Ааа ми ние със w0sh си се разбрахмеобещах и биричка да го почерпя заради глупостите които казах
Ами Слънчице не на всеки живота е хубав
Има хора който просто толкова много гадости са преживяли че сдухани е най-малкото което може да кажат за себе си ...
De-Phazz - Anchorless
Сдухаността е временно понятие.
и аз бях сдухан, докато разбрах,че няма смисъл
Представям си,но въпреки всичко трябва да живем живота...И най-важното е да се усмихваме все по-често..знам,че на повечето ви е доста трудно....,но опитайте може и да ви хареса!Първоначално написано от Vichko0o
![]()
И на мен ми се случи нещо,което адски много ме обезкоражи и даже не ми се живееше,НО се опитвам да съм силна.Обичам да давам кураж на другите дори,когато ми е адски кофти...и да ги карам да се усмихват това мен адски много ме радва.
Ами на мене са ми развалени зъбите и ме е срам да се усмихвам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами всеки си преодолява мъката по свой собствен начин дори понякога се стига и до нещо по тежко .....
De-Phazz - Anchorless
на мен ми е х3а
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Аз пък непрекъснато се смея даже може вече да ме мислят за луда....Първоначално написано от Vichko0o
Аз пък много си харесвам зъбките супер са ми.Не вярвам твойте да са толкова зле.Въпреки всичко се усмихвай!Това е заповед!
![]()
От теб заповеди само докато си "играем" на господарка и роб![]()
![]()
![]()
![]()
А пък и колкото и да се усмихвам усмивката ми ще е фалшификат
Но се старая да съм все усмихнат де
Въпреки че хората ми се смеят на 4-те изчезнали предни зъба и останалите дето са като "златни"
![]()
![]()
![]()
![]()
De-Phazz - Anchorless
Ееееей сдухльовци!! Поздравявам ви с най - брутално мазната песен на света: "как искам да те набода и после да те отнеса... да има гуши - муши, еши - беш... май готино е да си таралеж..."![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Охохохо господарка и роб хихихиПървоначално написано от Vichko0o
стана ми интересно хахах.Все пак си се усмихвай с тия "златни" зъбки,които имаш и с другите.
![]()
![]()
Поздравявам всички,които са сдухани и тези,които са в настроение и не са в настроение с една от любимките ми песнички.Jessica Jay - Casablanka <~~~~ много яка песничка.Хайде по-весело хорааааааааааааааа!!! Музиката до дупка и танци якооо.
Aз пък с тази песен- http://www.vbox7.com/play:924ee6e9
ami slu6am Preslava-Obi4am te [4alga prestavete si] dali pyk ne mi e samotno....![]()
![]()
![]()
Моляяяяяя????Веднага сменяй песента с по-весела...стига с тия глупости,много ясно,че като слушаш тъжни песни ще ти се скапе настроението....Първоначално написано от LaDy^DaQnA
По-весело де...
![]()
![]()
Първоначално написано от NaNa_SladuRana
И аз така
![]()
Не всъщност,да,мн пъти се чувствам така,и съм правила пълни глупости заради това...абе...гадост...![]()
Брях,брях
Аз пък си слушкам onerepublic-stop and stare,мн здухваща песен просто![]()
Брях,брях
Така и така сте тръгнали да казвате кой кво слуша ..
Каризма - Колко ми липсваш.mp3
Липсваш ми![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
На мен пък ми е тъпо ... Ами , ако тази година не успея да отида на море ?![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от dark_sw
Вчера бях на плаж, утре пак.... ох колко е тежък животът.
az postoqno sam sred hora no pak se 4ustvam sama![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
офф колко си прост самооооПървоначално написано от w0sh
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Нищо чудно, че хората бягат от тебе като дявол от тамян.Първоначално написано от kuklichka_bg
Със вас ,скъпи съфорумници, никога не ми е скучно...
Madness is the gift, that has been given to me.
Първоначално написано от Vichko0o
![]()
![]()
![]()
Тъкмо да тръгна да клеветя по твой адрес... па вий взели че сте се разбрали![]()
![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Ми на моменти да искам много да се разходя насаме с някой ,да гледам филм с някой ,да се чушкам с някой,иначе си живея живота,кефя се на хубавото готино време и ходя на тренировки с приятелки.
![]()
ROCK
ON!