- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забравихте ли напълно първата ви любов?
Иии аз не съм забравила първата си любов!Но в момента съм с друг човек който всъщност ми показа какво е истинска любов![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Чесно казано не,и не мисля,че това ще стане скоро...въпреки,че си беше отдавна
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Първата си тръпка получих преди 9-10 години......помня му името и до там. Даже как изглежда си спомням смътно.
Същата работа е и при мен..Първоначално написано от babity
ne i nikoga nqma da go zabravq...cql jivot moje bi 4ast ot men 6te go obi4a...posle sled nego se vliubih pak....no ne e su6toto....purvoto use6tane nikoi ne moje da go povtori...nikoi ne moje da ti go vurne....i nikoi ne moje da go nadmine!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
ами не съм влюбчив и не мога да отговоеря точно,но първото гадже определено нямаше никакъв проблем беше от класа ми и след това просто не ми пукаше
На мен не ми се е налагало да го забравя, защото още съм с него. :P
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Nqma 4ovek na tazi zemq,koito da zabravi za purvata si liubov,ela me udari ako go nameri6!Az ne moga da kaja,4e potrepvam,kogato se setq za nego...no ne otri4am,nqma den v koito da ne si mislq za nego ili da si spomnq nqkoi spomen...divotiq,prejivqna s nego...ponqkoga,kogato mi e tujno prosto ostavam sama s mislite si i vinagi natam me teglqt mislite...ne moga da kaja,4e vse o6te go obi4am...no i ne sum go zabravila napulno...Otdade mi se vuzmojnostta da go imam otnovo,da opitame da sutvorim onova,koeto razru6ihme...no znam,4e vsi4ko si ostava tam,v minaloto...v onazi etap ot jivota mi,nare4en "purvata mi liubov"!
помня и първата и вторатаот всички е останало по нещо в мен .
Първата любов и споделена и несподелена винаги оставя трайни следи, но редки са случаите когато 1-та е последна, затова трябва да се продължава напред и да се пазят само хубавите спомени
Моята първа любов беше споделена и истинска(невинна), все пак ние никога не сме били повече от добри приятелиВсе още държим мн един на др, но предпочиаме да си останем само приятели.
В живота понякога се случват и такива неща![]()
хахахах да сперма XDПървоначално написано от djuki
първата любов не се забравяако е била любов наистина
аз за тва не помня моята,не съм имала такава все още![]()
Minaha 11 meseca ..6te ne sum go zabravilaПървоначално написано от litii
This is your life and it's ending one minute at a time!
Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!
Fight Club <3
тя не се забравя
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
при мен пък беше осъществена и преди 3 дена за 6-ти път отново се събрах с негоПървоначално написано от litii
![]()
Първата ми любов беше преди доста години 5,6...от тогава не съм я забравила и като гледам не се и очератава да я забравя скоро ако въобще успея някога...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
според мен изтърканата фраза "първата любов ръжда не хваща" е правилна![]()
Не съм забравила първата си любов,но отдавна съм я превъзмогнала (беше несподелена)стана така,че с въпросното момче сме в едно училище,но вече няма тръпка.Само като го видя ми става малко гадно,защото съм страдала за него
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Брях и аз не съм го забрайла, ся сме си приятели и всичко е нормално. Не е както преди, а и не се опитвам да поправям к'вото и да е било. Чувствата ми сега са чисто приятелски, но има моменти на които съм на 100% сигурна, че ако иска да се съберем бих се съгласила без да му мисля. Абе хамава работа, ко да ви кажа...
нищо не потрепва...дори се чудя какво толкова съм харесвала в него![]()
someone else...