- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забравихте ли напълно първата ви любов?
да, но понякога си спомням с носталгия какви времена бяха, как слънцето беше малко по-близо до земята бля бля и най-вече какъв тъпак съм бил![]()
България над всичко!
skype acc: bgb-dead
Не съм го забравила, нормално е да го помня, но спомените за него не ми навяват нито носталгия за тези времена, нито нужда да бъда с него отново. Дори не бях го виждала от много време, може би няколко месеца след като скъсахме, и когато съвсем случайно го видях скоро, нищо в мен не трепна. Била съм с него само за тогава, минало, което не искам да се повтаря![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Да![]()
Суетата.Моят любим грях.
нз що но винаги има някои неща когато ги видя винаги се сещам за нея ... и най страното е даже сека като я видя ми става мн кофти .. ако си обичал някого мн силно несе забравя 1...2...3 любов мисля че няма значение .....
Първата любов...мойта беше преди година и малко...Горе-долу съм го забравила...В смисъл нямам чувства,но се сещам за него...Несравнимо е!Няма втори като него!Но след него срещнах много момчетата...Имах и друга голяма любов,ама не е същото...
Nothing's gonna change my love for you!
You ought know by now how much I love you!
One thing you can be sure of
I'll never ask for more than your love!
първата любов...налудни4ево зву4и,но 4увството,което изпитвам със сегашния си приятел,не съм го изпитвала,макар 4е преди съм си мислила,4е еди кой си ми е първата любов..така 4е..май сега е изживявам..![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
Сещам се за него,прекарали сме толкова много моменти заедно,нормално е.Но сега съм с момче,което ме прави по-щастлива![]()
ми да помня я (не че беше отдавна) и не съм я забавила
purvata lubov....nespodelena phaha
inache v momenta sum s choveka koito naistina obicham poveche ot vsichko
vinagi edna chast ot men shte go obicha i nqma da ima dr...
a puk onzi koito obichah predi..
preodolqh go,ama chesno kazano nqkak si oshte go haresvam i edna chast ot men iska da e s nego ;]
Изпитвам само презрение и ненавист към него.
Въпреки че ми беше първия , въпреки че имашеперод в който мислех , че няма да мога да живея без него (дааа) , въпреки че бяхме заедно почти 3 години , вече дори не си правя труда да го поглеждам.
Не искам да имам нищо общо с него.
Никога не ме е удрял , не ме е псувал , но просто ми пре*ба най- детските години.....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Първоначално написано от litii
3дравейте на всички,
Лично аз, когато видя т.н. "първа любов" наистина потрепвам, изтръпвам или нещо такова ... Въпреки, че нямам никакв чувства ...от години ... към момчето ... Но ... любовта е странно нещо![]()
![]()
Ochi v Ochi, Ysta v Ysta, Ryka v Onova, Onova v Ryka, Onova v Onova ....III .... Stava Belq!!!!
Не. Не бих и могла... Всичките емоции и чувства, които изпитах за пръв път с него не могат да бъдат заличени толкова лесно.
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Първата любов не се забравя >Още си спомням всички глупости ,които съм извършила.
![]()
![]()
рамо до рамо със себе си...
Не... всичко, но не и да съм го забравила![]()
![]()
Нищо не потрепва. По-скоро се радвам, че се отървах.
Е, помня го като човек де, но като емоция, която съм имала вече е друго.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Не мога да я забравя след толков години ...![]()
--------------------------------------------------------
Не,не съм го забравила...![]()
![]()
Немога, защото и до ден днешен си е до мен.
Всеки ден отделям по една секунда името му дa ми мине през главата , но само толкова!Което си е постижение, като се сетя кфи водопади бяха
![]()
Браво на мен бе!
Не.......
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
абе,немога да кажа че съм я забравил,ама то тогава на пияна глава....да помня,чувствата.