.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Мега фен Аватара на babity

Приятелство между момиче и момче?

Ааааайййдееее да зачекна тема, която е разисквана поне хиляда пъти тука. Та... аз пак питам... може ли да има приятелство между момиче и момче ако въпросното момче не е гадже на най - добрата ти приятелка? И защо като ви се каже нещо на вас, момчетата, в повечето случаи ни вземате за мръвки? Пресен случай... Преди време се запознах с едно момче, допаднахме си, той си имаше разпадаща се връзка, а аз скорошна изневяра и разклатено доверие от страна на тогавашното гадже... Споделях му, мислех, че е приятел и може да се разчита... Казах му, че нещо с моето момче не върви и съм кривнала. После, за съжаление по моя вина, последва драматичен обрат и прекъснахме отношенията си. След няколко месеца го потърсих, защото исках да си възстановим отношенията. Разменихме няколко смс-а и повече не се чухме... до днес! Той, милия ми хубавец, пак се събрал с женичката си, но тя не му угаждала достатъчно в някои аспекти и решил, че след като тя не дава, а аз съм си падала по него... може пък аз да запълвам пропуските, представяте ли си! Когато се засегнах оправданието беше: Това искам в момента! Аз... много си го харесвам, уважавам го, смятам, че е страхотен и нямам нищо против да имам някакви взаимоотношения с него, но просто ми се вижда унизително да довършвам работата на някой друг. И след като се отплеснах в излишни разкази... Момчета, можете ли да ни бъдете приятели без да се възползвате от това, че си падаме по вас?

Да...Можем да бъдем приятели. Аз имам приятелки момичета и "не се възползвам от това" . Случило се е така, какво да се прави... има всякакви хора.
    Madness is the gift, that has been given to me.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Естествено е,че има.Даже по-добрите приятели са ми приятелки
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

хех....ами зниеш мнението ми.....такива момчета ни заслужават вниманието ти или каквото и да е било от теб, защото в случая те използва и се възползва от теб....иначе...ако става дума зо приятелство...говоря истинско между момче и момиче, често се превръща в любов.
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    хех....ами зниеш мнението ми.....такива момчета ни заслужават вниманието ти или каквото и да е било от теб, защото в случая те използва и се възползва от теб....иначе...ако става дума зо приятелство...говоря истинско между момче и момиче, често се превръща в любов.

Да се радваме, че често не означава винаги...

Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от sadsad

Да се радваме, че често не означава винаги...
    ами...не казвам, че означава винаги, но в повечето случаи...дори моята връзка преди беше много добро приятелство...да де и сега е , но и нещо мн повече
    A.D.I.D.A.S.

Ами аз имам приятелка на която мога да споделям,може да се каже всичко.При мен е че тя ме харесва,а пък аз не искам да се възползвам от това!
    1.Имам си до мен човек на който срашно много държа и не бих го загубил!
    2.Според мен това да спиш с "най-добрата" си приятелка е супер тъпо!!!
    Аз не бих се възползвал!
    Любовта е болест, която има само едно лечение и това е човека когото обичаш!!!

Град
    L.A. \ Moscow
    абе всичко е възможно!
    Raise your fist!

попринцип всяко при всяко момиче е различно незнам дали всяка ще се възползва и обратното
    лично за мен - не , не бих се възползвала имам повече истински приятели момчета отколкото момичета.естествено би било страхотно ако се поучи нещо повече от приятелство с някой от тях но засега съм пас
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Град
    София
    може разбира се...
    тфа не означава ,че ако е загоряла ше и откажа...приятел в нужда се познава

Град
    "градът на мечтите"
    ми на мен всичките ми приятели са момчета аз с момичета хич не се разбирам в смисъл от тъпата им злоба се стига до крайности
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Цитирай Първоначално написано от didi_baby
    ми на мен всичките ми приятели са момчета аз с момичета хич не се разбирам в смисъл от тъпата им злоба се стига до крайности
    приятелство...момиче - момиче НЕ може !Точно заради злобата, която приказваш и още куп глупости !
    A.D.I.D.A.S.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Bullshit
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    В сърчицето на моето мило {}
    Амиии да може определено може . Но ако примерно се запознаете в скайп или някой сайт надали ще стане поради простата причина че по някое време от едната страна на приятелството ще възникнат чувства и приятелството отива на майната си ! Аз имам приятелка с която сме заедно от детската градина .. Таа преди няколко години с нея имахме чувства един към друг опитахме да сме заедно спахме тва онова но в крайна сметка осъзнахме че приятелството н ие по важното от колкото няколко целувки и прегръдки... Вече 14 или 15 години както сме си все така приятели споделяме си говорим си и така нататък! Възможно е стига ТИ или човекът отсреща да може да си контролира чувстрата или ако не може то поне да ги преглъща и да не ги показва
    De-Phazz - Anchorless

Град
    чужбина хахахах
    Ами егати и приятела дет е бил прецакал те е!

Град
    The Land Of The Doomed
    По мой наблюдения - да има такова приятелство. Повечето пъти обаче то настъпва след като единият има чувства към другия и т.н. Поне около мен - тва което съм видяла и преживяла ме е научило, че в един или друг период поне един от двамата е таял някакви чувства към другия.

ми да,според мен може да има такова приятелство аз лично имам мн добър приятел-момче.чувствам го почти като брат. споделям всичко с него,както и той с мен.нямаме тайни един от друг и винаги си помагаме в трудни моменти.а и чесно казано момчетата са мн по-добри и по-истински приятели отколкото момичетата...или поне в тях няма злоба и те съветват това,което е най-добре за теб,а не точно обратното както повечето "приятелки" правят .
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

Мега фен Аватара на babity
    сега... не ми казвайте, че имате момчета приятели... не това ми беше целта... трябваше да ги оплюем всичките! И аз имам най - добър приятел момче, но като стане дума за нещу между нас се чува едно звучно "июуууууууу" и приключваме темата. Той обаче е изключение. Говорим за масата... за по - голямата част. Все още съм настроена мъжемразистично (убедена съм, че няма такава дума) и все пак трябва да намерим нещо, за което да ги опюем!

Град
    Варна
    до преди няколко месеца си мислех че неможе да има приятелство между момиче и момче ... но ... съм мислила грешно .. след като вече и на мен ми се случи .. мнението ми е съвсем коренно променено .. в момента най-добрия ми приятел е момче .. просто защото вече между момичетата стават само интриги .. клюкарстване и т.н. нз поне това е моето мнение .. супер мн мога да си приказвам с това момче .. абсолютно всичко му споделям както и той на мен ..

Guest
    Може разбира се

Аз съм момиче,ама да си кажа .Може да има приятелство между момче и момиче и сега имам един такъв пример.Момчетата не винаги искат да се възползват от едно момиче,има и такива,които възприемат едно момиче само като приятелка и нищо повече.
    Just haters make me famous! εĭз

vuzmojno e
    Голям размер на картинката! /machoka/

nai-dobriqt mi priqtel go poznavam ot 2 godini i nikoga ama absoliutno nikoga ne e imalo ni6to m/e nas....toi e purvoto mom4e,koeto ne me haresva a me iska za negova priqtelka...taka 4e iam priqtelstvo m/u mom4e i momi4e i nikoga ne sum si i pomislqla,4e moje d aima ne6to m/u nas...4ak kogato pro4etoh temata se zamisliih i....ami vuzmojno e da ima samo priqtelstvo!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Цитирай Първоначално написано от babity
    сега... не ми казвайте, че имате момчета приятели... не това ми беше целта... трябваше да ги оплюем всичките! И аз имам най - добър приятел момче, но като стане дума за нещу между нас се чува едно звучно "июуууууууу" и приключваме темата. Той обаче е изключение. Говорим за масата... за по - голямата част. Все още съм настроена мъжемразистично (убедена съм, че няма такава дума) и все пак трябва да намерим нещо, за което да ги опюем!

Наречи ги олигофрени... Ще се убидят доживот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си