- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите за това ужасно нещо ?
явно момчето не оценява какво има до себе си .. а на мен някой ако ми посегне .. малиии .. ще го смеля направо .. всеки си има права .. и никой няма прово да ми посяга .. а това стане ли ...? .. той да му мисли . .. пред никой не се спирам
Ще им посягат мн ясно, след като момичето го позволява.
Ако някой ви заплашва,камо ли да ви удря се оплачете в полицията. Аз така направих и не съжалявам
Smile!?
Бият ги от ревност, предполагам. Момичетата не би трябвало да допускат това, но са прекалено затворени, поне повечето.
Do you know?..
Sometimes and Angels say lies...
О,какво ужасно нещо!На толкова много хоа се случва,че,като всяка несправедливост на тоя свят, ще трябвда го приемеш.Какво мислим ние е ясно-Това е недопустимо.Факт е обаче,че се случва и тази тема нищо не би мгла да промени.
надути комплексари дето не знаят накъде да си го избият
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
това е супер брутално и гадно .... никога не съм си помислял да удрям момиче .......![]()
![]()
![]()
Mislq, che sa hora, koito sa prekaleno kompleksirani i glupavi i ne mogat da oborqt s dumi, kazanoto ot priatelkite im (koeto gi e naranilo) i udrqt, za da poluchat vyzmezdie.
tva sa mom4eta,koito ne yvagavat negniq pol,tupaci,koito si mislqt,4e mogat da poiskat vsi4ko ot negniq pol,mrazq takiva mom4eta,tva e syper ygasno![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от pomo6tplz
Думи нямам... Аз ако се окажа с такова "моче с характер" още на първия щамар излита със скоростта на светлината - за мен точното определение е "насилник", "неуравновесен". Да не си голям мъж, защото можеш да набиеш едно момиче? Това е като да биеш по-малките в даскало - уж демонстрираш колко си силен и велик, а всъщност показваш само какъв страхливец си и колко ти е малък умствения капацитет.
селска му работа![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Пълни комплексари бих казала!Избиват комплекси като си мислят,че всичко ще се нареди с един бой...че ще покажат ``кой е мъжът``
KILL YOURSELF!!!
![]()
Go fix yourself !
За мене са едни комплексари,дето нямат смелост да се бият поне с някой,който може да им отвърне.За това като вида такова нещо,адски много се ядосвам,кво е тва за мене са си пълни комплексари.Колкото и да ме ядоса дадено момиче,никога не бих и посегнал.
Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
![]()
вярно е тва ... как мои да им се оставят лелее аз ако бях ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()