- Форум
- По малко от всичко
- За България и тези, които я напуснаха
- Какво е чустовото > ?
Ami chuvstvoto da napusnesh Bulgaria e ujasno...gubish priqtelite si,vruzkite ..sichko!Az q napusnah pred 3 meseca i mi e adski tujno..sega jiveq v Canada-Toronto!Znachi cenite sa si visoki,no v Toronto e taka,,v drugite gradove e po-dobre-primerno v Montreal..Kakto i da e cenite sa visoki no puk zaplatite sa dobri.. horata oabche sa mnogo razlichni..te jiveqt za da rabotqt..mnogo.mnogo razlichno e ot Bg..az adski mnogo iskam v Bg obache tam nqma budeshte prosto..uchilishte shte zapochna sled 2 sedmici i dolkoto znam e mnogo hubavo,vutre izglejda super{ne kato bulgarskoto} na ulicata chistota...perfectno kolite chisti nqma prah vuzdyha e svej..tip top.obache dokato priviknesh kum tukashniqt nachin na jivot moje veche da si se vurnal kum Bulgariq..
![]()
mi az jiveq ot po4ti 2 godini v germaniq i predi po4ti vsqka godina sme patuvali s maika mi na gosti na ba6ta mi i brat mi i na men mn mi haresva6e i mn iskah da se primestim da jiveem tam , oba4e kato stanah na 13 ne iskah ve4e 6toto si imah mn fr i gadje, rodninite mi .. ama togava re6iha na6te da se primestim . Spomnqm si kolko mn sam revala i baba i dqdo kolko plakaha za menParvite meseci bqha mn trudni za men i o6te na parvata vakanciq zaminahme malko v BG . Sega mi haresva tuk
imam tuk fr i v bg fr. Tuk e si4ko po-organizirano, si4ko e to4no. Ne moga da kaja dali e po-skapo ili po-evtino ima nqkoi ne6ta koito sa po-skapi i obratno . I s ezika sam mn dobre, sega 6te se mestq v dr po-hubavo u4ili6te i 6te po4vam i frenski da u4a
S udovolstvie si se vra6tam i v bg i v dvete darjavi mi haresva, oba4e za sega 6te si ostana v germaniq
![]()
Du glaubst nicht, wie verr