.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Predi misleh che e vuzmojno ama sega ne sum sigurna!Vse ediniq shte zapochne da haresva drugiq!(Koeto ne vinagi e losho vajnoto e da ne se vuzpolzvat ot tezi chuvstva)!

Град
    Sin city
    Всяко правило си има изключения

Иначе по темата...ако говорим за масата, мое мнение е, че приятелството между момиче и момче е на практика невъзможно, дори ненормално...
    Повече от факт е, че с течение на времето в един от двамата се появяват по-сериозни чувства, пориви и т.н...към другия...
    Обикновено вариантите са два...или чувствата са споделени и всичко завършва с хепи енд, или не са и "приятелството" се срива.
    Понякога, ако влюбената половинка е на ясно, че няма да и бъде отвърнато просто таи чувствата си и мълчаливо страда, което е възможно най-отвратителната ситуация

Често обвързаните момченца си намират по една "най-добра" приятелка, на която уж си споделят, но всъщтност подсъзнателно търсят в нея нещо, което им липсва от реалната им половинка...предполагам, че изобщо не го осъзнават дори...

Та така...в никой случаи не искам да нападам момчетата, защото примерните ситуации по-горе могат да са с обърнати роли и те да са жертви

И...след всичко изписано до тук..и аз си имам много добър приятел, с когото си споделям почти всичко, от когото не се притеснявам и когото смятам, че ме разбира и съветва, когато имам нужда...адски много държа на него и не искам да го загубя като прииятел никога...
    "Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."

Волтер

Преди си мислех,че е възможно приятелство междо двата пола ,но сега съм на другия бряг.Абсолютно погрешно е мнението ,че можеш да си само приятел с момче..винаги ще се появят някакви чувства ,въпрос на време е просто това да стане

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Цитирай Първоначално написано от kifla
    Преди си мислех,че е възможно приятелство междо двата пола ,но сега съм на другия бряг.Абсолютно погрешно е мнението ,че можеш да си само приятел с момче..винаги ще се появят някакви чувства ,въпрос на време е просто това да стане

Кифло, кифлоооо...
    Madness is the gift, that has been given to me.

Цитирай Първоначално написано от Chess
    Цитирай Първоначално написано от kifla

Кифло, кифлоооо...
    Тъкмо сега изгледах една серия от Хаус
    Иначе ..дам кажи

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

90% от приятелите ми са били момчета/мъже. По тази логика съм харесвала всички, както и всички са харесвали мен.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Голям фен
    Оффф аре стига с тая простотия бее -най-добрия ми приятел-момче което тайно има чувства към мен/аз към него...Виж ако са просто в компания,може
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си