- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Потресена съм !!!
мм и аз съм така на 14 съм не 4е изглеждам на толкова и кат 4уят хората 4е съм девствена .. Щот не ме е срам да го призная .. и не им се вярва ама болни мозъци ..Първоначално написано от romantika_f_13
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
оф аре пак великите безрешни,порастналите дето знаят всичко за секса се изказаха...
кво ти пука,извинявай..
ше се ебе и на 8 ако иска нали си е нейн живота..
еййй умирате да се бъркате в на някой друг работата...
Мм .. не знам .. на тази моя позната жовота й е ходене по вили и купони с около 50-100 човека .. Забива се с когото види, пък ако има и кинти пича е много доволна .. Не, че помни всички, с които се е забила, де .. И който хареса на първия ден му казва, че го обича .. Тя е на 13.Първоначално написано от romantika_f_13
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
тцтцтцтц.......Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
ужас....
![]()
А пък... малките ми комшийки, които са 6-7клас слагат в пъти повече грим от мен...![]()
Много е готино да си 'голям', да се 'гримираш' и да 'правиш секс'...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
всеки сам си решава кво да прави с живота си...щом на 11.12 се ебат ок! ама след 17 годишнината си ще са курви..да се оправят бе,вие си бъдете с мозък в главата пък другитъе дано се осъзнаят
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
не знам кво става ама не отива на добре ...
преди седмица може би се рових из форума и намерих тема от 2005 година .... питаше се "Има ли момичета които са го правили на 15?"
Много малко бяха отговорите че има, най-срещаните отговори бяха 16 - 17-18, а сега за 3 години разлика в поколенията , темата трябва да е "Има ли все още 15 годишни девственици"
Развитието въобще не отива в добра посока!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми вече да си кажа чесно изобщо не се учудвам... на по 12-13 всяка втора е курва и е минала поне половината град... Аз ако съм на тая твоя приятелка ще счупя главата на лапето...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Е какво младо девойче е намазал, то си е направо малко .. Интересно даже какво го възбужда в това момиченце ..Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Кво блаземо толкова е застрашен пича че не е истина , тая толкова прокорорска че няма на къде ...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Нещо ще се сдърпат и тая веднага ще се разциври че я изнасилил и познай за кво си говорим![]()
Вярно не се доказва толкова лесно ама му стига сдухвацията ...![]()
да не мислиш 4е кат е толкоз тъпа да се *** на 12 от един бой ще й дойде акъла в главата ... !?!!?! Щот аз не съм на тфа мнение ..Първоначално написано от Iv4eTy
![]()
![]()
![]()
ми така като гледаш явно е нормално
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Ами то всичко си е до възпитанието да ти кажа, щом родителите не са успели......... но какво трябва да я гледа как са е*е с който и падне ли.Може би не с бой, но трябва да направи нещо, защото иначе ....Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
+1 .... ???Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Поколенията стават все по-тъпи и извратени. Хиляди пъти е говорено, че не е нормално, но не ми се вярва, че тези думи ще стигнат до децата, за които са предназначени.
Иначе е модерно вече на 12-13 година да правят секс, да слагат грим и да се обличат в така модерните дрехи, а не осъзнават колко смешно е от страни.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
и идея си нямам и аз тфа се 4удех ...Първоначално написано от DjuDjiTo
а какро каза маднес или някои др не помня то4но 4е можело и на 8 де се .....
4е тфа е се1 с мъртвец да го правиш![]()
Абе пич тва са деца мен въобще не ме възбуждат такива ама грам .... по скоро над 16-17 до 23-25 аз дори не се занимавам с момичета под 16...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Странно ми е за мен те все още са си деца ..... и не мога ....
Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
е кво толкова те възбужда в някфи деца???? [не казвам че аз не съм,въпреки че съм на 15... но не прая секс.. все още...]
Абсолютно съгласна съм ..Първоначално написано от ubuntu
А за НенОрМалника: .. Пич, не съм "малка", както ти каза, и не съм на 12 години, мерси. Знам какво говоря.
А това, че теб те възбуждат момиченца на по 12 години, не е нормално и не означава, че такава е мъжката психика...
Ти лаф ли каза или каквоПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
?
Би ли ми уточнил за коя мъжка психика ми говориш точно...Защото познавам доста мъже и досега от един не съм чула да има такива предпочитания за 12 годишни...?
A qui
Ами...![]()
Не знам що за мъже сте,след като ви 'възбужда' детенце на 11-12-13годинки. Кво? Циците ли й харесвате? Един въпрос- къде са й циците? Кво им харесвате бе? Детското изражение ли?
Айсиктир, аман от глупави момченца пишлегарчета
Малчовци
Smile!?
^ исписаха се много подобни теми и няма нужда от примери за да разберем че това е истина каквото и да пшеем нищо няма да се оправи..Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!