.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 136
    Иии аз не съм забравила първата си любов!Но в момента съм с друг човек който всъщност ми показа какво е истинска любов

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен
    Чесно казано не,и не мисля,че това ще стане скоро...въпреки,че си беше отдавна
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ест... Всеки път като се разминем и се сещам кви бяхме дребни и глупавички... Хах... Не че пазя чувства към него, ами пазя спомен за чувствата... Винаги ще ми е някво такова мило като се сетя...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Първата си тръпка получих преди 9-10 години......помня му името и до там. Даже как изглежда си спомням смътно.

Цитирай Първоначално написано от babity
    Е, първата любов си е първата любов! Каквото и да е... И моята първа любов беше несподелена, но дори и сега,след три години ако дойде онова момче и ми каже, че иска да пробваме... няма да откажа! Според мен е нормално!
    Същата работа е и при мен..

ne i nikoga nqma da go zabravq...cql jivot moje bi 4ast ot men 6te go obi4a...posle sled nego se vliubih pak....no ne e su6toto....purvoto use6tane nikoi ne moje da go povtori...nikoi ne moje da ti go vurne....i nikoi ne moje da go nadmine!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    pz city
    ами не съм влюбчив и не мога да отговоеря точно,но първото гадже определено нямаше никакъв проблем беше от класа ми и след това просто не ми пукаше

първата любов не се забравя

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    На мен не ми се е налагало да го забравя, защото още съм с него. :P
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Nqma 4ovek na tazi zemq,koito da zabravi za purvata si liubov,ela me udari ako go nameri6!Az ne moga da kaja,4e potrepvam,kogato se setq za nego...no ne otri4am,nqma den v koito da ne si mislq za nego ili da si spomnq nqkoi spomen...divotiq,prejivqna s nego...ponqkoga,kogato mi e tujno prosto ostavam sama s mislite si i vinagi natam me teglqt mislite...ne moga da kaja,4e vse o6te go obi4am...no i ne sum go zabravila napulno...Otdade mi se vuzmojnostta da go imam otnovo,da opitame da sutvorim onova,koeto razru6ihme...no znam,4e vsi4ko si ostava tam,v minaloto...v onazi etap ot jivota mi,nare4en "purvata mi liubov"!

Цитирай Първоначално написано от mechtaq_za_teb
    Не съм го забравила Сигурна съм,че винаги ще го помня.
    Преди време си мислех,че ще запомня и лошото,но не е така.Остана ми като един хубав изживян спомен.
    +1

помня и първата и втората от всички е останало по нещо в мен .

Супер фен
    Не съм го забравила .. няма и да го забравя напълно никога.Тръпка? Може би вече савсем лека ...
    Обичам те <3 !!!

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Първата любов и споделена и несподелена винаги оставя трайни следи, но редки са случаите когато 1-та е последна, затова трябва да се продължава напред и да се пазят само хубавите спомени
    Моята първа любов беше споделена и истинска(невинна), все пак ние никога не сме били повече от добри приятели Все още държим мн един на др, но предпочиаме да си останем само приятели.
    В живота понякога се случват и такива неща

Цитирай Първоначално написано от djuki
    помня и първата и втората от всички е останало по нещо в мен .
    хахахах да сперма XD

първата любов не се забравя ако е била любов наистина

аз за тва не помня моята,не съм имала такава все още

Re: Забравихте ли напълно първата ви любов?

Цитирай Първоначално написано от litii
    Ще създам тема тъй като отдавна ми се върти въпроса:
    В мен ли е грешката или е така с всички?

Искам да попитам следното...

След като приключихте с първата си любов след години като се сетите отново за човека потрепва ли нещо във вас?

При мен лично по-скоро беше първа и неосъществена любов, все още не съм я забравил, въпреки че срещнах момичето което пъти повече харесвам, колкото и странно и безрасъдно да звучи!
    Minaha 11 meseca ..6te ne sum go zabravila
    This is your life and it's ending one minute at a time!

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken!

Fight Club <3

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Все още съм с първата си любов

Голям фен Аватара на dantro
    тя не се забравя
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Re: Забравихте ли напълно първата ви любов?

Цитирай Първоначално написано от litii
    Ще създам тема тъй като отдавна ми се върти въпроса:
    В мен ли е грешката или е така с всички?

Искам да попитам следното...

След като приключихте с първата си любов след години като се сетите отново за човека потрепва ли нещо във вас?

При мен лично по-скоро беше първа и неосъществена любов, все още не съм я забравил, въпреки че срещнах момичето което пъти повече харесвам, колкото и странно и безрасъдно да звучи!
    при мен пък беше осъществена и преди 3 дена за 6-ти път отново се събрах с него

Първата ми любов беше преди доста години 5,6...от тогава не съм я забравила и като гледам не се и очератава да я забравя скоро ако въобще успея някога...
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Guest
    според мен изтърканата фраза "първата любов ръжда не хваща" е правилна

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не съм забравила първата си любов,но отдавна съм я превъзмогнала (беше несподелена) стана така,че с въпросното момче сме в едно училище,но вече няма тръпка.Само като го видя ми става малко гадно,защото съм страдала за него
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Брях и аз не съм го забрайла, ся сме си приятели и всичко е нормално. Не е както преди, а и не се опитвам да поправям к'вото и да е било. Чувствата ми сега са чисто приятелски, но има моменти на които съм на 100% сигурна, че ако иска да се съберем бих се съгласила без да му мисля. Абе хамава работа, ко да ви кажа...

Град
    In Devil's Castle
    нищо не потрепва...дори се чудя какво толкова съм харесвала в него
    someone else...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си