- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или Против
Кой каквото иска да прави,ама не в моя гъз
АЗ съм твърдо против..Няма смисъл от такива паради...
...
И аз съм против това
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Кои има комплекси да дигне ръчичкаааа![]()
ЗА! И не защото харесвам гейовете! Напротив - гнусни са ми, само че не може да няма никаква толерантност. И те са хора, какво толкова. Навсякъде по света се провеждат такива, не е толкова страшно. А децата рано или късно ще го видят, така че...![]()
определено ЗА ,
по добре от рано да открият ориентацията.. току виж на някой второкласниче му щръкнало от гащичките![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
protiv!!!!Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
Първоначално написано от bebeT00
![]()
ONCE A RED , ALWAYS A RED !
moeto mnenie e 50 na 50 neka si pravqt horata kvoto iskat.otvratitelni sa ama kvo da gi praim i te sa hora kato nas
za... vseki ima pravo sam da izbira jivota si i kakvo da pravi s nego...
a za tova pred o4ite na malkite deca ve4e e qko kli6e poneje te taka ili ina4e gledat kak nqkoi batko e*be nqkoq kaka v dvora na u4ili6teto taka4e... ostavete horata namira...![]()
Всички педали под ножа!!!![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ПротивНе е нужно да навират в лицата ни изкривената си ориентация
Няма нужда малолетни дечица да гледат мъж с дълга коса, грим и пола
Това не е никак приятна гледка
Нека си се чукат помежду си, но тайно, а не да парадират с това
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
А ако не ги е срам от това че са педали?Защо трябва да се крият?И те са хора като мен и теб.Нека забранят тогава всички видове паради.Примерно един парад по Салса с онея къси роклички и 5 см плат общо, по-добре ли влияе на малолетните дечица?Пък и повярвай ми, малолетните деца ги знаят тея неща по добре и от нас дори...Първоначално написано от miloto_girl-4e
Не ми пречат да си правят паради... нито съм ЗА, нито съм ПРОТИВ но ако трябва да избирам съм ЗА, и те са хора. А иначе малолетните деца и да видят и да не видят те си знаят много добре за к'во става въпрос![]()
за какво опорствате...това е просто одвратително...само си преставете баща ви в пола...каква гледка ще е !!![]()
Той е умен.Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
"За" - те имат всички права ,като останалите![]()
ЗА ... какво като са с друга сексуална ориентация, немога да разбера!
Даже аз в България никога не съм виждала целуващи се гейове или нещо от сорта, с какво тогава ще пречат на днешната младеж. По опасни са, бих казала, момичетата и момчетата, натискащи се по пейките и в храстите () , които биват виждани от по-малките.( не че нещо против тях)
И още нещо, немога да разбера също защо мъжете гейове се приемат по-ортицателно от обществото в сравнение с лесбийките!??
Всеки е индивидуален и сам открива кой от 2та пола го влече повече и не трябва да се срамува от това, че харесва и прави секс с хора от своя пол.
А този парад не пречи никому, даже обратното, време беше тази част от обществото да се появи и да каже и докаже, че думите "педал" ,"гей" и тн. не са обиди, това е начин на живот
юхууууууууууууууууууПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
А "за" ли сте за баща (който също е против парада) да води малката си дъщеричка и да псува и да се бие с полицаите пред погледа й..![]()
Аз Не съм за за простотията..Пък и никoй не може да казва на другия какъв да бъде..Наистина за малките деца сигурно ще е странно,но все пак в днешни дни това е реалността..и предрасъдъците са отживелица..според мен![]()
f@nt@zi@