- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Потресена съм !!!
Какво става с днешните деца .. ?!?!?!?!
Влизам си преди половин 4ас в един хранителен магазин , взех там квот ми тряяше и отивам да се редя на касата.Пред мене имаше някфо моми4е от моито даскало ( ли4но не се познаваме ама тя е братов4едка на една фр) и така тя сега ще е 6ти клас.Дава си там на касиерката шоколада бонбоните и й казва : и едни Durex от лилавите ..![]()
![]()
Направо бях като тресната , касиерката доста странно я изгледа ам все пак й даде .. Излезе си детето и аз си платих там моите неща .Излизам от магазина и я гледам таз с някъф батко на най-малко 18 години .. и понеже те бяха пред мен ,а улицата беше тясна и нямаше как да ги заобиколя и го слушам тоз -Айде ся отиваме у нас ...
![]()
и при тия думи нз кфо ми стана .. бях кат ударена с тухлаааа ..
![]()
![]()
Нормално ли е 11/12 годишни деца да го правят това ?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
ОМГ![]()
![]()
незнам какво да кажа......
тия луди ли са
![]()
![]()
Лелее...![]()
На къде отива светът
Според мен въобще не е нормално 11/12 годишно момиче да спи с 18 и нещо си годишен. Та тя си е още дете... като си помисля сестра ми е на толкова, а още с куклите играе. Може би и аз щях да остана без думи, ако стана свидетел на нещо такова.
BсИчkO Ce BPъЩа...
![]()
![]()
![]()
![]()
просто.. .нямам думи... накъде отива светът... от една страна е добре , че поне ползват презервативи...... ама се пак....
![]()
Тъжно, много тъжно ..![]()
Първоначално написано от dani_flirt
ама и аз не знаех кфо да си мисля .. просто :Х :Х ...
Аз в 6ти клас като ходех с хората - държане за ръ4и4ка , гушкане , целувки и тфа е ...
Къде отидоха моралните ценности .. ?!!! (ако изобщо са останалитакива в днешните деца )
Да, от тази страна погледнато- поне ползват презервативи.Първоначално написано от DjuDjiTo
BсИчkO Ce BPъЩа...
Тва нещо се случва все по често няма кво да се чудите,плюс тва има още поне 3 теми за пиклите дето се клатят на такава възраст
![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
tva ne sa dobre....provlqt si jivota.da vzema da gi![]()
Руса кукличка
мно ми е чудно що става така... все повече се стремят да "приличат" на големите ли кво????![]()
![]()
![]()
![]()
ама то пък оставаше и да не ползват .. е тогава ве4е щеше да е мн забавна история .. на 12 бременнааааа![]()
![]()
![]()
![]()
сякви неандерталци ги има....Първоначално написано от -4arovnata-
Ами нищо чудно, то на 12 едва ли можеш да прецениш какви ще са последствията... Дано поне момчетата като са по-големи да разсъждават с горната си глава.Първоначално написано от -4arovnata-
BсИчkO Ce BPъЩа...
какво се учудвате?това не е нито първата,нито последната такава тема,а вие все още им се чудите...жалко наистина,ама реалност
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
според мен ако дадения индивид умееше да разсъждава изобщо нямаше да тръгне да прави секс с 12 годишна .. 4е то дори е незаконно !!!![]()
![]()
басии злето!! тя тая още не може да си запомни името пък тръгнала да се ебе с 18 годишни батковциаз сега ще съм 6 клас.. и има една моя съученичка която се е ебала над 5 пъти!!! мии те тия въобще не мислят за последствията!! както каза една приятелка --> КАКВО ЩЕ СТАНЕ АКО ЗАБРЕМЕНЕЯТ
знам че има презервативи ама.. ако момчето не си е зложило!!
![]()
![]()
aLL people are faLLing sTars..but you..you are moon xD my life is jusT one fucking dream.. ;]]
Ако животът ми беше един филм.. то филмът щеше да е комедия , но ако и ти се появиш в филма..той ще стане психо!! xD
лелее ужас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Съгласна съм... не ми се иска да има такива случаи, но все пак ние нищо не може да направим, освен да се възмущаваме.Първоначално написано от -4arovnata-
BсИчkO Ce BPъЩа...
всъщност може и да можем да направим нещо... ако имаме по-малки братя или сестри или пък приятели... или нещо такова... може да им "налеем" малко акъл в главите...
А не в днешно време момичетата не са курви...оо не не нема такова нещо...даже и не правят секс преди 1вата брачна нощ!И не те не ходят с 4-5г по големи момчета от тях-няма такова нещо...И не даже и не забременяват на 14-15г в никакъв случай нема такова нещо....
Понякога направо се срамувам,че живея в България как може...някакви на 14-15 г са бременни...трябва не да правят аборти(за мен това е убийство)а да ги раждат и после в затвора(а бебето за осиновяване),а момчетата които са го направили да бъдат бити и после и на тях 1 присъда към 20 год е добре...некви пикли вече немогат да ходат а са на 14-15 год щот толкоз много са ги наебали че....А колко са извратените дето прават неща които и не искам да казвам...държава на курви,извратени копелета и нещастници които се наричат мъже,жени без ценностна състема за които най-важното е материалното...в какво се превърнахме...![]()
амм брат ми е още малък за това .. все пак е на 6 .. но като стане на 10 (до тогааааааааааава има мн време ) ще си поговоримПървоначално написано от DjuDjiTo
![]()
от къде да сме сигурни 4е след 3/4 години няма да е ''модерно'' да правиш секс на 10 ... зву4и наистина смешно ама ...
Просто нямам какво да кажа ..![]()
И аз имам една позната, тя е 7ми клас .. Никога не можеш да й дадеш годините на вид, де .. но на акъл е като 7-годишна .. Иначе е изрусена, направена, изкуствена .. Казва, че не може да си има "гадженце" защото на 3-тия ден и омръзва .. Предпочитала да си ходи по купони всеки ден и да си се забива с различни .. И разбира се да имат пари !! .. Тц тц ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
аз имам братовчед на 2... и силно се надявам , когато порасне да не е модерно да правиш секс на 10..... та тогава те още може и да не им става или да нямат цикъл.... ох... на къде отива тая държава....![]()
ох сестра ми е на 8.....а знае глупости които научих на 10Първоначално написано от DjuDjiTo
чудя се като стане на мойте години кво ли ще е...
а като и говоря сериозно се смее с мисли че се ебавам с нея
![]()
и аз сега бях 7 клас и даже учители са ме питали наистина ли съм на 14Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
като кажа на някой че съм девствена не ми вярва
ама аз не си се представям на мястото на мои познати който вместо да ходят на училище гледат бебета
![]()