- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Потресена съм !!!
Наистина беше забавноПървоначално написано от Miss_Perfekt
Всичко си идваше с времето,а не както сега...
Прекалено бързо искат да пораснат...а не знаят кво ги чака
Smile!?
Така е и аз мога да ви дам пример с една братовчедка която е на 12 всеки ден се натиска с гаджето си което е на 16 но те поне през дрехите или поне аз само толкова съм видялаПървоначално написано от ra4ence
Оф... тея косми на пи*ката нямат още трагнали да ми се еб*т... Абе да умират... Дреме ми на задното черво![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
А тоя, да го хванеш и да го шутираш в топките, да не може да го дигне.Първоначално написано от the_hottie
п.п. ако го бях видял аз това, наистина да го бях шутирал![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Те си преценяват... Хубавато е, че ползват предпазни средства..![]()
Мда ..Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
no comment..
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
даааааПървоначално написано от Yallama
ние тая учебна година го напраихме за завършването (7 клас)
![]()
![]()
![]()
![]()
Това,което се случва наистина е потресаващо!Но обществото ни е такова,като тръгнеш по магазините - какво виждаш дрехите за малките деца са мини вариянт на дрехите за големите хора...Като погледнем игрите какви са,като погледнем информацията до която имат достъп тези деца...Това не е нормално,но е така!!!И ако едно дете не е възпитано както трябва...то си тръгва по пътя и не се усеща колко ниско пада...,докато не стане на 18 години и нагоре и не се замисли,че това което е правило досега не е правилно...
Така,че както каза някой преди мен...в един момент започват да съжаляват,но е късно и нищо неможе да се върне назад!
Винаги го е имало този момент,само че сега е много по-силно изразен...и чак е отвращаващо...
NeNoRMaLNiKa теб не те знам на колко си години пич,обаче недей да разсъждаваш от името на всичко "мъже" .Да вярно е че всеки мъж предпочита нещо по-младо,но един "нормален мъж" , предпочита девойка не - дете!Каквото и да си говорин на 11-12 годинки едно момиче си е дете,колкото и развито да изглежда...
A qui
Но и в миналия, и в този не е нормално да се прави секса на 11-12 години.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Айде пак се намесих. Вече ще ме намразиш.![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Незнам...,ако един ден имаш дъщеря,дали ще разсъждаваш така...Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
A qui
![]()
![]()
![]()
![]()
ебати пропадняците.. е така се става курва.. ама виновни са родителите
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Това е толкова нелепо...Наистина и аз не знам какво става в двешно време и до къде ще стигнемОбаче аз не обвинявам момичетата.Те са малки глупави лесно манипулириуми...какво очаквате...Даже се сещам че аз като бях 7-ми клас ми предложиха секс и момчето беше на 17-18...Предполежение имаше и една моя приятелка на същата възраст.Тя за малко не го направи.И чак след време когато узря започна да се ядосва че за малко не е станало...Пък и на мен като ми казаха аз тогава не мислех че е отвратително...никакво мнение нямах се едно ми беше...
Първоначално написано от -4arovnata-
Тихо, е ! Така е, и така ще бъде. Никой никога няма да успее да промени нищо. Ха Ха Хааа. И момичето си е много умно даже, (не толкова колкото мен де...)
I L♥VE 69.I L♥VE♀
мдаа ....ама най скапаното е 4е вси4ки ни слагат под един знаменател с тяхПървоначално написано от Шушулчица
![]()
аз съм 2 години по голяма от нея ама .. уж сме еднакви
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Nenormalno BUGARSKA rabota!!! Eto vi vasata demokraticna i euroatlanticna Bulgaria!!!!!!1 Prvo izgonihte tradiciite i religiata, posle morala i etikata ,a sega se oplakvate!!! Na kakvoto ste si postelili na tova ste leglenete!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
Ти не си ли БЪЛГАРИН, бе дървар?Първоначално написано от Jaden
аман вече от потресени и възмутени.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Po krv i po dusa sum bulgarin no po mantalitet i nacin na mislene sum na svetlinni godine! Mnogo sum dalec ot vasite srednovekovni dilemi, zakoni, "kazusi" i takananatuk! Prosto mi se gadi ako dori i za moment sedna da govoria s nekoi ot vas za religia, filosofia, istoria!Първоначално написано от Чичко_Полицай
Tolkova ste nazad! Obace ne ste vinovni vie, komunisma e vinoven!
Никой не умира девствен ,животът преебава всички
boje...nqmam dumi...Kak moje 11/12 godishno momi4ence da spi s 18g...? To e dete... Na kyde otiva sveta? I dvamata ne sa dobre... momi4eto za6toto ot syvsem malko e zapo4nalo da pravi sec s mnogo po-golemi ot neq, a mome4eto-kak moje takova golqmo mom4e da se interesuva ot 11 godishno momi4ence... Kvi sa tezi hora?... Prostop nqmqm dumi...
![]()
![]()
Това момче не е нормално. Абе и двамата не са в ред. Аз самата съм на 13 и като се сетя, че едно момче, което завърши тази година много ме харесваше, искаше едва ли не нещо повече от целувка от мен (не, че и целувка съм му давала
(СЛАВА БОГУ) ). Просто съм потресена. И на всичкото отгоре има самочувствието да каже: "Едни DUREX (там не знам си какви)!" Та ние с приятелки веднъж се шегувахме коя от нас ще влезе в аптеката и ще си купи успешно презервативи..че и накрая никоя не посмя....Ти сподели ли на своята приятелка за "секс играчката" братовчедка й?!
![]()
HAPPY GIRL
sлoji si rozowiiтe caisii i she me viijдash roзowa (suн) .. ;]]
Първоначално написано от Lady Death
Да.
Иначе, мен не ме бъркат.Да правят каквото искат...
Точно заради равнодушието и безразличието на околните, проблемите се задълбочават и работата отива на все по-зле.Първоначално написано от морж
ами да казах й.Тя ми отговори 4е го о4аквала от простата си братов4едка.После й вдигнала жесток скандал отна4ало малката не си признала за нищо , но в последствие ..... Била решила 4е е готова за това ..Първоначално написано от *~CheRuB~*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)