.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38

Град
    Варна
    явно момчето не оценява какво има до себе си .. а на мен някой ако ми посегне .. малиии .. ще го смеля направо .. всеки си има права .. и никой няма прово да ми посяга .. а това стане ли ...? .. той да му мисли . .. пред никой не се спирам

Град
    София
    Ще им посягат мн ясно, след като момичето го позволява.
    Ако някой ви заплашва,камо ли да ви удря се оплачете в полицията. Аз така направих и не съжалявам
    Smile!?

Бият ги от ревност, предполагам. Момичетата не би трябвало да допускат това, но са прекалено затворени, поне повечето.
    Do you know?..
    Sometimes and Angels say lies...

Град
    somewhere over the rainbow
    О,какво ужасно нещо! На толкова много хоа се случва,че,като всяка несправедливост на тоя свят, ще трябвда го приемеш.Какво мислим ние е ясно-Това е недопустимо.Факт е обаче,че се случва и тази тема нищо не би мгла да промени.

Град
    "градът на мечтите"
    надути комплексари дето не знаят накъде да си го избият
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Град
    pz city
    това е супер брутално и гадно .... никога не съм си помислял да удрям момиче .......

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mislq, che sa hora, koito sa prekaleno kompleksirani i glupavi i ne mogat da oborqt s dumi, kazanoto ot priatelkite im (koeto gi e naranilo) i udrqt, za da poluchat vyzmezdie.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    tva sa mom4eta,koito ne yvagavat negniq pol,tupaci,koito si mislqt,4e mogat da poiskat vsi4ko ot negniq pol,mrazq takiva mom4eta,tva e syper ygasno
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от pomo6tplz
    Това са момчета със характер знаещи да настояват своето
    Думи нямам... Аз ако се окажа с такова "моче с характер" още на първия щамар излита със скоростта на светлината - за мен точното определение е "насилник", "неуравновесен". Да не си голям мъж, защото можеш да набиеш едно момиче? Това е като да биеш по-малките в даскало - уж демонстрираш колко си силен и велик, а всъщност показваш само какъв страхливец си и колко ти е малък умствения капацитет.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    селска му работа
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    in the rock city (rock)
    Пълни комплексари бих казала! Избиват комплекси като си мислят,че всичко ще се нареди с един бой...че ще покажат ``кой е мъжът`` KILL YOURSELF!!!
    Go fix yourself !

За мене са едни комплексари,дето нямат смелост да се бият поне с някой,който може да им отвърне.За това като вида такова нещо,адски много се ядосвам,кво е тва за мене са си пълни комплексари. Колкото и да ме ядоса дадено момиче,никога не бих и посегнал.

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    ами то 4е си има и такива мом4ета-има ги,но мен ми са по-странни моми4етата които ги търпят
    вярно е тва ... как мои да им се оставят лелее аз ако бях ....
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си