.

Виж резултатите на анкетата: За или Против?

Гласували
72. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • за

28 38,89%
  • против

44 61,11%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм

За или Против

За или против провеждането на гей паради в БГ, пред погледа на непълноленти и малолетни лица и деца!!!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    в куза :)
    ЗА , ще знаем къде са и ше подготвим атентат

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Кой каквото иска да прави,ама не в моя гъз

ЗА! Защо против какво като са деца и малолетни и т.н. все някой ден ще се сблъкат с това нещо!Всеки е свободен да си прави каквото иска!

Град
    Русе
    АЗ съм твърдо против..Няма смисъл от такива паради...
    ...

Protiv !!
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    И аз съм против това
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен
    Кои има комплекси да дигне ръчичкаааа

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    ЗА! И не защото харесвам гейовете! Напротив - гнусни са ми, само че не може да няма никаква толерантност. И те са хора, какво толкова. Навсякъде по света се провеждат такива, не е толкова страшно. А децата рано или късно ще го видят, така че...

определено ЗА ,
    по добре от рано да открият ориентацията.. току виж на някой второкласниче му щръкнало от гащичките
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Re: За или Против

Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    За или против провеждането на гей паради в БГ, пред погледа на непълноленти и малолетни лица и деца!!!
    protiv!!!!
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Re: За или Против

Цитирай Първоначално написано от bebeT00
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    protiv!!!!
    ONCE A RED , ALWAYS A RED !

moeto mnenie e 50 na 50 neka si pravqt horata kvoto iskat.otvratitelni sa ama kvo da gi praim i te sa hora kato nas

za... vseki ima pravo sam da izbira jivota si i kakvo da pravi s nego...
    a za tova pred o4ite na malkite deca ve4e e qko kli6e poneje te taka ili ina4e gledat kak nqkoi batko e*be nqkoq kaka v dvora na u4ili6teto taka4e... ostavete horata namira...

Всички педали под ножа!!!
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Против Не е нужно да навират в лицата ни изкривената си ориентация Няма нужда малолетни дечица да гледат мъж с дълга коса, грим и пола
    Това не е никак приятна гледка Нека си се чукат помежду си, но тайно, а не да парадират с това
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Против Не е нужно да навират в лицата ни изкривената си ориентация Няма нужда малолетни дечица да гледат мъж с дълга коса, грим и пола
    Това не е никак приятна гледка Нека си се чукат помежду си, но тайно, а не да парадират с това
    А ако не ги е срам от това че са педали?Защо трябва да се крият?И те са хора като мен и теб.Нека забранят тогава всички видове паради.Примерно един парад по Салса с онея къси роклички и 5 см плат общо, по-добре ли влияе на малолетните дечица?Пък и повярвай ми, малолетните деца ги знаят тея неща по добре и от нас дори...

Не ми пречат да си правят паради... нито съм ЗА, нито съм ПРОТИВ но ако трябва да избирам съм ЗА, и те са хора. А иначе малолетните деца и да видят и да не видят те си знаят много добре за к'во става въпрос

за какво опорствате...това е просто одвратително...само си преставете баща ви в пола...каква гледка ще е !!

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    А ако не ги е срам от това че са педали?Защо трябва да се крият?И те са хора като мен и теб.Нека забранят тогава всички видове паради.Примерно един парад по Салса с онея къси роклички и 5 см плат общо, по-добре ли влияе на малолетните дечица?Пък и повярвай ми, малолетните деца ги знаят тея неща по добре и от нас дори...
    Той е умен.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    "За" - те имат всички права ,като останалите

ЗА ... какво като са с друга сексуална ориентация, немога да разбера!
    Даже аз в България никога не съм виждала целуващи се гейове или нещо от сорта, с какво тогава ще пречат на днешната младеж. По опасни са, бих казала, момичетата и момчетата, натискащи се по пейките и в храстите ( ) , които биват виждани от по-малките.( не че нещо против тях)
    И още нещо, немога да разбера също защо мъжете гейове се приемат по-ортицателно от обществото в сравнение с лесбийките!??
    Всеки е индивидуален и сам открива кой от 2та пола го влече повече и не трябва да се срамува от това, че харесва и прави секс с хора от своя пол.
    А този парад не пречи никому, даже обратното, време беше тази част от обществото да се появи и да каже и докаже, че думите "педал" ,"гей" и тн. не са обиди, това е начин на живот

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
    ПРЕДЛАГАМ ВМЕСТО ГЕЙ ПАРАД ДРУГАТА ГОДИНА ДА ИМА ЛЕСБИ ПАРАД
    юхуууууууууууууууууу

Град
    BurGasSs 8-)
    против.......

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    А "за" ли сте за баща (който също е против парада) да води малката си дъщеричка и да псува и да се бие с полицаите пред погледа й..

Аз Не съм за за простотията..Пък и никoй не може да казва на другия какъв да бъде..Наистина за малките деца сигурно ще е странно,но все пак в днешни дни това е реалността..и предрасъдъците са отживелица..според мен
    f@nt@zi@

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си