.

Виж резултатите на анкетата: За или Против?

Гласували
72. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • за

28 38,89%
  • против

44 61,11%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 43 от общо 43

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от miska
    moeto mnenie e 50 na 50 neka si pravqt horata kvoto iskat.otvratitelni sa ama kvo da gi praim i te sa hora kato nas

+1 и аз така мисля
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Град
    София
    100% бях против тази кочина...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    А "за" ли сте за баща (който също е против парада) да води малката си дъщеричка и да псува и да се бие с полицаите пред погледа й..

Аз Не съм за за простотията..Пък и никoй не може да казва на другия какъв да бъде..Наистина за малките деца сигурно ще е странно,но все пак в днешни дни това е реалността..и предрасъдъците са отживелица..според мен
    А .. хм .. нищо лично .. мислиш ли, че някой баща ще отиде да се трепе там заедно с малката си дъщеричка ?!?!!!?!?!?! ... ?!?!?!??!! ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Za! Nikoi nqma pravo da othvyrlq horata po otnoshenie na seksualnata im orientacia.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    SpOrTs_GiRl, Ми ако си гледала новините вчера,щеше да видиш, че е възможно..нищо лично
    f@nt@zi@

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Ми ако си гледала новините вчера,щеше да видиш, че е възможно..нищо лично
    Е, да то е възможно .. Но едва ли някой зрял и уравновесен човек ще го направи .. Иначе сигурно и такива има ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoLiPoP4o`
    Protiv !!
    Заради такива като тебе има по 80 арестувани след такъв парад. Какво против тях имате ?! Да не би те да са по-различни от нас ?! Да, по-различни са само по ДНК и хромозомния им набор е леко объркан. Нищо по-различно няма.

За. И те са хора все пак и имат права.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    паралелно
    Против!

Супер фен Аватара на miShle
    Цитирай Първоначално написано от Ophelia
    ЗА! Защо против какво като са деца и малолетни и т.н. все някой ден ще се сблъкат с това нещо!Всеки е свободен да си прави каквото иска!
    + 12531251 Макар,че не мога да си обясня какво целят с това,де но.... да си правят ..да се кефят там
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Против! Т'ва е все едно циганите да си спретнат национален падар! Не ми е за децата, а за мене си и за всички останали, които не могат да ги гледат...
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Който каквото иска да прави, ако ще да е*е овце, кози, крави и пр. Но да не се парадира с това. Не съм съгласна с начина, по който всички обиждат хомосексуалните и се опитват да ги наранят, но не съм съгласна и с това да се парадира хомосексуалността.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

добре ве какво имате против педалите аз не мога да разбера те не са ли живи същества ... то че стана модерно всеки да е педераст модерно стана че стана модерно момчетата да са с по гладки крака от момичетата също при положение че всяко 2ро момче се прави на педал или е незнам не ги разбирам тея моди новите ... какво имате против истинските ПЕДЕрасови мъже ми кажете вие ? А аз като гледам повечето малолетни и непалнолетни както и вие се обеждавате могат ми разкажат играта и да ме затапят от всякаде относно всичко то унуй може да псува 15 мин без да спре и без да се повтори а аз уж аз съм каруцар ... аз съм ЗА не ми пречат чесно казано ако бяха като скинарите да ходят да бият мангали даже щях да им се кефа

SK0RP10N
    Guest
    Против.
    Само ако се свърши сапуна може да проведем един нов, че да си набавим още

Град
    in youR dReams (mm)
    Цитирай Първоначално написано от Yallama
    ЗА , ще знаем къде са и ше подготвим атентат
    +1
    Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.

ЗА,поне ще има един ден през,който няма да спра да се смея

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    ПРОТИВ!!!

ПП: Пренебрегнете подписа ми, просто Кокоша Глава са ми една от любимите групи... А тая песен е върха... Иначе съм твърдо против всичко хомо...

Казвам ЗА,защото всеки има право да води какъвто си изка живот.Няма значение дали е пред малолетни,деца и т.н.Аз съм малолетна,но мисля,че в това няма нищо лошо.Всеки прави свои избор,и все пак можете да се поставите на мястото на един хомосексуален човк.Тогава щяхте да изкате да има такива гей-паради.

Това е изключително тъпо! Някой да се показва к'ва му е сексуалността и да пледира с това, да си знаеш ти и приятелите, к'во ми се перчиш, все едно като са хомо са много велики...
    Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
    KoRn - Twisted Transistor

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си