- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Карат ли ви се за оценки?
На мен никога не са ми се карали за оценки , но много мои приятели ги наказват за 2 или 3!!!
А вас наказват ли ви???![]()
!...Ku4kA SuM AmA Ne tVoQtA...!
![]()
![]()
![]()
![]()
emi ne me nakazvat ma mi se karat shot za nashte ne e vajno kFo znam a kFi sa mi ocenkite...a ako me nakazvaxa za ocenki az trqa sam nakazana postoqnno....
![]()
не много ясно трябва да си супер нештастник да ти се карат![]()
![]()
![]()
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където си поискат!
не ме наказват!!пък и е тъпо имаш 2 ми имаш.. кво ся не стига че на теб ти е тъпо ми и конско тряя да ти четат у вас
![]()
aLL people are faLLing sTars..but you..you are moon xD my life is jusT one fucking dream.. ;]]
Ако животът ми беше един филм.. то филмът щеше да е комедия , но ако и ти се появиш в филма..той ще стане психо!! xD
na men mi se karat..taka de to ne na6te a po skoro maika mii...
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
of roditelite mi sa super zleseki pat kat iam 2-3 iskat poe4e..a ma nqma
![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
миналата година много се бях отпуснала и имах само 2 и 3 и ми се караха ама сега се стегнах..![]()
И моите ми се карат.само дето аз по-ниско от 4 не съм имала .И те като чуха 4 ииии..... . а е имало случаи дето като е 5.50 и ме питат: "А що не е 6 ?"![]()
![]()
![]()
На мене не ми се карат.Особенно баща ми например като имам 2 и му казвам и той вика най-после , браво , дан ти пука и други такива.Е мама малко се сърди ама аз си ги поправям![]()
![]()
баща ми даже ми вика...аре бе ти няма ли да изкараш някоя двойка![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
повече ми се карат за 5 отколкото за 2![]()
рЯдко ми се карат имала съм много 2-ки амА не са ме наказвали и тем подобни ...
![]()
В 6 клас за дето завърших годината с 5.20(няколко 4ки) ме наказаха цялата лятна ваканция със много учене по 'усраните' предмети, без компютър и телевизия и много малко време навън![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
zavisi po kakvo 6te mi sa ocenkite,no ako sa slabi opredeleno 6te mi se karat
Руса кукличка
Ами на мене никога не са ми се карали![]()
E.. На теб ако ти е тъпо има такива, дето не им е з0р (казано буквално) и си заслужават конскотоПървоначално написано от dreamyy
![]()
Относноо това дали ми се карат.. Ами те дори не ми знаят оценките.![]()
Не,наказания няма и кавги,обаче има едни силно разочаровани погледи и речи,които слушам от години.![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
в това отношение наште сааааа пичове и половина![]()
каквито и оценки да имам нито ми се карат нито нищо...даже като изкарам 2 (до сега ми се е случвало само два пъти
![]()
![]()
) те ми се смеят... ама те наште до скоро не знаеха и че имам изпит след 8 клас
![]()
пък камо ли да ми се карат за оценки...
![]()
![]()
![]()
![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
Първоначално написано от MISSS
Аз попринцип съм отличничка и нямам лоши оценки. Обаче тая година имах шест двойки по математика. Не им беше приятно, но не са ми се карали, изобщо даже.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Амии .. не... но казват да се постарая повече и да поправя оценката![]()
Странно наистина,но и аз съм забелязала,че на повечето хора от обкръжението ми им се карат или накават,а в повечето случаи и двете,заради оценки.Но на мен нито ми се карат,нито ме наказват.Освен това,не оценката показва колко и какво знаеш.В крайна сметка,хората те преценяват по това как говориш и общуваш с тях,а не какви оценки имаш,нали?
Не ми се карат, не ме наказват - смеят ми се.
И аз се смея.![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Естествено че не, все пак не съм втори клас .В повечето случаи няма и причина.
Don't worry, be happy!
Za 6tastie ne mi se karat za ocenki![]()
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Не са имали повод.(тоест майка ми) Пък и не вярвам,че в 11ти клас ще седнат да ми се карат.Разбрани хора имам у нас.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.