- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Забравихте ли напълно първата ви любов?
Коя от всички![]()
Първата детска ..
Първата любов ..
Първата истинска ..
Нито една от 3те не съм забравила ..![]()
Не, ама не съм сигурна, че тва ми беше първата любов![]()
![]()
nicolepcd
Толкова изписани разкази,поеми,романи,песни и какво ли още не има за Първата любов.
Естествено че не съм забравила момчето,не мисля че някога ще се случи.Е,той така и не разбра че е първата ми любов,ама.... Ех, като остарея,ще се сещам какви времена бяха![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Като си помисля за него нищо не ми трепва, ако го видя може и да е различно, но просто не съм го виждала от страшно много време и затова смятам, че съм го забравила
не разбира се, първата истинска (последната, която наистина обичах с цялото си сърце) никога няма да я забравя, защото винаги ще я мразя. ще я мразя много повече отколкото я обичах, защото мразя начина по който се отнесе с мен, защото аз я обичах безрезервно, а тя ме излъга и ме предаде след хиляди лъжливи думи, обещания...
Аз бях дете почти тогава, но да, забравих я напълно.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
и с мен е такаПървоначално написано от soul1199
е нямам никакви любовни чувства към него но все още ми се омилява сърцето като се сетя ...
![]()
Ако говорим за първата истинска любов едва ли някой ще я забрави.Все още всичко ми напомня за него и още го обичам,въпреки че го зарязах![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
първата любов ръжда не хваща нали знаете а й моята първо любов също беше несподелена но ако дойде мамичето онова сладко ангелче и ми каже че иска да бъде с мен със сигурност ще съм на седмото небе от щастие и абсолютно бих приел.Между другото срещнах я преди няколко месеца и като я видях всичко в мене се преобърна даже при нашата среща и целунах ръката незнам тя как го е приела но за мене това беше начин да и докажа ще все още има място в сърцето ми за нея![]()