.
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 211
    ЦИГАНИТЕ МОГАТ ... ЗАЩО НИЕ ДА СМЕ ПО МЪРЗЕЛИВ НАРОД

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от -4arovnata-
    ами да казах й.Тя ми отговори 4е го о4аквала от простата си братов4едка.После й вдигнала жесток скандал отна4ало малката не си признала за нищо , но в последствие ..... Била решила 4е е готова за това ..

да е, да е.... те всички така решават... бахти кухите парчоци... ама рано или късно ще проумеят кво са напрайли...и май ще е по-добре късно,отколкото никога.... но нали всеки си има глава на раменете, която му е дадена "уж", за да мисли с нея...ама не винаги този "атрибут" се използва по предназначение.... всеки луд с номера си....

Наистина е много грозно "дете" на 12/13 и "мъж" на 18 години да бъдат заедно, камо ли да правят секс. Друг е въпроса защо младежите и девойките започват да бъдат в час с нещата от 11/12 годишна възраст. Лично аз съм на 15 години и смятам, че за всеки е индивидуален избор кога да започне да води полов живот. Според мен под 14 годишна възраст е недопустимо.

А пък да не говорим за 18 годишните, които са пълни загубеняци и не могат да праснат нещо на същата възраст, затова се мятат на лесните "пички". Такъв тип хора трябва да бъдат съдени за педофилия...

Но като се замислим е добре, че поне използват презервативи, това е добро начало. Добре е преди да се започне полов живот да се образоваш, достатъчно е да се прочетат важните теми за секса тук във форума.

ama tq ne znae kakvo ima v tova paket4e deto pi6e durex.....
    Kvo q uprekvate xex basi.....tva eeeeeee..... miiiii deca kvo da se kaje drugo...

Zorry 4e ne pi6a na b1lgarski,ama ne s1m v na moq komp.....ne razbiram na tiq deto sa tuk.....pi6e na ispanski

xax абе всеки си реша кога да започне

Град
    не е установено още :]]
    аз не бих се потресла по-малко от тва да видя в магазин детенце да си купува презервативи,но ако някои се замислят,пак по-добре,че си купуват презервативи...иначе без тях...хептен ще си съсипят живота
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Цитирай Първоначално написано от Jaden
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Nenormalno BUGARSKA rabota!!! Eto vi vasata demokraticna i euroatlanticna Bulgaria!!!!!!1 Prvo izgonihte tradiciite i religiata, posle morala i etikata ,a sega se oplakvate!!! Na kakvoto ste si postelili na tova ste leglenete!
    Ти не си ли БЪЛГАРИН, бе дървар?
    Po krv i po dusa sum bulgarin no po mantalitet i nacin na mislene sum na svetlinni godine! Mnogo sum dalec ot vasite srednovekovni dilemi, zakoni, "kazusi" i takananatuk! Prosto mi se gadi ako dori i za moment sedna da govoria s nekoi ot vas za religia, filosofia, istoria!
    Tolkova ste nazad! Obace ne ste vinovni vie, komunisma e vinoven!
    Не схванах ?!? Къв си ти бе ... МОРЖ ?! Тръгнал да ми обсъжда България , и най-смешното бил ми БЪЛГАРИН - хахаха ,та ти даже не знаеш как се пише името на родината ни [quote="Jaden"][quote="Чичко_Полицай"]
    Nenormalno BUGARSKA
    Не БУГАРСКА бе смешник БЪЛГАРСКА!!!!!!! И като си на "СВЕТЛИННИ" години пред нас какво правиш в този "изостанал" форум а ? За мен ти си един БОКЛУК !!! Срам за теб , срам за родителите ти !!!!!

П.С - Извинявам се за СПАМ-а

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не

АбееЕее това си е чиста манипулация трябва ли да се лъжем ДЕЦАТА ,да деца са на тази възраст, лесно се поддават на думите на сладките големи батковци и са готови да направят всичко за да им угодят ... за своята "истинска" , "голяма" любов .. а и така стават виждаш ли големи ... защото кой като тях то вече си е престиж да си спала с 5-6 момчета на 13-14,но в крайна сметкаа всеки си има мозък в главата и решава какво да прави не сме ние тези които могат да ги спрат , а и от край време забраненото е наи-интерсено .. да станем малко банални "такъв е живота"

imah v klasa podoben problem,ama s ciganka nali znaete...razmnojawat se mn byrzo....bqh 5 klas kogato taq mangalka zabremenq ot 9 klas momche... da im eba i mangalite makar i sred dqh da ima dobri hora imam mn dobyr fr kito e polowin cgianin i mn pechen i mrazi cigani

Във всяко едно поколение от 20 години насам си е така. И аз като бях на тия години го имаше това нещо, че дори и не се учудвам. Едно го правят, други не.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Ами ...к'во да кажа... да си баща на т'ва лапе да го хванеш тоя 18годишния да му дръпнеш една гора бой и да ходи да ебе после!
    Идиоти

Град
    София
    Виновен е не тоя, който яде баницата, а този, който му я дава.
    Smile!?

Не се учудвам ,но въпреки това е потресаващо аз когато бях на 11-12 изобщо не съм се замисляла ,че мога да правя секс на тези години...Но в нашето училище има едно момиче което сега е 9 клас ,но за 1 път го е направила в 5 и е ебала половината мом4ета от горен курс...Така ,че не се учудвай толкова...Така е днешното поколение...Съсипват си живота...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Повече от фен Аватара на xxXroshawkaXxx
    Град
    wтоrата zвезdа w ляwо ii вsе напrаwо до sутrинtа...
    Цитирай Първоначално написано от dani_flirt
    Лелее... На къде отива светът Според мен въобще не е нормално 11/12 годишно момиче да спи с 18 и нещо си годишен. Та тя си е още дете... като си помисля сестра ми е на толкова, а още с куклите играе. Може би и аз щях да остана без думи, ако стана свидетел на нещо такова.

ама и аз не знаех кфо да си мисля .. просто :Х :Х ...
    Аз в 6ти клас като ходех с хората - държане за ръ4и4ка , гушкане , целувки и тфа е ...

Къде отидоха моралните ценности .. ?!!! (ако изобщо са останалитакива в днешните деца )

+1

без думи съм по тази тема .. :Х:Х ..

Толкова са зле малките вече,че и в детската градина ще почнат секс да правят, а майки ще стават на 12

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Кофти...

Малките, трайте малко бе
    ~ EviL DeViL ~

x
    аь ус ефь пьтнсше

Ами за тях явно е нормално.За мен не е.Имам съседки на 14 години и като ги гледам са си деца,а пък какво остава за по-малките. Да хванеш и да им строшиш главите.Както казва баба ми-(не съм вярвала,че за относно това бих повторила нейните думи ) -секс ще правиш цял живот за напред.Но естествено интересно им е и как така съученичката им прави секс,а те не?Аууу това е катастрофално за тях да не са от стадотo.Ще разберат след време,надявам се да не е късно

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ами с такъв се е хванала - няма за какво друго да се говорят или да правят. На нея и е толкова акъла а момъка се възползва

Проблема е че децата искат да порастнат много много бързо, но не искат да чакат момента за това. Смятат че всичко им е позволено и ще са неуязвими. Стадното чувство е водещото.... Ама за това сме си виновни ние.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

abe,колкото и да са потрисате,те ше продължават да се тресат.Те ше си развалят живота.Гадно е,да,ама явно само в тоя форум ли сте добрички или кво се чуда-виновно било населението,значи тука сме само свети води ненапити а сички останали кво??Мнооо,ама мнооо зле са тея изтрещели момчета на по 18.Всъщност момченца,щото явно акъла им е на 10.Да се възползват от едно не добре укрепнало момиче с разклатена психика и жажда за внимание-те нещо като достойнство да имат??Друг е въпроса,че момичетата им се връзват.А пък друг е въпроса,че е незаконно!(нищо че аз не го тача много закона)

Гадно,гадно,гадно! Само дет незнам що ми е смешно
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К
    Гадно,гадно,гадно! Само дет незнам що ми е смешно
    Сигурно щото си е за смях.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от romantika_f_13
    ОМГ незнам какво да кажа...... тия луди ли са
    Аз НЕ мога да разбера, защо всички винаги така се очудвате??? Не разбирате ли, че това е реалността
    И не са виновни само момичетата, към които толкова нападки се отправят. Този факт говори за отношението на обществото, показен е затова, че има "дупка" в това общество. Всеки знае да се възмущава, за да се направи на интересен, а всъщност нещата са наистина сериозни. Ок, всеки се възмущава от нещо, но дава ли си сметка, че по този начен се възмущава и от себе си?? Да вземем да пример майката на момчето, което е казало "айде, отиваме у нас", майка му, да предположим, е на ~40 год. Ако тя присъства на подобна ситуация също би останала потресена, без дори да предполага, че собственият й син постъпва по същия начин. Всеки се има за безгрешен, но това въобще не е така...
    Проблема и вината не са само на тези на 11-12р виновно е цялата ни общество...

Re: Потресена съм !!!

Какво става с днешните деца .. ?!?!?!?!

Влизам си преди половин 4ас в един хранителен магазин , взех там квот ми тряяше и отивам да се редя на касата.Пред мене имаше някфо моми4е от моито даскало ( ли4но не се познаваме ама тя е братов4едка на една фр) и така тя сега ще е 6ти клас.Дава си там на касиерката шоколада бонбоните и й казва : и едни Durex от лилавите ..
    Направо бях като тресната , касиерката доста странно я изгледа ам все пак й даде .. Излезе си детето и аз си платих там моите неща .Излизам от магазина и я гледам таз с някъф батко на най-малко 18 години .. и понеже те бяха пред мен ,а улицата беше тясна и нямаше как да ги заобиколя и го слушам тоз -Айде ся отиваме у нас ...
    и при тия думи нз кфо ми стана .. бях кат ударена с тухлаааа ..

Нормално ли е 11/12 годишни деца да го правят това ?!?!?

ми то Да ти кажа в днешо време е така аз като ги гледам вс дребни кфи са курви... така че изобщо не се учудвай...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си