.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 136
    Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    А,моля????????? Забравила съм го,дрънци,имам чувството че никога няя го забравя тва копеле,от 2 годинио го обичам!И той го знае...и не му пука... Щото мн ясно си е "лошо момче" Но съм тотално обедена,че ако нещо ще помня абсолютно вечно в него това ще са очите му,те такива черни очи не се забравят така...
    Брях,брях

Цитирай Първоначално написано от Zarity
    А,моля????????? Забравила съм го,дрънци,имам чувството че никога няя го забравя тва копеле,от 2 годинио го обичам!И той го знае...и не му пука... Щото мн ясно си е "лошо момче" Но съм тотално обедена,че ако нещо ще помня абсолютно вечно в него това ще са очите му,те такива черни очи не се забравят така...

Колко черни очи ще има да гледаш...

Споко, като идеш да учиш някъде другаде и ще помниш само името му ...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Цитирай Първоначално написано от Chess

Абе,интересното е,че той учи в друг град,и се връща тука супер рядко,почти не го виждам,но се пак си го обичам...абе безнадежден случай,просто...
    Брях,брях

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Еми да. Още помня първия си динозавър. Бях на 5 и татко ми подари жълт тиранозвър Рекс.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Абе,интересното е,че той учи в друг град,и се връща тука супер рядко,почти не го виждам,но се пак си го обичам...абе безнадежден случай,просто...

Ем... шит хапънс... успех.

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Еми да. Още помня първия си динозавър. Бях на 5 и татко ми подари жълт тиранозвър Рекс.

А пък за мен динозавърчета нямаше . Ти поне си си прекарвал добре със него ...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Ami,da,az vse o6te go pomnq.Priqteli sme,no v ramkite na normalnoto.Dali ne6to trepva li?!-Trepva zaradi spomenite i hubavite momenti,koito sme imalo,no ni6to pove4e.Tozi trepet ne e vuzmojno da premine otnovo v uvle4enie za tova mn cenq istinskoto priqtelstvo.Kogato 4uvstvata iz4eznat i ako ostane edno takova priqtelstvo,to naistina e istinsko!I ne bih iskala i da zabravqm purvata si lubov-tq e ne6to hubavo,4ast e ot men i moga da jiveq s neq,ne mi pre4i tazi "zaguba". Vseki vurvi po putq si,toi ima jivot,az imam svoi-ob6tite spomeni sa prosto povod za dobro nastroenie i emocii...ni6to pove4e!

Град
    Враца
    помня я много добре но ако СЛУЧАЙНО иска мисля че ше и откажа.

прекалено горд съм , по скоро ше умра
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Град
    Terra incognita!
    Не е нужно да бъде забравяна,защото е имало толкова хбави моменти,а и не разбирам защо и другите връзки трябва да се омаловажават,всичко е скъпо!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

не съм
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Все още уж го обичам.
    На 14 едва ли има любов.
    Обичам го , но се страхувам.
    Когато ми предложи преди месец отказах.

Опитвам се да го забравя.
    Не мисля,че скоро ще обикна някого така.
    И все пак ..
    любовта е за хората със сърца ..

Цитирай Първоначално написано от halino0r
    Все още уж го обичам.
    На 14 едва ли има любов.

И все пак ..

WTF ?!?!?!?!?!
    Време ти е...намери си психиатър.

Фен Аватара на al_bundy316
    Град
    Plovdiv
    Дам.. напълно я забравих. Едно момиче ми помогна...

Цитирай Първоначално написано от halino0r
    Все още уж го обичам.
    На 14 едва ли има любов.

И все пак ..

WTF ?!?!?!?!?!
    Време ти е...намери си психиатър.
    И аз така викам ..

i na men purvata mi lubov be6e neapodelena.. 2 godini krieh 6toto ako toi be6e razbral .... mi bukvalno kazano 6te6e da mi se izsmee v liceto...
    nikoga nqma da go zabravq.. kolkoto i mn da me bole6e sega se se6tam za nego e s nqkakva smesica ot usmivka i tuga... no vinagi 6te mi ostane kato obeca na uhoto gre6kata koqto napravih kato se vlubih v 4ovek kato nego...
    vinagi mi trupva stomaha kato se prisetq za ne6to
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Фен Аватара на al_bundy316
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от dimanushka
    i na men purvata mi lubov be6e neapodelena.. 2 godini krieh 6toto ako toi be6e razbral .... mi bukvalno kazano 6te6e da mi se izsmee v liceto...
    nikoga nqma da go zabravq.. kolkoto i mn da me bole6e sega se se6tam za nego e s nqkakva smesica ot usmivka i tuga... no vinagi 6te mi ostane kato obeca na uhoto gre6kata koqto napravih kato se vlubih v 4ovek kato nego...
    vinagi mi trupva stomaha kato se prisetq za ne6to
    Абсолютно същото беше и с мен... Ама тия от класа и казаха и стана една... Иначе сега много рядко се сещам за нея. Сигурно и ти ще го забравиш след време

Преди се сещах по-често..вече не толкова, сега друг ми разбива сърцето
    Но винаги щом се сетя..трепва разбирасе..любов си беше все пак.Хубаво ми става, не заради човека..а заради спомените с него..хубави моменти бяха..
    И не, няма никога да ти мине..все по-рядко ще се сещаш..и все по-мъчно ще ти става,защото вече е минало.Казват, че по-силна от първата любов няма..може и да не е така..но със сигурност е незабравима
    Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
    P.S. Skype:serpens_f0618

И при мен няма нищо вече, нито тръпка, нито чувства!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Trypka ne moga da kaja, che izpitvam kym nego, no priatno useshtane - da. A kato se zamislq predi kolko vreme stradah po nego.....

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Ми преди 3 години си мислех че много обичам едно момче, че той ми е първата любов... е не бе така. Така че мога да кажа че сега, моята връзка и моето момче са ми първите истински и не искам никога да свършва.
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

С него от години не си говорм, но понякога като си спомня какво е било нещо в мен трепва. Но това не означава, че не е забравен
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Не може да се забрави. Да го преодолееш, да не чувстваш нищо - може, но все пак спомена остава.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Re: Забравихте ли напълно първата ви любов?

Цитирай Първоначално написано от litii
    Ще създам тема тъй като отдавна ми се върти въпроса:
    В мен ли е грешката или е така с всички?

Искам да попитам следното...

След като приключихте с първата си любов след години като се сетите отново за човека потрепва ли нещо във вас?

При мен лично по-скоро беше първа и неосъществена любов, все още не съм я забравил, въпреки че срещнах момичето което пъти повече харесвам, колкото и странно и безрасъдно да звучи!
    estt,4e potrepva ne sum go zabravila,no sega si obi4am samo gadgeto,taka ,4e,no coment
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мне...не съм... : ))) То май никой не я забравя... уе знам ли...ама не съм го забраила

Забравяш случки само, ако страдаш от Алцхаймер или получиш амнезия...друг вариянт нема...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си