Първоначално написано от babity
А разликата е,че съм мъж, а той очевидно днес е участвал в парада в София.
Оправи си неграмотността, следващата стъпка е да си оправи и пункутацията.
Скукааааааа!Самотно незнам ама ми е скучно и то много!
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Тва е копирано бе ... А вие "умници" копирате цитат но не и това в което е думата ... И на мене правят забележка ахах .. Цяла 1 дума съм сбъркал уау какво ще правим как ще живеем ? Има хора тука дето незнаят кога се слага В и кога ВЪВ те на мене ми правят забележка ... и следващия път моля копираите ГРЕШКАТА а не цитата ...
De-Phazz - Anchorless
w0sh ми при положение че цялото ти семейство участва във парада как да не дойда да те гледам ? Ти си просто "мъъъж" няма какИ ще си пиша както си искам
Кефи ме да съм неграмотен ше си пиша неграмотно имап проблем ? Ходи при мама да ти го реши !
De-Phazz - Anchorless
Разликата между мен и теб е в това, че аз поне имам гордостта да не се излагам и интелекта да не те злепоставям прекалено много, защото сам ще си свършиш работата.Първоначално написано от Vichko0o
Злобно келеме
Еееееееее! Моля вииии се дееее! Я спрете да се джафкате! Ше се оплача на модератор... ей!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
точно в момента много..![]()
![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Виж сега. Аз им предлагам да разчупя леда, той се заяжда с мене. Очевидно наскоро му е пострадало мъжкото достойнство и сега той цели да си го върне.Първоначално написано от babity
Проблемът не е личен, просто иксам да видя колко по-смешен може да стане.
Тцтц...нервите вредят на сърцето и кръвното....
И аз ви се моля,ПРЕСТАНЕТЕ!Вместо да развеселим другите,на които им е кофти,вие се "хапете"......![]()
Пазете си нервите наистина,че после ще ходите по невролози....тцтцтц
![]()
Добре де... няма значение! Той дава едни от най - функционалните съвети (понякога), ти пък си най - забавният потребител и... обикновено като ми е смотано чета твои постове, защото ми приповдигат настроението ... накратко не бива да водите едни такива разговори, още повече с такъв тон...Първоначално написано от w0sh
![]()
Прехвърлихме го на лично.
Та кой иска да го забавлявам?
Аааааааз!!!!!! Моляяяяяяя!!!
Наистина wosh,ти си много забавен чела съм мненията ти.Правиш впечатление.Първоначално написано от babity
![]()
![]()
Има доста хора,на които им е кофти.Първоначално написано от w0sh
![]()
Ето два вица от неизчерпаемата ми библиотека.
Не се препоръчва за хора със слаби сиърца и за такива, които не обичат черен хумор.
Иванчо е в клас, където децата канят бащите си за да разкажат нещо за себе си,
Първи излиза Петърчо.
- Моят баща е полицай. Той вкарва лошите в затвора и прави света едно по-добро място.
Марийка излиза
-Моят баща е съдия. Той осъжда лошите и така прави света едно по-добро място
Излиза Иванчо
Учителката: Иванчо къде е баща ти?
Иванчо:Ами той умря госпожо
Учителката: Съжалявам, а какво правеше преди да умре?
Иванчо: Ми падна от стълбата, гърчи се и след това се насра.
Виц номер 2:
В училище имат ден на домашния любимец
Петърчо показва своето куче Гошко , а Марийка своята костенурка Милка
идва ред на Иванчо, който носи жалък и свит хамстер с оскубана козина.
Иванчо: Това е моят хамстер Живко, той е много мил
Учителката: Но Иванчо, какво му има,заще е толкова опърпан?
Иванчо: ами от тикосто госпожо
Учителката: какво тиксо бе Иванчо?
Иванчо: Еми с това дето го омотавам да не се пръска като го еба.
Ако някой има по-конкретни анти-сдух искания да сподели.
Страхотен си,наистина.Много ме кефи мен първия виц....Първоначално написано от w0sh
![]()
![]()
вторият е ебати гнусния...
аз пък съм супер![]()
стегнете се малко бе хора!! кой кого зарязал.. животът продължава!! забавлявайте се докато можете
.. щото после
има много начини да се оттървете от скуката
![]()
![]()
aLL people are faLLing sTars..but you..you are moon xD my life is jusT one fucking dream.. ;]]
Ако животът ми беше един филм.. то филмът щеше да е комедия , но ако и ти се появиш в филма..той ще стане психо!! xD
Вървял си Кумчо Вълчо из гората, но по едно време го обзело неудържимото, зверско желание за секс. В този момент към него се търкулнала медената питка. Щом го зърнала веднага занареждала:
- Аз съм медената питка, три пъти замесена, два пъти опечена, от прозореца търкулната, по пътеката пързулната, от Зайо Байо избягах, От Кума Лиса - също. И от тебе ще избягам, Вълчо.
Вълкът:
- Аз само да те разбера от къде говориш...
De-Phazz - Anchorless
![]()
![]()
![]()
![]()
як виц ^^
![]()
aLL people are faLLing sTars..but you..you are moon xD my life is jusT one fucking dream.. ;]]
Ако животът ми беше един филм.. то филмът щеше да е комедия , но ако и ти се появиш в филма..той ще стане психо!! xD
Хм...Сомотно...Не би трябало да ми е самотно,но за жалост се нуждая от нещо,което изглежда никога повече няма да вида или да докосна.
Извънземни отвлекли французин, американец и нашенец, затворили всеки от тях в напълно празна кабинка 3х3х3 метра и дали на всеки по три титанови топчета, големи колкото яйце. После обявили:
- Господа, това е тест за изобретателност. Даваме ви шест часа, за да измислите възможно най-остроумен начин за използването на тези топчета. Който от вас се справи най-добре, го пускаме обратно, резултатите му вземаме за еталон, а останалите двама ще изследваме до клетъчно ниво, за да разберем защо те не са се справили така добре!
Минали шест часа и влезли първо при французина. Човекът жонглирал умело с топчетата, като при това пеел с пълно гърло "Марсилезата".
- Хубаво! - казали извънземните и отишли при американеца. Оня не само че жонглирал и пеел, ами и при това играел степ.
- Браво! - казали извънземните и тръгнали към стаята на българина. На половината път ги спрял някакъв изумен тип от техните:
- Колеги! Това е невероятно! Този човек за шест часа успя да загуби едното топче, счупи второто и току-що ми продаде третото!
De-Phazz - Anchorless
1 Скинар пита циганин:
-Какъв искаш да станеш?
-Космонафт,бате!Іотг циганина
-Абе на сапун или веро те питам!
1 Скинар хваща златната риба и тя му вика:
-Кажи и ще ти испълня 3 желания!
Скинара я смачкал и казал:
-Неможе,жълта си!
1 пияница зел 1 краставица и уж да я направят на салата в кръчмата!Но пак се напили,без дори да я е извадил от джоба си!И след малко му се допикало и казал:
-Абе Иване ела да го даржиш,че немога сам да се изпикая.
-Еми добре-казал Иван
И 2мата са в тоалетната и Иван вместо да му извади к*ра му вади краставицата от джоба и вика:
-Абе еми аз ти го скъсах...А пияницата вика:
-Дабе,усещам как кръвта ми се стича по панталоните...
Колкото и вицове да пускате...май тези,които са самотни и сдухани...не им се кефят.Защо се получава така...???Животът е толкова як и ни се дава само веднъж а се ядосваме и спорим за глупости...Какъв е смисъла?
![]()
![]()