Никога не се чувсвам сама,в главата ми винаги има гласове,които не спират та говорят![]()
![]()
в края на у4 год винаги ми е самотно(пове4е от обикн) и особено ся когато и 1 мом4енце няма да го виждам толкова вр![]()
![]()
![]()
Не,по-скоро скучно...
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
самотно ми е и не знам какво да правя и как да постъпя ама си мълча да не занимаам другите с мойте глупости
май имаме еднакъв проблемПървоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
на мен ми е супер - нито самотно нито скучно настроението ми е на 6 винаги
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
ммм на мен не ми е ..![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Me too :cryПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Много ми е якооооооо сега.![]()
Хич не ми е скучно нито самотно. Взимайте в ръце хора......вижте колко е яко времето излизайте по купончета, кефете се на живота.Какво сте се отчаяли.....?
![]()
И на мен ми е самотноДайте да се съберем някъде да си поплачем
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ами като няма друго поне гласове да имаПървоначално написано от NaNa_SladuRana
Ами да си сам е много по лесно от това да угаждаш на някои дебил
А и ви е самотно щотото всички търсите перфектния/пефектната/ А не гледате човека който ви харесва найстина . Нишо бе некой ден ще ви дойде акъла
![]()
De-Phazz - Anchorless
И на мен ми е самотно...I need a hug... as usual
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Opredeleno mi e samotno i se 4ustvam malko kofti ...![]()
![]()
Забавлявам хора за без пари.
На когот му трябжа забавление аз съм човека.
Какво ще ни покзваш как пишката ти е по малка от мозъка ти ?Мдаа сигурно ще се забавлявамеПървоначално написано от w0sh
w0sh спри да пишеш безмислени коментари плс ходи си пусни 1 филмче за батковци и успокой тази енергия която имаш че ми става жал за теб ;(
De-Phazz - Anchorless
Първоначално написано от Vichko0o
Аз ще си пиша безсмислени коментари. Ти просто спри да си човека мачо и иди си срежи вените, както досега искаше да направиш.
Не те знам от какъв пол си, ама няма значение, защото ако си мъж си женчо, а ако си жена си грозна.
Мда трудно е да се каже "Вичко" от какъв пол е ;( Леле ама ти си бил по глупав от колкото изглеждаш бе слънце {} 2-ро било квото било преди ся ще съм какъвто си искам ... 3-то и да съм жена и да съм грозна кво ? Пак ще съм повече от тебе такаче хващаи си немитото дупе и да те няма !!! Ходи си тегли 1 студен душ ще те те успокой ... А btw аз вените няма да си режа но твойте сънни артеериики бих срязъл със една ръждясала стара ножица![]()
De-Phazz - Anchorless
Доста грамотно. Започвам да се отчайвам. Много злоба, много нещо.. пу пу.Първоначално написано от Vichko0o
И все пак тоалеДна.
Или съм сляп или неграмотен,ама думата ,,тоаледна''не се ли пише тоалетна?Първоначално написано от Vichko0o
Дами... моля ви! Охладете страстите!!!