- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое е най-якото даскало в Бургас?
ex 4e sladka tema ta nqmax kakvo da pravq i re6ix da pysna tazi tema davaite predlojeniq![]()
ihaaa :>>> amm nai nai nai naiiii-qkotOooO daskalo0o0 v bs e FRENSKATA :P :P :P mn qqsnYyy ;} superr golqQqq maniqq e taam ;DD prosto0o0 numBeR oNe![]()
![]()
![]()
![]()
ami zavisi IKONOMI4ESKIQ,TOXA,IVAN VAZOV, I OTEC PAISIII
skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.
"Професионална Гимназия по Туризъм проф. д-р. Асен Златаров" гр. Бургас
You must know: The love is on the top!
Казвайте още че не съм решила къде да ходя след 8 клас
Ako iskash da stanesh neshto kato zawyrshish otiwai w ezikowa ili w PMG...to i tam ima dosta propadnali tipowe,no kato cqla tfa mai sa nai-swestnite uchilishta...inache nawsqkyde e se taqprostotii po cql...az lichno sym w stroitelniq i me e qd,che se nabutah tam
Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...
Мен най-много ме кефи КиМ, макар че не уча там
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
след 8 клас в ТОХА там най якоПървоначално написано от Анонимко
![]()
Не е важно кое най-яко, а кое ще свърши работа. Зависи с какво ще искате за се занимавате после. Сега са на мода езиковите гимназии. Особено "елитни" в Бургас са немската и английската.
Ако сега имах възможност да избирам, щях да вляза в английската. Не ги стягат толкова много, а след 9-ти клас имат паралелки със засилено изучаване на определени предмети.
От друга страна английски се научава по-лесно от немски и който иска да ги научи, по-добре да влезе в немската. Там английският е втори език. След това винаги може да положи изпит по английски и да си вземе диплома. Важно е от сега да имате представа какво ще оравите, за да можете да изберете.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Аз пък имам:
Ученик: КАМЕН НИКОЛОВ ВИДЕНОВ
Оценката по Български език и литература е: Много добър 5.250
Оценката по Математика е: Отличен 5.750
Дерзайтееееее
Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.
Ahahahaha.. i mene kvo me syrbi?! Temata ne e za tova!Първоначално написано от Pi4a_Bateto
Значи в Тоха да ходя ама съм много зле с готвенето и си мислех за Строителния![]()
ami da ti kaja nai-qko e v ikonomikata.sestra mi e tam i e mnou dovolna.tas godina i az smqtam da hodq tam."dano ma priemat de" :P ama tam e mnou maniq \/
az sq sum v Strashimirof mafia![]()
![]()
![]()
...ama nz na kude da hodq posli.....:{:{:{:{
ami ne 4e si pravq nqkfa reklama na u4ili6teto ama to si e dokazano 4e angliiskata e nai-elitnoto u4ili6te az sq sum 8-i klas tam i si misleh predi 4e ima mn u4ene i 4e vsi4ki sa nqkfi typi zubari ma ne e vqrno ... absl se ubedih v tva .ima super manqci i vaob6te tva za men si e nai-manq6koto daskalo 6toto sa organizirat nai- mn ralti i po4ti vseki den ima6 ne6to interesno za pravenea ina4e ako mn ti se u4i vlizai v nemska (az kato gi vidq zaciite ot nemska v stola -na masite sedqt i u4at
![]()
![]()
takova ne6to v aeg nqma spox
ina4e ima i drugi hubavi u4il6ita v bs ama prosto ti kazvam kade e jivota
![]()
xaxax vijte sq az sam v muzikalnoto i sam dovolna shoto koito go marzi nqa da sfiri a pak tam vaobshte ne sa u4i i kEF MaIKa !!!!!za tezi koito se 4udqt kade da hodqt sled 7mi klas elate v muzikalnoto (NUMSI PANCHO VLADIGEROV) s aktiorsko maistorstfo ako ne vi sa sfiri ili sas neshty drugo po lesni4ko ae neka govora napravo v NUMSI SI E MANIQ mNoo smE zdravi si4ki tam naprao sme bez komentar :-
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
MORSKOTO WE EI !
K&M RuLZzzZzZZzz
Ми само да ти кажа че е най-добре да влезеш в някоя езикова за да научиш езикаА най-добрата езикова, такава в която има ред и всичко си е 0к е ГЧЕ "Васил Левски" не ти го казвам само от личен опит но и имам доста инфо за други училища просто.. където има повече ред по-лесно се учи.. Е и тук не всичко си е идеално... Няма много момчета../
/ хах
Разбира се всеки си хвали своето ама...
ГРЕ "Г.С. Раковски" a.k.a. - Френската![]()
Френската гимназия е добре, много яко шоу ама ако си решила да учиш сериозно не си за тук![]()
men pak me kefi 4intulov v izgrev mnnnnnnnnoooooool kuponi stavat tam are 4ao sladuri =D> \/
House и ТоХ
PGT RuLzZz :P
охх секи си хвали неговото за бургас елитни неколко
1 Вариант ПМГ-информатиката и англиския ако ше е там другото неа смисал
2 Икономиката-бива както и да завършиш там се ше си намериш рааота
3 АЕГ-деа знам има огромно количество отрепки които познавам от там(пияткат свине пушат кат парен локомотив и се друсат...) и точно некои по горе го беше казал в 9,10 клас в НЕГ ще научиш англиски на същото ниво
4 НЕГ-пфф първата година е дупка мазна тва беше наи гадната част от живота ми но ето познавам поне 100 човека и с всички се разбирам перфекно (повечето са точни) след 8 клас почва купона ... та тва е за мен дерзаи