.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Какво е чустовото > ?

Какво е чуството ,когато напусните България ? Различно ли е в другите държави ? По-красива ли е природата .. ? По-скъпоплатена ли е работа в чужбина ? Елитни ли са училищата ?

Ражкажете :P

btw : Аз лично ,не съм напускал България ..
    ONCE A RED , ALWAYS A RED !

Град
    в съня на елфите
    много по-различно е, да. всяка сържава си носи уникалния характер. има места, където е по-хубаво или по-лошо, но важното е не кое място е най-красиво, а кое ти е в сърцето...

Цитирай Първоначално написано от mrs.smith
    много по-различно е, да. всяка сържава си носи уникалния характер. има места, където е по-хубаво или по-лошо, но важното е не кое място е най-красиво, а кое ти е в сърцето...
    както се казва:Подкрепям с 2 ръце и 2 крака

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Ами навсякъде е различно, в някои отношение я по-добре от Бг, но в други по-зле. Например в момента се покачват непрекъснато цените на жилищата в Бг и хората много се оплакват, но ако знаете в Англия какво е... Но пък за сметка на това се изкарват по-добри пари. В смисъл не е като в България - да се бъхтиш 1 месец и да получиш пари, с които едвам да платиш сметките и да ти останат малко за храна, не е и като да си претрупан с пари. Просто е нормално, стигат ти.
    В Испания съм живяла много малко - 3 месеца само, но ми направи впечатление, че храната е много скъпа и то по-специално в Мадрид. И 90% от хората са супер нечистоплътни, но пък постоянно се чисти от фирмите и се поддържат добре обществените места...
    На мен винаги ми е било мъчно за България, наистина не е най-доброто място за живеене, ама както каза Смит, като ти е на сърцето...
    Определено, ако България се пооправи бих я предпочела пред много други страни...

abe k1deto i da si i kolkoto da e hubavo i da sa niski cenite bg vinagi 6te vi e v s1rcata,ama na nqmame dobri opravnici i za tva vsi4ki bqgat v 4ujbina 6toto v bg nqma perspektiva az ne iskam da q napuskam ama ako mi se otvori golqm 6ans da zamina bih zaminala ako nes1m se uredila dobre :P

Ако не си ходил в други държави освен България ще ти хареса първите 2/3 седмици, но след това ще искаш да се прибереш
    Аз след 1 месец отивам при нашите в Испания (Сеговия) и ще видя как ще е
    Just do it ...

оуу живея в Канада.. чувството поне на мен не ми харесва .. първите седмици до такава степен ми беше гадно че маика се беше притеснила и обмисляхме някфи варианти да ме върне ... /щот и да се върна няма де да живея / таи де не стана... за сега явно така се налага но не мисля да оставам тук ...
    1) цените са некфи сравнение с бг сиг са 3 пъти наи малко по скъпи
    2)нещо което мноооооого ме дразни .... купувам си дрешка и на етикета пише /в 99.9% от случаите ест../ Made in China
    3)тукашните нямат някакво такова от вътре да ги карат да изглеждат добре.. нещо повече ... не им пука как изглеждат .. и доколкото разбрах преди 10 години било още по зле пак че дошли европеиики че да ги оправят ...
    4)момчетата са с някфи грешни разбирания ... а си мислех че българите са ...

и .. писна ми да пиша .. та не ме кефи и не виждам нещо което да е по яко от родината.. даа език определно ще знам повече отколкото ако бях останала в Бг .. но ... заради единия език не си струва да кажа че да напуснеш България е яко ..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Като се замисля от 15 годишен родителите ме влачат из "чужбината". След като завърших 7 клас и си взех изпитите, заминахме за Англия, по-точно Брайтън- крайбрежен град, не много голям...има-няма 200 000 човека.
    Преди не бях излизал от България и това ми дойде, като гръм от ясно небе. Първите дни незаех къде се намирам...разбираемо.
    Нещата, които ми направиха впечатление бяха цените и инфраструктурата. Храната- евтина, инфраструктурата- всичко се поддържа, ала-бала...но почнах даскало и дет се вика видях другата страна на нещата- негативната. Говорели, че нямало расизъм...глупости на търкалета...абре не ми се разправя с подробности.
    Вижяхме в Англия година и кусур, след което се върнахме в България за година и малко...и после хайде на следващото пътешествие- до Канада.
    Дойдохме при едни наши приятели в Калгари- град намиращ се в провинцията Албърта- англо-говоряща.
    Тук всичко се поддържа, като за световно, както се казва, цените не са ниски, напротив, но пък и кинтите, които се взимат, дори и за работа, като чистач не са никак малко. Таксите, за тези, които не ходят на даскало и са над 18 са доста сурови.
    По отношение на кинтите, както разбирате от горните няколко реда е доста добре, но за сметка на това социалният живот е почти никакъв...освен да се напиваш и/или да друсаш, друго за правене почти няма. Някои хора от тоз форум ще ме разберат.
    И такам...година и 8-9 месеца съм тук, спестявам кинти и чакам да си дойда в България.

За някои хора животът извън България е песен, за други не...

Град
    LoveTown
    Az zivea ot 5 godine v Grcia i tuka mnogo mi haresva! Vprosa e ce naste vzimat dosta kinti i nemame problemi ikonomiceski! Znaci tuka sa mi priatelite, tuka mi e gadzeto i tuk mi e zivota! Kato se pribera v Bulgaria nema kakvo da pravia, nemam priateli, nema s kogo da pia edna bira!
    Bratovcetka mi zivia 4 godini v Qponiq no vse pak se vrna v Bugaria zastttoto moze bi razlikata s Qponiq e dosta golema, no na men tuka v Grcia mi haresva!
    Никой не умира девствен ,животът преебава всички

Не е хубаво чувството, доста е различно от родната страна. Дори Чечения, родната страна на баща ми, ми се струваше доста неприветлива.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Като се замисля от 15 годишен родителите ме влачат из "чужбината". След като завърших 7 клас и си взех изпитите, заминахме за Англия, по-точно Брайтън- крайбрежен град, не много голям...има-няма 200 000 човека.
    Преди не бях излизал от България и това ми дойде, като гръм от ясно небе. Първите дни незаех къде се намирам...разбираемо.
    Нещата, които ми направиха впечатление бяха цените и инфраструктурата. Храната- евтина, инфраструктурата- всичко се поддържа, ала-бала...но почнах даскало и дет се вика видях другата страна на нещата- негативната. Говорели, че нямало расизъм...глупости на търкалета...абре не ми се разправя с подробности.
    Вижяхме в Англия година и кусур, след което се върнахме в България за година и малко...и после хайде на следващото пътешествие- до Канада.
    Дойдохме при едни наши приятели в Калгари- град намиращ се в провинцията Албърта- англо-говоряща.
    Тук всичко се поддържа, като за световно, както се казва, цените не са ниски, напротив, но пък и кинтите, които се взимат, дори и за работа, като чистач не са никак малко. Таксите, за тези, които не ходят на даскало и са над 18 са доста сурови.
    По отношение на кинтите, както разбирате от горните няколко реда е доста добре, но за сметка на това социалният живот е почти никакъв...освен да се напиваш и/или да друсаш, друго за правене почти няма. Някои хора от тоз форум ще ме разберат.
    И такам...година и 8-9 месеца съм тук, спестявам кинти и чакам да си дойда в България.

И аз btw съм от Calgary... смисъл живея там

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Hodila sym v Germaniq, Ungariq, Rumyniq i Avstriq .. navsqkyde e hubavo. Men nai me vpechatliha planinite na Rumyniq i spokoistvieto v Germaniq ... No sqkash neshto lipsva .. kato ynaesh che ne e BG ne e syshtoto .. pone az taka se chuvstvam

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Незнам но аз като ходя в Гърция и вече на 3 ден искам да си идвам в БГ.. но искам и да напусна за да имам по висок стандарт на живот

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от canadeza

Абре Николчо....ти ли си бре, лешпер?

Зависи за къде пътуваш.Аз съм ходила в Русия ама като много малка и нищо не си спомням.В Турция,Кушадасъ съм била и не ми хареса особено много но не бих казала също,че и България е цвете за мирисане

Everyone is always asking me what's wrong,but I don't even think.It makes any sense,It's just ... my heart hurts.

Emi az poprincip sum hodila v Gurciq, Franciq, Turciq, Ispaniq, Italiq!!!(tam jiveq), Luxemburg, Bulgariq , i o6te nqkolko strani. No v tqh samo sum hodila zamalko, osven v Italiq, tam jiveq ot 1 godina (az sum na 13) i .. mi qko e! Pribiram se v Bg vseki mesec za po nqkolko dena i taka ne mi e tolkova gadno..! Iv 2te strani imam fr i ku6ta i imam kvo da prava.. qko e! I taka ima raznoobrazie! Kato otidoh v Italiq ve4e okon4atelno az bqh hodila tam ve4e mn puti i mi haresva6e i zatova ne mi be6e tolkova gadno! Vednaga si namerih fr i ve4e si znam i ezika i mi e qko! Ina4e u4a v angliisko daskalo i angliiskiq mi su6to go usavar6entsvah napulno ii taka..jivota si jiveq
    The Prodigy = The legend!

Re: Какво е чустовото > ?

Цитирай Първоначално написано от fantastic7MUFC
    Какво е чуството ,когато напусните България ? Различно ли е в другите държави ? По-красива ли е природата .. ? По-скъпоплатена ли е работа в чужбина ? Елитни ли са училищата
    az xodix zamalko do g1rciq, 4ustvoto nebe6e razli4no po skoro imax 4ustva 4e 6te vidq ne6to novo.. za krasotata imat pove4e vlojeni pari a za krasota edva li.. za u4eli6ta izb6to neznam

Град
    Montreal, CA
    Уфф..шибано е бе Живяла съм в Канада около 3-4 месеца последно сега сигурно пак ще заминаваме,но не знам със сигурност ...
    Определено носталгията ме влечеше непрекъснато,но нямах избор ... Едно момиче преди мен каза,че на местните не им пука как се облечени,което е 100% вярно!!!Имах чувството,че повечето са некви клошари Храната..ооо хранатаа разбира се различна е от нашата то и за тва слаб човек е трудно да видиш освен китайците ...
    Абе като България няма никъде Дори и сега положението тук да не е розово и имайки впредвид какви са ни управниците,никога не забравяйте откъде сте

Бил съм в Англия и Гърция.
    От Англия имам много впечатления.Като цяло страната е много чиста.Спазват изключително много закона.Храната е супер евтина, но това е за сметка на наемите за живеене.Иначе на мен много ми хареса.Имам известна доза носталгия към България, нооооо щом толкова хора изчезната в чужбина какво да говорим.Иначе много ясно като родна страна, си я чувстваш няй-близка.Абе България си е България, няма какво да говорим.Ама една стара държава с традиции и прочие не я грее много слънцето.
    Иначе в Гърция бях само една седмица, ноо то беше на екскурзия.Бях в Солун, Паралия Катерини и Атина.Като цяло храната ми се струваше скъпа, но хората са много дружелюбни.Улиците са чисти времето е супер.Хората си се грижат за туризма, и добре управляват държавата.Морето е все тъй синьо и ми направи впечатление, че там не е като в Слънчев бряг, където няма плаж, ами бетон.Просто си пазят природата както трябва.

Цитирай Първоначално написано от canadeza

Абре Николчо....ти ли си бре, лешпер?
    Последнио път като проверих как се казвам.... не беше Николчо

Аз живея в Англия вече две години почети има мн хубави места и е по лесно за живот от България обаче както казаха преди мен важно е какво ти е на сърцето а на мен ми е на сърцето България и от нея по хубава не виждам.
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Мега фен Аватара на Sisito941
    ами на мен не ми беше кой знае колко хубаво,но след като се върнах тук и ми се искаше пак да отида.мн плаках като тръгнахме с автобуса все пак ми беше за първи път без родителите да пътувам
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Цитирай Първоначално написано от karitooy
    Уфф..шибано е бе Живяла съм в Канада около 3-4 месеца последно сега сигурно пак ще заминаваме,но не знам със сигурност ...
    Определено носталгията ме влечеше непрекъснато,но нямах избор ... Едно момиче преди мен каза,че на местните не им пука как се облечени,което е 100% вярно!!!Имах чувството,че повечето са некви клошари Храната..ооо хранатаа разбира се различна е от нашата то и за тва слаб човек е трудно да видиш освен китайците ...
    Абе като България няма никъде Дори и сега положението тук да не е розово и имайки впредвид какви са ни управниците,никога не забравяйте откъде сте
    живея в канада и потвърждавам това .. така е .. но все паак .. нз в началото изобщо не ми харесваше .. но сега някак започнах да свиквам .. е няма луди глави като в Бг ... на купони не танцуват само се дрогират и търсят секс ... НО започнах да се приспособявам.. даже нещо повече .. харесва ми ... ииии относно обличането .. да е таи е но чесно казано предпочитам това от колкото в Бг някакви с извинение прости селянки с акъл на АМЕБА да имат самочувствие на суперзвезди .. пхх тук такова няма да видиш и да хората са пълнички /особено кандците/канадките защото начина по които ги възпитават е такъв..
    "ти не можеш да изглеждаш като модел." ...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ми от 9 годишна съм в чужбина. Живяла съм в Кипър, Гърция и Германия. Само в Германия като дойдох първия път преди 4 години не можах да се интегрирам и за това за минахме за Кипър. Сега пак съм в Германия но ми се струват по-различни нещата и мн ми харесва. Не знам дали е защото вече не съм в пубертета, дали защото съм в друг град.. Абе хубаво ми е.
    БГ ми липсва но не толкова колкото като бях малака и не искам да се връщам. Най-добрата ми приятелка от България ще идва и тя да следва тука само че в съседния град и няма почти изобщо да ми е мъчно за БГ... Аз обичам да си ходя защото пада голям купон ама да живея там не мога да си представя...

em az ne sam napuskala Balgariq....i ne iskam!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си