.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 104 от общо 104

Тема: Сдух

Re: Сдух

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от dark_angel_7813
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Самотно ми е
    на вас ?
    уххх и на мен ми е едно такова....
    Ама вие пак ли сте така?..... Хора ще ви бия вече. Какво толкова ви се е случва,че се сдухвате така....???Не се ядосвайте за глупости.Мислете положително.... Няма как да ви се случват хубави неща,а вие все да сте все сдухани.......
    ами аз все викам на другите да мислят положително .... ама аз все немога .....
    Няма "НЕ МОГА". Както можеш да даваш кураж на другите така и на себе си ще можеш. По-свежарско си го направи.Направи си да ти е якоооо.
    Еее права си мерси мн тва ше го запомна и кат се сдухам ше се сетя... кво ми каза и ше ми мине мс
    Само така.Много се радвам,че малко те разведрих. :- Нека живеем живота,защото е обидно кратък....Аз миналата год. изгубих чичо си...почина...и бях доста време в депресия....И всеки път като отида на гроба му се натъжавам и ми се иска да му кажа,че съжалявам за пътите,когато сме се карали....а сега го няма....За това ви казвам,ценете живота, и нито за минута не спестявайте на близките си и приятелите си колко са ви скъпи и колко ги обичате.... И още едно нещо имам да допълня,няма смисъл да си правим мръсно един на друг и да си късаме нервите....просто направете така,че да живеем по-добре и всички да сме поне малко по-щастливи.

Лелеее напрао ме радваш като те слушам мерси за всичкоо
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Мега фен
    И к'во като ?!? Какво да направя аз че ти е самотно ? Ми излез навънка и потърси някой приятел...толкова ли акъл нямате...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Сдух

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Самотно ми е
    на вас ?
    уххх и на мен ми е едно такова....
    Ама вие пак ли сте така?..... Хора ще ви бия вече. Какво толкова ви се е случва,че се сдухвате така....???Не се ядосвайте за глупости.Мислете положително.... Няма как да ви се случват хубави неща,а вие все да сте все сдухани.......
    ами аз все викам на другите да мислят положително .... ама аз все немога .....
    Няма "НЕ МОГА". Както можеш да даваш кураж на другите така и на себе си ще можеш. По-свежарско си го направи.Направи си да ти е якоооо.
    Еее права си мерси мн тва ше го запомна и кат се сдухам ше се сетя... кво ми каза и ше ми мине мс
    Само така.Много се радвам,че малко те разведрих. :- Нека живеем живота,защото е обидно кратък....Аз миналата год. изгубих чичо си...почина...и бях доста време в депресия....И всеки път като отида на гроба му се натъжавам и ми се иска да му кажа,че съжалявам за пътите,когато сме се карали....а сега го няма....За това ви казвам,ценете живота, и нито за минута не спестявайте на близките си и приятелите си колко са ви скъпи и колко ги обичате.... И още едно нещо имам да допълня,няма смисъл да си правим мръсно един на друг и да си късаме нервите....просто направете така,че да живеем по-добре и всички да сме поне малко по-щастливи.

Лелеее напрао ме радваш като те слушам мерси за всичкоо
    Моля.

Цитирай Първоначално написано от Memento mori!
    Не,по-скоро скучно...
    +1
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си