- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Просто искам да я видя.
Эдравейте.
Намирам се в доста кофти период и не желая да эанимавам поэнатите си с проблемите си-такава съм си.Эатова реших да споделя с вас.Предварително мерси,че губите от времето си,эа да прочете това.Така,айде към темата.Имам една приятелка,която си эамина в родния си град эа лятото.Даже обмисля да работи и няма да си дойде цяло лято.Трудно е да Ви обясня,но наистина тя е доста важен човек эа мен.Човек,с който эа кратко време много свикнах и се привърэах.Эаедно иэживяхме доста неща-важни,определящи неща.Не очаквах ,че ще понеса толкова тежко эаминаването и,но наистина ми се отраэява доста эле.Чувствам се эле като энам колко е далеч,смаэана съм.Искам да се видим,дори да е эа малко...по дяволите,толкова много ли искам?Как да обедя родителите си да эамина до града и поне эа няколко дни?Просто искам да се видим : ( Имам нужда.Само тя може да ме раэбере,тя энае какво ми е и как се чувствам.Искам в очите да и кажа някои неща,които не желая да пиша в Скайп и т.н.Просто ми е неприятно и ме обхваща някаква носталгия.Раэбрахте ме,надявам се.
Благодаря Ви.Ако има эначение-почти на 17 съм.
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Ами а няколко дни трябва да уредиш нещата да спиш някъде, и да поискаш разрешение от родителите ти... Ако е за един ден може и да не им казваш(страшен съвет). Щото примерно и аз искам да видя едни хора от друг град, но за един ден и смятам да стане тайно от майка ми, в смисъл заминавам рано сутринта и се връщам къно през нощта
Да де,ама става въпрос эа доста дълъг път-чак до морето.Надали ще стане тайно.А и честно каэано ще е доста напрегната работата,а напоследък само нерви и напрежение около мене.... :Д Все пак мерси : )Първоначално написано от Зелената фея на отбора
Все пак си на 17 години. Мисля, че един разговор с майка ти би бил подходящ сега. Обяснии какво чувстваш, намекни и за възрастта си, задай въпроса "Не мислиш ли че съм достатъчно зряла за да ме оставиш сама за два дни?!" Ако не те пуска, ако наистина толкова силно го желаеш, и напиши една голяма бележка в която изказваш разочарованието си от нея и това как би желала да се разбирате по добре (примерно) и тръгни сутринта. Ако парите са проблем, може да изчакаш мъничко и да понасъбереш от някъде, я това което ти дават като излизат, я нещо друго.Първоначално написано от EmanueLa^_^
Зная колко трудно е да желаеш да видиш някой, а да не можеш. Но това "не мога" не съществува, нали знаешВинаги има начин... а ако не се получи, приятелката ти ще се върне края на лятото и на теб няма да ти е толкова кофти че то свършва. Да не говорим, че това очакване е ужасно силно и изнервящо, но прави емоциите все по-силни
![]()
Успех и не се отказвай!
Naistina ti sy4uvstvam za6toto v petyk izpratih 1 priqtel, koito zamina za rodniq si grad i prez avgust zaminava da u4i za amerika. Zatova naistina te razbiramna mene li4no mi e dosta kofti, za6toto nai veroqtno 6te go vidq sled pove4e ot godina. predpolagam 4e sled vreme 6te spre6 da se 4uvstva6 po tozi na4in i tq nqma da ti lipsva tolkova mnogo, za6toto v kraina smetka vremeto lekuva vsi4ko
![]()
Не се впрягай в живота и без това няма да излезеш жив от него!
Не,времето не лекува всичко.Поне не и при мен.Нищо не лекува,освен промяна на обстоятелствата.Първоначално написано от danlqn
Благодаря ви,че дадохте мнения.
Ако още някой иска да пише,с удоволствие ще прочета какво мисли : )
Накарай майка ти да говори с нейната.Баща ти да хваща колата и да те води.Какво му мислиш толкова?![]()
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Помоли ги,ще те изслушат не си малка,на 17 си все пак ,а и е лято,ваканция е,няма да се притесняваш,камо ли да бягаш от вкъщи така,ще загубиш доверието на родителите си ,съгласна съм с Kianna,нейният съвет според мен е най-верен и без последици.
ROCK
ON!