- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Карат ли ви се за оценки?
Не,моите родиотели не са такива,даже майка ми е учителка,по-скоро си знам ,че не е хубаво да имам слаби оценки и сядам и наваксвам,не искам да се шпропилявам искам след време да се занимавам с медицина и не искам да пропилея шанса си,тази година леко се поотпуснах,ама сега яко учене още през ваканцията,обичам родителите си,не искам и да ги разачаровам,например да пропадна ,изобщо да нямам никакво образование,аз самата се прогнусявам от този факт и си уча.![]()
ROCK
ON!
Рядко имам лоши оценки и за това , когато все пак получа мама не ми се кара , а ми помага да науча , това което не съм успяла .![]()
хахаха ми те наще като им казах с колко завършвам и щяха да се разревът от кефвсе пак си мислеха че ще ме оставят най-малко по 2 предмета на поправка.. Иначе само веднъж майка ми ми вика каква съм тъпа щото имах 5.49
![]()
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
Не ми се каратСмеят се
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Не не ми се карат но например на края на годината ми се гледа успеха (той винаги е повече от 5 и 50 макар че мн мн не уча) и ми купуват нов телефон нов комп или нещо подобно
![]()
Не.Нашите са на принципа:"Важни са знанията,не оценките"![]()
![]()
Не, и съжалявам! Ако ми се бяха карали щях сега да съм отличник, ама се провалям. За това аз ще се карам на детето ми, по-скоро ще го насърчавам доколкото мога, видя ли, че не става ще спра да му пиля. Но със сигурност няма да е неграмотен като вас тук!
Jebem te u usta, jebem te u oko
ne ne mi se karat
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Като гледам колко си грамотен е трябвало да ти се карат, ама явно не са имали времеПървоначално написано от kocko
![]()
Ооо - да.
Много ми се караха , даже и ме понаказваха.
Колко рев съм изревала като не ме пускат да изляза Петък ( свещения Петък) и колко пъти съм си крила бележника - не е истина.
Ама това беше 7, 8 и 9 клас , защото тогава бях в пубертета и бях ужасна ученичка с още по-ужасен успех.
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Глупаци..Е аз съм имала и 2,3Първоначално написано от tedy_hi91
ама не ме наказват иначе е същото като тебе
nikoga ama nikoga ne sa mi se karali za ocenki,kolkoto tolkova.....a ne sam nqkoi zubar det da vada 6-ci......![]()
![]()
![]()
![]()
Как да ми се карат, като аз не им съобщавам слабите оценки![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark
До 6-ти клас ми се караха след това не ..![]()
Just do it ...
преди ми се караха ама като видеха че няма файда като ми се карат вече бе ми се карат![]()
За щастие, не. Със сигурност на мама не и е приятно, но нито ми се кара, нито ме наказва (:
Животът е адът описан в Библията!
Отдавна спряха,като видяха,че и с каране и с наказване не става се отказаха![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Аз имам хубави оценки.
Ако получа ниска оценка, казвам им. Нито ще ми крещят, нито ще ме накажат, нито ще ме набият. От мен се очаква да я поправя, а аз си я поправям, така че няма проблеми.
Ако изкарам 2 или 3 сама се наказвам над учебниците за да я поправя.. слава богу тази година нямах...
Наще преди ми се караха за слаба оценка, но това беше в критичните 5-6 класПък и в крайна сметка не учим заради тях, а заради себе си ..
![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Mии не не ми се карат мн яснои на мен ми гледат успеха и накрая се сдобивам с нещу новичко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мммннн рядко ми се карат за оценки![]()
,ама са не ми се мисли за тваа,6тото е лятоо и сме ваканцияяя
![]()
![]()
![]()