- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- За или Против
Първоначално написано от miska
+1 и аз така мисля
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
А .. хм .. нищо лично .. мислиш ли, че някой баща ще отиде да се трепе там заедно с малката си дъщеричка ?!?!!!?!?!?! ... ?!?!?!??!! ..Първоначално написано от f@nt@zi@
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Za! Nikoi nqma pravo da othvyrlq horata po otnoshenie na seksualnata im orientacia.
SpOrTs_GiRl, Ми ако си гледала новините вчера,щеше да видиш, че е възможно..нищо лично![]()
f@nt@zi@
Е, да то е възможно .. Но едва ли някой зрял и уравновесен човек ще го направи .. Иначе сигурно и такива има ..Първоначално написано от f@nt@zi@
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Заради такива като тебе има по 80 арестувани след такъв парад. Какво против тях имате ?! Да не би те да са по-различни от нас ?! Да, по-различни са само по ДНК и хромозомния им набор е леко объркан. Нищо по-различно няма.Първоначално написано от LoLiPoP4o`
За. И те са хора все пак и имат права.
Don't tell me what I can or can't do !
+ 12531251 Макар,че не мога да си обясня какво целят с това,де но.... да си правят ..да се кефят тамПървоначално написано от Ophelia
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Против! Т'ва е все едно циганите да си спретнат национален падар! Не ми е за децата, а за мене си и за всички останали, които не могат да ги гледат...![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor
Който каквото иска да прави, ако ще да е*е овце, кози, крави и пр. Но да не се парадира с това. Не съм съгласна с начина, по който всички обиждат хомосексуалните и се опитват да ги наранят, но не съм съгласна и с това да се парадира хомосексуалността.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
добре ве какво имате против педалите аз не мога да разбера те не са ли живи същества ... то че стана модерно всеки да е педераст модерно стана че стана модерно момчетата да са с по гладки крака от момичетата също при положение че всяко 2ро момче се прави на педал или е незнам не ги разбирам тея моди новите ... какво имате против истинските ПЕДЕрасови мъжеми кажете вие ? А аз като гледам повечето малолетни и непалнолетни както и вие се обеждавате могат ми разкажат играта и да ме затапят от всякаде относно всичко то унуй може да псува 15 мин без да спре и без да се повтори а аз уж аз съм каруцар ... аз съм ЗА не ми пречат чесно казано ако бяха като скинарите да ходят да бият мангали даже щях да им се кефа
Против.
Само ако се свърши сапуна може да проведем един нов, че да си набавим още
Първоначално написано от Yallama
+1
Някои хора минават набързо през живота ни!Други спират за миг и оставят диря в сърцата ни и после ние никога не можем да бъдем същите.
ПРОТИВ!!!![]()
ПП: Пренебрегнете подписа ми, просто Кокоша Глава са ми една от любимите групи... А тая песен е върха... Иначе съм твърдо против всичко хомо...
Казвам ЗА,защото всеки има право да води какъвто си изка живот.Няма значение дали е пред малолетни,деца и т.н.Аз съм малолетна,но мисля,че в това няма нищо лошо.Всеки прави свои избор,и все пак можете да се поставите на мястото на един хомосексуален човк.Тогава щяхте да изкате да има такива гей-паради.![]()
![]()
Това е изключително тъпо! Някой да се показва к'ва му е сексуалността и да пледира с това, да си знаеш ти и приятелите, к'во ми се перчиш, все едно като са хомо са много велики...![]()
Fuck Anorexia. You're still UGLY on the inside!
KoRn - Twisted Transistor