- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забравихте ли напълно първата ви любов?
Ще създам тема тъй като отдавна ми се върти въпроса:
В мен ли е грешката или е така с всички?
Искам да попитам следното...
След като приключихте с първата си любов след години като се сетите отново за човека потрепва ли нещо във вас?
При мен лично по-скоро беше първа и неосъществена любов, все още не съм я забравил, въпреки че срещнах момичето което пъти повече харесвам, колкото и странно и безрасъдно да звучи!
Е, първата любов си е първата любов! Каквото и да е... И моята първа любов беше несподелена, но дори и сега,след три години ако дойде онова момче и ми каже, че иска да пробваме... няма да откажа! Според мен е нормално!
ohooooo odavna ne me intersuva nito pak izpitvam ne6to kam nego,samo deto pomnq koi e![]()
Руса кукличка
1вата ми любов е водката...сега си имам друга-ракията и все пак ако ми се предложи не бих и отказал...
Мисля 4е да. Вярно е че е първа, но си остава в миналото.
Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.
Ако отново поиска да пробваме пак, бих отказала. о не съм го забравила. В момента съм с момче, което ме прави много по-щастлива, отколкото първата ми любов, но въпреки това не знам дали обичам сегашния повече от първия. Първата любов, поне за мен е незабравима. И ми е много тъжно, че почти не се виждаме.
+1Първоначално написано от Moon Angel
![]()
Желязна Девица
не беше преди една година и беше несподелена сега се сещам само за болката и за една целувка нищо повече...мисля че вече съм го забравила но това сигурно е така защото не сме се виждали от 1 година...ако го видя не гарантирам за действията си и за чувствата си![]()
Както казват ''първата любов ражда нехваща '' ... та така е и при мен макра че беше преди .......ехее колко време
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Опитвам се да се примиря, че съм изгубила чвата си 1вата си любов. Никога няма да го забравя и вероятно винаги ще искам да бъдем заедно. Дано да греша.![]()
+1 просто с времето...изветрява...Първоначално написано от Moon Angel
![]()
Не съм го забравилаСигурна съм,че винаги ще го помня.
Преди време си мислех,че ще запомня и лошото,но не е така.Остана ми като един хубав изживян спомен.![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Въпросния Крум4о го разлюбих, но продължихме да се виждаме още няколко години, тъй като бяхме в едно и също у4илищеИ определено нищо не ми е трепвало..
![]()
Робинята на Quench
ми както по-нагоре казах първата любов си е първа любовнеможеш да я забраеиш колкото и да искаш аз също не мога напълно да забравя това момче но продължавам напред ,защото знам че наистина нищо нямаше да излезне с него ако го проумееш и ти ше ти е по-добре
![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Аз в момента съм с моята 1-ва истинска любов![]()
За това е първа,защото и да искам не мога да го забравя.И лошото е ,че като се сетя за него се натъжвам,спомням си....и сякаш има още нещо в мен....(тръпка), може би.... сякаш още имам някакви чувства,което не ми харесва....![]()
![]()
![]()
![]()
първата любов истинската със трепетите,с истинските топли чувства нигока не се забравя...аз мойта още не съм я и изживяла ,тъй че няма как да я забравя...
1вото овлечение го помня..Лапешка му работа беше едно време![]()
ne, ne sam q zabravila. e da ve4e 4uvstvata ne sa i napolovina sa6tite no tova sa spomenite za koito 6te se se6tam mnogo dalgo vreme vse pak parvite trepeti na lubovta ne se zabravqt lesno ako razbira se si 4uvstvitelen 4ovek po du6a. (pla4a na titanik)![]()
Всеки път си мисля че съм, но щом го видя, разбирам че не е така
Категоримно НЕ съм го забравила.Това ,че "очи ,които не се виждат, се забравят" хич ама хич не е така.Напоследък е започнал да се държи като задник и ми иде да го ударя,обаче има неща които ми липсват от миналата ми връзка и то срашно много.Не е същото.М дам....
еее лафа е: първата любов никога не се забравя!пък и при мен се получи нещо такова с 1 момче което ходихме 1 година и аз си мислих че немога да го забравя но стана точно обратното,защото срещнах истинската си любов с който сме наи-добри приятели а после станахме и гаджета и тъка че ако обичаш истински новия си приятел ще забравиш със сигурност другия ама не трябва да си мислиш за старото си гадже за да не провалиш сичко със сегашното защото ще те хванв повече яд според мен не е ли така?
моята първа любов беше несподеленато даже момчето никога не е знаело че изпитвам нещо към него , но държанието му достатъчно ме убеди ,че не трябва да показвам любовта си.. !
...но все пак ако ми се оттдаде възможност никога не бих му отказала ! Той си остава той..![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
skoro be6e