко, за да спадне температурата, а за болките - веднага търси оцет. МЕрише не мЕрише... от болките те спасява веднага.
    Аз съм с много тъмна кожа и не съмизагаряла досега, но приятелят ми е пълна противоположност и скоро той така изгоря, че едва го свестих, но с кисело мляко и оцет.

Повече от фен Аватара на laila_94
    Град
    burgas
    ами аз попринцип с АЛОЕ ВЕРА
    Summer (h)

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    namaji se s rakiq, pomaga

Град
    Smolyan
    Kiseloto mlqko moje da poniji temperaturata, no poneje porite ti sa otvotreni i bakteriqta 6teti skape kojata. Tva na moreto go nau4ih, edna frendka be6e syper izgorqla na mesta da je ima6e mehuri, kakto i da e tva med setrata i kaza za mlqkoto i prepory4a krem Zdrave.
    Computers are not intelligent. They only think they are!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си