.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Gothick - Cyber gothick

някой кефи ли го този стил на обличане , сами ли си правите дрехите, аксесоарите, или от къде ги купувате. и тн.
    ето един клип с готик хора, има и българи.
    http://vbox7.com/play:66f8d57b
    Войни на Тангра

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Яки са, но честно казано бих тръгнала така по улиците само на хелоу уиин

е ти така казваш но може би за някои хора твоят стил на обличане (какъвто и да е той ) е само за хелоуийн така че ... изобщо готик силът не е толкова страшен колкото всички си го представят нека го кажем така :това са романтични и лирични хора , които обичат черно
    ONE LIFE ONE LOVE

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    аз обожавам всичко свързано с готик СТИЛА. (освен обувките на платформи.много са опасни според мен )аз ина4е имам някои дрешки в готик стил от магазин4ета,взимала съм си обикновени тениски и съм ги правела луди и така. иначе съм много малка още,за да си правя такива прически и да нося кожени дрехи,а и няма да ми отиват сега ноо нищо

ми една приятелка е на 14 и има такава прическа и се облича така.
    Аз се нося в подобен стил, защотот не съм добър шивач да си преправям акт хората дрехите и тн илид а си ги шия из атова търся по магазините, но това дето търся мн рядко се намира.
    Войни на Тангра

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    Pagan_man аз съм почти на 15 и не ми дават дори да си боядисам косата благородно и завиждам на тази твоя фр

lifelesscorpse, kazvash 4e si na 15 i si bila malka??? az sam na 14 sashto i ne sam to4no sashtiq stil no pak se nosq dosta po ekstremno ot dr-te... omg na 15 malka za sobstven stil az kat pro4etoh si pomislih 4e si na 11-12

Град
    L.A. \ Moscow
    мен не ме кефи
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Не ми допада стилът ...

И ква музика слушате?Готик?Ама то нали спада към метъла?Щот гледам в коментарите на клипа във вибокс пише че хората ги бъркали с метъли...Добре какви са тогава?

Мн ме кефат роклите им,но нщ друго.А и не бих тръгнала така по улиците,колкото и готини да са тези рокли.

Не ми харесва този стил на обличане и така бих се облякла евентуално на Хелоуин ! Музиката е много подтискаща и въобще не ми харесва , но както и да е , това си е мое мнение .

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    На мен ми харесват роклите,музиката ии...някои прически.Бих тръгнала така по улицата само,ако има още някой с мен,обелчен по същия начин. ...Въпросът е,че аз не съм готик и ако се направя така,ще си е чисто копиране.Не познавам готици,нито съм много запозната с...културата.Но мисля,че хората са готини.

Амиии... безразлични са ми, прекалено малко знам за самите тях и за културата им.

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Някво... хем ме кефят, хем ми се виждат претруфени. Не е за мен това, но музиката е добра каквото и да си говорим.

А пък един доволен процент от българските готи са толкова смешни, че чак се плаша.
    Намазани с крем "Здраве" и черно червило... бля.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Цитирай Първоначално написано от Liar
    И ква музика слушате?Готик?Ама то нали спада към метъла?Щот гледам в коментарите на клипа във вибокс пише че хората ги бъркали с метъли...Добре какви са тогава?
    Ами сигурно имат предвид хората, които слушат други видове метъл.. SOAD например нямат нищо общо с готиците. Иначе не разбирам защо да се бъркат едните с други.. Но, от друга страна, няма лошо да слушаш и метъл, и готик и пак да си бъдеш облечен в стил готик.
    На мен готик песните много ми харесват, вече имам доста в компа. :P

Не ме кефи особенно.

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    na men mnogo mi haresva gothic stila no ne se obli4am 4ak taka
    tova mi e edna ot lubimite pesni ot tozi stil ni6to 4e zvu4i pove4e kato ambient

http://youtube.com/watch?v=GeVoCQwIa8c

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

ето малко информация, коята покава разликата между метъла и готите.
    Младежко движение зародило се през 80-те. Представлява естественото продължение на пънк културата, като взаймства от метъл и електронните(рейв) общества и не само от тях. Музиката и визията основно навяват романтика/тъга/самота. Към готик културата се отнасят следните основни стилове: уейв/индъстриал/готик , който по-късно получават свойте разновидности/разклонения : електро индъстриал/ай.би.ем./индсътриал метъл/готик рок/готик метъл/пост пънк/електро готик/дарк уейв/колд уейв/дет рок/баткейв и други.

МУЗИКА

Както казах вече, музиката се разпростира на широки хоризонти. Сред готите и готик сцената се слуша/изпълнява/взаимства от световната музика(wolrd) , фолклорните елементи (от различни части на света) , музика за медитация както и експериментална музика и нойз.

СТИЛОВЕ

Ай.Би.Ем. (EBM-ELECTRO BODY MUSIC) представители
    Баткейв (BATCAVE) представители ALIEN SEX FIEND / SLEEPING CHILDREN /
    Готик Рок (GOTHIC ROCK) представители FRANK THE BAPTIST/ FIELDS OF THE NEPHILIM / GHOST OF LEMORAH / GOTHIC SEX /
    Готик Метък (GOTHIC METAL) представители LACRIMOSA / CREMATORY / DARKWELL / FLOWING TEARS
    Дарк Електро (DARK ELECTRO) представители ASP
    Дарк Фолк/лор (DARK FOLK) представители HEKATE
    Дарк Уейв (DARK WAVE) представители
    Дет Рок (DEATH ROCK) представители CHRISTIAN DEATH / VOODOO CHURCH / CINEMA STRANGE
    Електро Готик (ELECTRO GOTHIC) представители BLUTENGEL
    Електро Индсътриъл (ELECTRO INDSUTRIAL) представители HOCICO
    Ембиент (AMBIENT) представители TRISKILIAN / WOLFENMOND / DIE UNGELICHEN
    Класически Готик (CLASSIC GOTHIC) представители
    Колд Уейв (COLD WAVE) представители
    Индсътриъл (INDSUTRIAL) представители AESTHETIC PERFECTION / HOCICO / KIEW
    Индъстриъл Метал/Китарен Индъстриал (INDSUTRIAL METAL) представители MINISTRY / GIRLS UNDER GLASS / DIE KRUPS / RAMMSTEIN / KMFDM
    Медиейвъл (MEDIAVLE) представители CORVUS CORAX / BULGARIAN VOICES ANGELITE / FAUN
    Милитари Индъстриъл (MILITARI INDSUTRIAL) представители LAIBACH
    Нео Фолк (NEO FOLK) представтели DEATH IN JUNE
    Нойз (NOISE/NOIZ) представители
    Пост пънк (POST PUNK) представители JOY DIVISION / BAUHAUS / SEX GANG CHILDREN / SIOXSIE AND THE BANSHEES / MISSION OF BURMA / THE SISTERS OF MERCY

(PSYCHOBILLY) представители COFFIN NAILS
    Ритуална (RUTUAL) представители
    Ритуален Индъстриал (RITUAL INDSUTRIAL) представители AESTHETIC MEAT FRONT
    Симфоничен Индъстриал (SYMPHONIC INDSUTRIAL) представители DAS ICH
    Синт-пънк (Synthpunk) представители THE SCREAMERS / HUMAN HANDS, NERVOUS GENDER / THE PHANTOM LIMBS / THE VANISHING / XBXRX / ATOM AND HIS PACKAGE / BABYLAND / BLECTUM FROM BLECCHUM / CEX / CENTIMETERS / CHROME, CLONE / THE EPOXIES / CORPUSSE / FOETUS / I AM SPOONBENDER / JAPANIC / THE MONITORS / PEACHES / SUICIDE / THE TONE SET / THE UNITS / PLEASEEASAUR / RADIO WEREWOLF / NEUROSIS / THE NEED / MONSTRAWTIKUSS FRANKENSTIENIKUSS / MINDFLAYER / METAL URBAIN / KONGRESS / KALI'S THUNGS / HAPPY FLOWERS / ALGEBRA SUICIDE

Хорър пънк (HORROR PUNK) представители THE MISFITS / SAMHAIN / DANZIG / 45 GRAVE / GLOULS / THE SPOOK

Шок рок (SHOCK ROCK) представители ALICE COOPER

а кибер готика акто стил на обличане е присъш на хората, които слушат индъстриал, ебм и подобни.
    Иначе готическата музика няма мн общос метъла. защото тя води началото си от църковните средновековни хорове, взаимма от готическотто през историята и тн - това за стила акто цяло.
    Войни на Тангра

Цитирай Първоначално написано от пор
    Някво... хем ме кефят, хем ми се виждат претруфени. Не е за мен това, но музиката е добра каквото и да си говорим..
    mda

oba4e ima i nekvi sladki goti,nie s Desi_etnies vidqhme 5-6 pred o.4.z

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ne v nikaf slu4eiiiii!
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мерси за разяснението!Обаче нали Рамщайн са индъстриъл метъл а Мерилин Менсън са шок рок?Към готиката ли спадат???
    Иии щом музиката се е зародила от църковни работи от къде е дошло това облекло и какво общо има с църквата?

Manson се числи към готика , но рамшайн са индъстриал метъл, немат нищо общо с готика.
    А казах че в стила има заемки от църковните хорове и тн.
    А тва за стила нема нищо общо просто се изразява световиждането на готите и тн (дрехите и тн)
    Войни на Тангра

Мен пък ме кефят.
    Бъди себе си..

Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    Manson се числи към готика , но рамшайн са индъстриал метъл, немат нищо общо с готика.
    А казах че в стила има заемки от църковните хорове и тн.
    А тва за стила нема нищо общо просто се изразява световиждането на готите и тн (дрехите и тн)
    Аха щот музиката е мрачна за това и дрехите са черни?
    И нали горе пише индъстриал метъл...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си