- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Gothick - Cyber gothick
cyber goths рулз.. обожавам да слушам готик/индъстриал и същевременно да гледам картинки на кибер готички.. супер яко се издокарват, и с тези дредове, awww... невероятни са : )
иначе не че това е точно моя стил.. не ми е нито музика нито стил на обличане но ми харесва; )
Че вие да не мислите,че тва им е ежедневното облекло бе хора да има някой с рокли и дрън дрън дето си носят в което няма нищо лошо това си е култура,ама точно половината от тея на клипа да не мислите,че ще тръгнат така по улицата.Просто всичко е за снимачната площадка и до там.
Преди много харесвах мелодичният готик. Бях влюбена в тази музика. Ама ми омръзна.
И се кефя на готиците. Но както каза пор, често се претруфени. Не мисля, че за всеки ден за подходящи този грим и дрехи. Но всеки сам си преценява.
Обаче ми е интересно, примерно като ходят на работа как се обличат![]()
^ предполагам пак черен грим (не фрапиращо количество)
черни дрехи..
ако имат възможност - и кубинки..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Винаги съм свирзвала готиката с Лагуна койл и черни, невероятно красиви рокли.
Честно казано, за пръв път виждам дредове в този стил. Символиката, както обикновената ли е?
Първоначално написано от death_wish_
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
тва е тру работа .. прекале-е-е-ено дажеПървоначално написано от Pagan_man
Тези с дредовете и обръснатото не ми харесват особено, нито пък музиката им... а особено на уейв готик трефен такива индивиди съм виждала на снимки, че после щях да сънувам кошмари![]()
Предпочитам дълги рокли и малко по-нормален външен вид...
И на Emilie Autumn харесвам стила, много даже
http://darksanctuary.unblog.fr/files/2007/07/emy8.jpg
Ми не са лоши ,но определено не ми допадат![]()
Първоначално написано от comics
moje li nqkoi da mi dade link kum celiq concert Wave Gotik Treffen
/nqma zna4enie koq godina/
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Такам, аз преди бях такава, смисъл, преди около година... Самият стил още ми харесва, но просто... омръзва![]()
Вече ме потиска тая музика![]()
ми пробвай нещо по така - блек, дед, индъстриала е мн готина музика.
Войни на Тангра