Бих ти казала само, че "Лошите момчета" не са толкова яки пичове, колкото всички си мислят ... Единственото което ги определя най-точно е "Комплексари".
Опитват се да минат всички момичета от класа си, от съседните класове, от квартала и съседните квартали, сестри на приятели и тн... и това го правят, за да се чувстват добре, за да не ги преследва идеята че са нищо и нищо немогат да направят - комплекса за малоценност. Тези момчета в същност изобщо не са такива ... просто страха да са като останалите "сдуханяци" на по 15, дето все още са девствени (най-идиотския пример) ги кара да минават колкото се може повече мадами ... да си задоволяват егото и да се хвалят пред приятелите си, "Я ме вижте, спах с едикоя си, аз съм "Най-големия"..."
Ако му се вършеш това ще е най голямата ти грешка, защото както каза, че си поредната, но в никакъв случай последната ... Сигурно ако не си води тефтерче с имената да "завоеванията за 1 нощ" скоро няма и да си спомня името ти.
Как да те запомни - лесно - не ставай поредната ... бъди различна, закопай самочувствието му ... покажи му, че то няма покритие ... Как ... горе ти бяха казали ... нещо от сорта на ... "Не си мой тип"
Това ще го хвърли във филмите - "как така, аз перфектия не съм ней тип" ... а това да не е момчето-мечта на колкото се може повече момичета е нещо като ад за "Лошите момчета"
Айде, постъпи правилно и го заеби ... това е единствения начин, и не позволявай да те напие или нещо такова, не му пускай! не го заслужава!!!