- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забравихте ли напълно първата ви любов?
А,моля?????????Забравила съм го,дрънци,имам чувството че никога няя го забравя тва копеле,от 2 годинио го обичам!И той го знае...и не му пука...
Щото мн ясно си е "лошо момче"
Но съм тотално обедена,че ако нещо ще помня абсолютно вечно в него това ще са очите му,те такива черни очи не се забравят така...
Брях,брях
Първоначално написано от Zarity
Колко черни очи ще има да гледаш...
Споко, като идеш да учиш някъде другаде и ще помниш само името му ...
Madness is the gift, that has been given to me.
Абе,интересното е,че той учи в друг град,и се връща тука супер рядко,почти не го виждам,но се пак си го обичам...абе безнадежден случай,просто...Първоначално написано от Chess
![]()
Брях,брях
Еми да. Още помня първия си динозавър. Бях на 5 и татко ми подари жълт тиранозвър Рекс.
Първоначално написано от Zarity
Ем... шит хапънс... успех.
Първоначално написано от w0sh
А пък за мен динозавърчета нямаше. Ти поне си си прекарвал добре със него ...
Ami,da,az vse o6te go pomnq.Priqteli sme,no v ramkite na normalnoto.Dali ne6to trepva li?!-Trepva zaradi spomenite i hubavite momenti,koito sme imalo,no ni6to pove4e.Tozi trepet ne e vuzmojno da premine otnovo v uvle4enie za tova mn cenq istinskoto priqtelstvo.Kogato 4uvstvata iz4eznat i ako ostane edno takova priqtelstvo,to naistina e istinsko!I ne bih iskala i da zabravqm purvata si lubov-tq e ne6to hubavo,4ast e ot men i moga da jiveq s neq,ne mi pre4i tazi "zaguba". Vseki vurvi po putq si,toi ima jivot,az imam svoi-ob6tite spomeni sa prosto povod za dobro nastroenie i emocii...ni6to pove4e!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
помня я много добре но ако СЛУЧАЙНО иска мисля че ше и откажа.
прекалено горд съм , по скоро ше умра
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Не е нужно да бъде забравяна,защото е имало толкова хбави моменти,а и не разбирам защо и другите връзки трябва да се омаловажават,всичко е скъпо!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Все още уж го обичам.
На 14 едва ли има любов.
Обичам го , но се страхувам.
Когато ми предложи преди месец отказах.
![]()
Опитвам се да го забравя.
Не мисля,че скоро ще обикна някого така.
И все пак ..
любовта е за хората със сърца ..
Първоначално написано от halino0r
WTF ?!?!?!?!?!
Време ти е...намери си психиатър.![]()
Дам.. напълно я забравих. Едно момиче ми помогна...![]()
![]()
i na men purvata mi lubov be6e neapodelena.. 2 godini krieh 6toto ako toi be6e razbral .... mi bukvalno kazano 6te6e da mi se izsmee v liceto...
nikoga nqma da go zabravq.. kolkoto i mn da me bole6e sega se se6tam za nego e s nqkakva smesica ot usmivka i tuga... no vinagi 6te mi ostane kato obeca na uhoto gre6kata koqto napravih kato se vlubih v 4ovek kato nego...
vinagi mi trupva stomaha kato se prisetq za ne6to![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Абсолютно същото беше и с мен... Ама тия от класа и казаха и стана една... Иначе сега много рядко се сещам за нея. Сигурно и ти ще го забравиш след времеПървоначално написано от dimanushka
![]()
Преди се сещах по-често..вече не толкова, сега друг ми разбива сърцето![]()
Но винаги щом се сетя..трепва разбирасе..любов си беше все пак.Хубаво ми става, не заради човека..а заради спомените с него..хубави моменти бяха..
И не, няма никога да ти мине..все по-рядко ще се сещаш..и все по-мъчно ще ти става,защото вече е минало.Казват, че по-силна от първата любов няма..може и да не е така..но със сигурност е незабравима![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
И при мен няма нищо вече, нито тръпка, нито чувства!
Trypka ne moga da kaja, che izpitvam kym nego, no priatno useshtane - da. A kato se zamislq predi kolko vreme stradah po nego.....
Ми преди 3 години си мислех че много обичам едно момче, че той ми е първата любов... е не бе така. Така че мога да кажа че сега, моята връзка и моето момче са ми първите истински и не искам никога да свършва.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
С него от години не си говорм, но понякога като си спомня какво е било нещо в мен трепва. Но това не означава, че не е забравен![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Не може да се забрави. Да го преодолееш, да не чувстваш нищо - може, но все пак спомена остава.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
estt,4e potrepva ne sum go zabravila,no sega si obi4am samo gadgeto,taka ,4e,no comentПървоначално написано от litii
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Мне...не съм... : ))) То май никой не я забравя... уе знам ли...ама не съм го забраила![]()
Забравяш случки само, ако страдаш от Алцхаймер или получиш амнезия...друг вариянт нема...