- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам нещо като проблем...
то мойто е супер оплетено и незнам дали ше мога да го обясня като хората ама айде![]()
Значи по принцип харесвам 3 момичета от един клас, с едната съм ходил преди малко по-малко от година, с другата е ходил един мой добър приятел, с третата никой познат не е бил. Аз си ги аресвам и трите и си ги зарибявам по малкоИсках да ходя с техния клас на екскурзия, обаче имам малко проблеми с тяхната класна и не ма зе
аз си намерих друг клас за екскурзия, обаче и в него има 2 момичета които харесвам, с едната съм ходил малко а другата има така доста матриал. Оказа се обаче, че с тоя клас дето ше ходя на екскурзия с него ще ходи и класа на първите 3 момичета и става балo си майката... Има и още един вариант, класната на вторите момичета е госпоица и си имаме малка закачка с нея, най-много тя да остане доволна, вие кво ше ме посъветвате>??
ПП темата не е ебaвка![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Зимай ги сичките и си правете... мм, не моо го сметна![]()
![]()
![]()
nicolepcd
...![]()
Аз квото и да ти кажа няма да го приемеш ... и все пак ... прочела съм я няма как да не ти отговоря...
![]()
Избери или една от всичките ... или ги зарежи, защото накрая ти ще излезеш виновен особено след като се познават ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
страшно те бива в харесването значи![]()
ми избирай си 1 бе човек
ти квото ги навъртя 100 момичета
по - полека
по-добре с 1 ама да е сериозно от колкото с 5 и то с тия 5 по един кратък разговор да правите
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
май госпожицата ше е най-добрия вариант![]()
Аз не разбрах ти сериозна връзка ли очакваш от някоя или ей така се чудиш с коя да го направиш на екскурзията?![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
ти определено имаш проблем... и определено ще начешеш някоя....
пускай мн въдици пък където клъвне![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
явно не ти тряа нещо сериозно ,така че давай да върви коя падне -нея ....
само че има и друг проблем... нали съм ходил с двете и са от различни класове, тая от първия дето има още 2 хубави приятелки и тая от втория дето има една. Те тея приятелки сигурно ше им е гадно, вие кво мислите?? или като са пияни нема да им пука![]()
Третата от първата група
плюс даскалката(ако е сгодна).
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Леле, работата е сериозна. Аз ако си пусна дълга коса и мен ли ще харесаш?
Всичките заеднохубаво ще се получи.
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
учителката разбира се.
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
учителката![]()
Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!
Трябва ника ти да е шейх_ал_ибн_цял_клас_девици_ aл_даскалка![]()
![]()
Давай онея 5 те малките ако не стане работата даскалицата![]()
Избери си 2 ама да са най-убавите и направете 3-ка
Те колкото много са твойте.Мани мани...Абе менкай си ги всеки ден и така.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Какво се коркаш пич, имаш си мацка за всеки ден от седмицата, пък една от мацките е даскалица, мечтата на всяко момче...
Ххахахахахахахах зле![]()
![]()
Кои класове визираш е
![]()
Вземи тая, която най-много те желаенай-голям е шанса да.. . . .
и дай снимки бе, кво чакаш..
пс. коя е даскалката?![]()
![]()
The Spark