- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забравихте ли напълно първата ви любов?
да,забравих го но трябва да призная 4е ако тръгне сега да ме сваля сигурно пак ще си падна по него![]()
I can't stop myself from loving you <3
Има някаква носталгия... Не към човека, защото останахме адски близки приятели (най-добрият ми приятел смея да твърдя), но към начина, по който се чувствах, трепета. Сега се радвам, че ги няма тези чувства, защото биха попречили на едно красиво приятелство. Но да забравя - никога. Каквото и да е сега, имахме си хубави моменти, които не заслужават да бъдат забравени.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
... абе незнам дали ще "потрепва" нещо в мен ... но знам, че винаги ще го помня с добро или с лошо!!!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Нямам никакви чувства към него. Абсолютно безразличен ми е вече![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Помня я! Доста често се натажавам дори. Но когато се сетя , че тъпата КУРВА не и е пукало за мен и заради нея станах от хората , които ненавиждах преди.... Хаха.. дам помня я!...С това колко я мразя!!!![]()
Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!
Беше толкова отдавна ( преди 9 години ), а сякаш беше вчера... Беше споделена...И между нас все пак никога не е имало нищо, освен добро приятелство. И въпреки, че до ден днешен се 'гоним', не мисля че ще се получи нещо повече. И всичко в спомените ще си остане чисто и невинно... Както сега, така и след време съм убедена, че ще ми се свива нещо в стомаха само при мисълта за сините му очи, името му...всичко...Първоначално написано от FreeSpirit
Никога няма да я забравя точно защото е първа,но дотук.С този човек вече и езно "Здрасти!" не си казваме.![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
Не съм го забравила,и вече нямам чувста към него..![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!
+1 и аз няя никога да я забраа,ама тва са още детски спомени... + тва ся е и погрозняла малкоПървоначално написано от swords1010
ама тва което искам да кажа,тва е незабравим момент от живота на 1 човек,за тия дето 1вата любов нищо не значи,те или са женкари или курвета,с извивение.
на 21 год никога не съм се влюбвал истински.... до сега
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
Ако говорим за първата истинска любов - не съм я забравила.. и май не искам да я забравя, нищо, че ми донесе прекалено много болка..
не съм се влюбвала истински..нормално е на 15 съм![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
аз съм с първата ми любов![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Абсолютно съгласна.Първоначално написано от selens
А ти забрави ли как да си връзваш връзките на обувките?Първоначално написано от litii
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Първоначално написано от mynichka
... Живей с мечти, а не със спомени ...
по същият начин е при мен..даже наскоро исках един общ познат да ни срещне някъде,че супер съм са затъжила за въпросния човек..пък с него навремето беше просто супер,не е истина как ми липсва всичкоПървоначално написано от babity
![]()
нз аз лично скъсам ли с някого може да не е веднага но след време го забравям и за нищо на света не бих желал да се връщам назад...да бъда отново с този човек...просто защото болката винаги си остава от това какво си направил или какво са ти направили и така нататък....хората с които съм имал връзки се броят на 2те ми ръце и няма да ги забравя ....но няма и да се върна към тях
явно имаш проблемПървоначално написано от balsamaa
![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
като се сетя за него и не6о потрпва в менникога няма да го забравя
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Олеле... първата ?!
Имам малко спомени от тогава.. Бяхме почти деца, но въпреки това си прекарвахме страхотно (за годините) .. Но въпреки, че сме в един град, не съм го виждала от години. Може би 4-5.. За това вече дори не помня как изглеждаше.
Но преди месеци се препознах в едно момче.. И нещо в мен трепна.. Жалко, че не беше той.
Но ако някой ден го видя, знам, че това същото нещо пак ще трепне..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Беше прекалено скоро,за да го забравя,въпреки това мисля че след години пак не бих. Иначе да, трепва ми все още, всъщност направо ми се преобръщат вътрешностите,всъщност,мам ка му, аз все още имам чувства. И все пак не съжалявам за избора си, всичко беше някакси чисто и невинно
Както беше казал някой в първите постове "първата любов ръжда не хваща"Макар да бепе преди 1година,наистина беше истинска.И сега, когато го видя ми претръпва нещо и си спомням, макар че го виждам на една-две семици.![]()