.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Град
    РЮАР

...и пак аз..

xaHXAHXahxhxhAHX

Ето го проблема отново.. ако може да се нарече проблем..
    Така нека започна..
    Училище...Учителка по физика...Решение да ни води да гледаме през телескоп, като малките деца, звездите.. нашия клас.. но някакси е разбрала ТЯ.. и решила и тя да дойде.. на мен момичето ми хареса... но с1що така, след стеклите се обстоятелства и на моя приятел... трябваше да се ходи да се гледат залу'авите звезди в 9:30 вечерта... отиваме... нашия клас... тя... и нейна приятелка я чакаше там пред...к'во беше... айде планетариум да го кажем.. ГЛЕДАХ ДА НЕ ГОВОРА МНОГО МНОГО С НЕЯ В1ПРЕКИ, ЧЕ С1М И МЕТНАЛ ОКО, ЗАЩОТО УЖ И ТОЯ ПРОБЛЕМИЯ ПРИЯТЕЛ И ТОЙ Я БИЛ ХАРЕСА..момичето сигурно ме е помислило за залухар, защото я отбягвах леко леко заради него де иначе проблеми с свалките нямам...след планетариума или там к'вото е... останахме аз...ТЯ...тоя проблемия приятел.. и още едно момче..
    цяла вечер иху-аху..и по едно време той блокира.. спря да говори... почна да се цепи..както си ходехме по улицата... нек'ви е такива... викам на тоя к'во му стана..почнах да си говора с момичето защото малко време оставаше докато тр1гнем да се прибираме.. а изобщо не с1м се целял да а свалям или нещо от сорта.. просто се д1ржах с нея както с всяко друго момиче...гледах да и е добре... да и е забавно... и така... качваме се у таксито... аз тр1гвам да сядам отзад... тя ме изпреварва и сяда п1рва... влизам аз сядам до нея... и от там си полафихме малко в таксито..и тр1гнах да слизам... казах и на нея чао... на тоя другия приятел му казах чао... и тр1гвам с него да си казвам чао (* нащо чао е стискаме си р1цете [ понеже в даскало сме си една компаниика аз..тоя проблемния фр.. онова другото момче и още трима ] *) и той не ми казва чао...спре да ми се обажда... спре да ми пише по скайп, а по принцип ми зв1ни... аз му зв1ня..пиша му..тои ми пише.. вече се минаха 2 даже 3 дена... пиша му да го питам за к'во ми се пра'й на путка...той не ми отговаря...
    И аз реших да си напиша всичко,щото ми преля канчето.. думите ми бяха следните : " Никога не с1м се карал с приятел, заради момиче и никога няма да го направя... Аз някога с1рдил ли с1м ви се на вас заради момиче... и той прописа... думите му бяха : ЗАЩОТО Е НЯМАЛО ПРИЧИНА !!!

Човек да ми има проблемите, начи !!!

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Смятай какъв приятел ти е щом даже без да си я забивал или нещо такоз ти се сърди...
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Смятай какъв приятел ти е щом даже без да си я забивал или нещо такоз ти се сърди...
    хмхх .. то4но то4но ... ама защо ли не се у4удвам кат тоз тоя фр мн се навъдиха ве4е аман на4и .. тттцтцц ... лошо ама кфо да се прави
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Momcheto se e sduhalo oshte poveche kato e vidqlo, che govorish s neq. Edin chovek kato ima kompleks, kato e nedoocenen i nqma visoko samochuvstvie za sebe si, se plashi ot nai-malkoto. Filmira se, che e othvyrlen i oshte poveche zatyva. Ne se pritesnqvai. Ako ti e priatel shte mu mine. Ako ne se chyvstvash vinoven, ne mu se moli za neshto, za koeto e glupavo dori da se govori.

Град
    РЮАР
    Не да кажеш, че ми е некав проблем.Просто споделих с вас, защото нямаше к'во да права на полувремето на мача..
    Но с радост и интерес ще изчета мненията ви..

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Не да кажеш, че ми е некав проблем.Просто споделих с вас, защото нямаше к'во да права на полувремето на мача..
    ааа 4овек без работа зна4и ..
    какво било действието , а аз се притесних за теб
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Ще му мине
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    ммм и израдва ли се на гола на Торес

Град
    РЮАР
    Не... яд ме беше, че не игра Villa..

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Поне да я беше фанал за гъза а?
    Язък.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Za*bi go takuv priqtel koito mu e za ednoto momiche ne ti trqbva!!!

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Поне да я беше фанал за гъза а?
    Язък.
    Кои ти каза п1к, че не с1м ?

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Хахах :Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми