.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 41
    patoka_dafi@abv.bg
    Guest

Кое е най-якото даскало в Бургас?

ex 4e sladka tema ta nqmax kakvo da pravq i re6ix da pysna tazi tema davaite predlojeniq

ihaaa :>>> amm nai nai nai naiiii-qkotOooO daskalo0o0 v bs e FRENSKATA :P :P :P mn qqsnYyy ;} superr golqQqq maniqq e taam ;DD prosto0o0 numBeR oNe

Фен
    Град
    BURGAS

hi

ami zavisi IKONOMI4ESKIQ,TOXA,IVAN VAZOV, I OTEC PAISIII
    skype-ceco_novaka- Няма значение дали вървиш бавно,важното е да не спираш.

Град
    Bourgas
    "Професионална Гимназия по Туризъм проф. д-р. Асен Златаров" гр. Бургас
    You must know: The love is on the top!

Guest
    Казвайте още че не съм решила къде да ходя след 8 клас

Град
    nqkyde dale4e
    Ako iskash da stanesh neshto kato zawyrshish otiwai w ezikowa ili w PMG...to i tam ima dosta propadnali tipowe,no kato cqla tfa mai sa nai-swestnite uchilishta...inache nawsqkyde e se taq prostotii po cql...az lichno sym w stroitelniq i me e qd,che se nabutah tam
    Хубавото да си шизофреник е,че никога не ти е скучно,когато оставаш сам...

Мен най-много ме кефи КиМ, макар че не уча там
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Казвайте още че не съм решила къде да ходя след 8 клас
    след 8 клас в ТОХА там най яко

Не е важно кое най-яко, а кое ще свърши работа. Зависи с какво ще искате за се занимавате после. Сега са на мода езиковите гимназии. Особено "елитни" в Бургас са немската и английската.
    Ако сега имах възможност да избирам, щях да вляза в английската. Не ги стягат толкова много, а след 9-ти клас имат паралелки със засилено изучаване на определени предмети.
    От друга страна английски се научава по-лесно от немски и който иска да ги научи, по-добре да влезе в немската. Там английският е втори език. След това винаги може да положи изпит по английски и да си вземе диплома. Важно е от сега да имате представа какво ще оравите, за да можете да изберете.
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Град
    NouKamp-Barcelona

Оценки сле 7-ми клас

Аз пък имам:
    Ученик: КАМЕН НИКОЛОВ ВИДЕНОВ

Оценката по Български език и литература е: Много добър 5.250

Оценката по Математика е: Отличен 5.750

Дерзайтееееее
    Samo Barsa.Only Barsa.Forca Barsa.

gostenkata
    Guest

Re: Оценки сле 7-ми клас

Цитирай Първоначално написано от Pi4a_Bateto
    Аз пък имам:
    Ученик: КАМЕН НИКОЛОВ ВИДЕНОВ

Оценката по Български език и литература е: Много добър 5.250

Оценката по Математика е: Отличен 5.750

Дерзайтееееее
    Ahahahaha.. i mene kvo me syrbi?! Temata ne e za tova!

Гостенка
    Guest
    Значи в Тоха да ходя ама съм много зле с готвенето и си мислех за Строителния

Mary-Jane™
    Guest
    ami da ti kaja nai-qko e v ikonomikata.sestra mi e tam i e mnou dovolna.tas godina i az smqtam da hodq tam."dano ma priemat de" :P ama tam e mnou maniq \/

Голям фен
    Град
    MarSsS....е хуу де...БуРгАСсС де
    az sq sum v Strashimirof mafia ...ama nz na kude da hodq posli.....:{:{:{:{

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    ami ne 4e si pravq nqkfa reklama na u4ili6teto ama to si e dokazano 4e angliiskata e nai-elitnoto u4ili6te az sq sum 8-i klas tam i si misleh predi 4e ima mn u4ene i 4e vsi4ki sa nqkfi typi zubari ma ne e vqrno ... absl se ubedih v tva .ima super manqci i vaob6te tva za men si e nai-manq6koto daskalo 6toto sa organizirat nai- mn ralti i po4ti vseki den ima6 ne6to interesno za pravene a ina4e ako mn ti se u4i vlizai v nemska (az kato gi vidq zaciite ot nemska v stola -na masite sedqt i u4at takova ne6to v aeg nqma spox ina4e ima i drugi hubavi u4il6ita v bs ama prosto ti kazvam kade e jivota

numsi maniachka
    Guest

1 mnoo COOL SUX DASkalo v BS :)

xaxax vijte sq az sam v muzikalnoto i sam dovolna shoto koito go marzi nqa da sfiri a pak tam vaobshte ne sa u4i i kEF MaIKa !!!!! za tezi koito se 4udqt kade da hodqt sled 7mi klas elate v muzikalnoto (NUMSI PANCHO VLADIGEROV) s aktiorsko maistorstfo ako ne vi sa sfiri ili sas neshty drugo po lesni4ko ae neka govora napravo v NUMSI SI E MANIQ mNoo smE zdravi si4ki tam naprao sme bez komentar :-

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!

Guest
    MORSKOTO WE EI !

Guest
    K&M RuLZzzZzZZzz

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Ми само да ти кажа че е най-добре да влезеш в някоя езикова за да научиш езика А най-добрата езикова, такава в която има ред и всичко си е 0к е ГЧЕ "Васил Левски" не ти го казвам само от личен опит но и имам доста инфо за други училища просто.. където има повече ред по-лесно се учи.. Е и тук не всичко си е идеално... Няма много момчета../ / хах Разбира се всеки си хвали своето ама...

Guest
    ГРЕ "Г.С. Раковски" a.k.a. - Френската

Град
    Bourgas
    Френската гимназия е добре, много яко шоу ама ако си решила да учиш сериозно не си за тук

Guest
    men pak me kefi 4intulov v izgrev mnnnnnnnnoooooool kuponi stavat tam are 4ao sladuri =D> \/

Guest
    House и ТоХ

Guest
    PGT RuLzZz :P

Guest
    охх секи си хвали неговото за бургас елитни неколко
    1 Вариант ПМГ-информатиката и англиския ако ше е там другото неа смисал
    2 Икономиката-бива както и да завършиш там се ше си намериш рааота
    3 АЕГ-деа знам има огромно количество отрепки които познавам от там(пияткат свине пушат кат парен локомотив и се друсат...) и точно некои по горе го беше казал в 9,10 клас в НЕГ ще научиш англиски на същото ниво
    4 НЕГ-пфф първата година е дупка мазна тва беше наи гадната част от живота ми но ето познавам поне 100 човека и с всички се разбирам перфекно (повечето са точни) след 8 клас почва купона ... та тва е за мен дерзаи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си