- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Приятелство между момиче и момче?
Predi misleh che e vuzmojno ama sega ne sum sigurna!Vse ediniq shte zapochne da haresva drugiq!(Koeto ne vinagi e losho vajnoto e da ne se vuzpolzvat ot tezi chuvstva)!
Всяко правило си има изключения
Иначе по темата...ако говорим за масата, мое мнение е, че приятелството между момиче и момче е на практика невъзможно, дори ненормално...
Повече от факт е, че с течение на времето в един от двамата се появяват по-сериозни чувства, пориви и т.н...към другия...
Обикновено вариантите са два...или чувствата са споделени и всичко завършва с хепи енд, или не са и "приятелството" се срива.
Понякога, ако влюбената половинка е на ясно, че няма да и бъде отвърнато просто таи чувствата си и мълчаливо страда, което е възможно най-отвратителната ситуация![]()
Често обвързаните момченца си намират по една "най-добра" приятелка, на която уж си споделят, но всъщтност подсъзнателно търсят в нея нещо, което им липсва от реалната им половинка...предполагам, че изобщо не го осъзнават дори...
Та така...в никой случаи не искам да нападам момчетата, защото примерните ситуации по-горе могат да са с обърнати роли и те да са жертви![]()
И...след всичко изписано до тук..и аз си имам много добър приятел, с когото си споделям почти всичко, от когото не се притеснявам и когото смятам, че ме разбира и съветва, когато имам нужда...адски много държа на него и не искам да го загубя като прииятел никога...![]()
"Търсещият щастие е като пияницата, който не може да улучи пътя към дома си, но знае, че има дом."
Волтер
Преди си мислех,че е възможно приятелство междо двата пола ,но сега съм на другия бряг.Абсолютно погрешно е мнението ,че можеш да си само приятел с момче..винаги ще се появят някакви чувства ,въпрос на време е просто това да стане![]()
Първоначално написано от kifla
Кифло, кифлоооо...
Madness is the gift, that has been given to me.
Тъкмо сега изгледах една серия от ХаусПървоначално написано от Chess
![]()
Иначе ..дам кажи![]()
90% от приятелите ми са били момчета/мъже. По тази логика съм харесвала всички, както и всички са харесвали мен.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Оффф аре стига с тая простотия бее -най-добрия ми приятел-момче което тайно има чувства към мен/аз към него...Виж ако са просто в компания,може
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...