- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият секс за момиче
определено ако и го набиеш рязко ,ще те изгърми с тупаник в физиономията(поне ако бях аз това щях да направя
)
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
деа... няма да им се даваш на тия тука.... влизай с колкото сила можеш и игнорирай, ако тая тръгне да писка... просто продължаваш да ръгаш с приклада като руски войник, продал патроните за водка! на 13 е тая... мое да издържи!!!!Първоначално написано от ZaRaLiEc
17 санта ли е?... ти си за рекордите на гинес деа....
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
![]()
awe pi4 tii neshto f redli si da i go nabiesh nali posle nema moe da hodi we to se prai nejno 1 put
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
edvali tq e gotova za sex na 13 6to neiz4aka6 malko vreme o6te ?????; A i ti nesi gotov za sex kato gledam kvi vaprosi zada6 val6te nesi gotovПървоначално написано от ZaRaLiEc
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
е тъпак, оставяй детето на мира бе!
мухльо с мухльото![]()
защо не се занимаваш с момичета на твоята възраст? защото ще те отрежат на втората секунда
тАпак
aghfdhdfhdf
i kak tei 6te i go nabiva6 barzo ?!?!leleeeeeeeeeee ... az mislq 4e trqa o6te malko da porasne6 i togaz da si misli6 da prai6 sex s koito i da bilo..... spored mene voub6te nei hybavo momi4e na 13 godini da pravi sex..o6te e tvarde malka za tova..... nai mnogo da i spre6 razvitieto i posle cql jivot da si blaska pa4ata 6to go e napraila tolkoz malka...tolkoz li nemoite da si darjite pi6kite i putkite v ga6tite we....tctctctctc lape6ka my rabota.. ve4e kat stane stanali na 14 i sa mislite za mnogo golemi i kat 4uiite za sex i aideee mislite 4e ste gotovi.. ti voub6te znai6 li de da si vkara6 huq... tq voub6te znai li ko e orgazam?!?!?! ......... spored mene si izbiite tapata ideq ot glavata
![]()
ХАхахах идиотизъм ис евриуеър..![]()
Horse Crazy Girl!!
Абе ти наред ли си "да и го набия"трябва ли презерватиф тцццц нямам думи като ще правите секс се образоивайте щот утре ще има тема от сорта "оф той е с 3 години по голям от мен и адски ме боля " или "дали съм бременна не ползвахме презерватив"... не не и го набивай като ще прайш секс с толкова малка внимавай няма ти казвам че нетря ама кат шсе "плякате" се образоваите
![]()
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
е изглежда скоро няма да еПървоначално написано от Xtuning
![]()
Cruel Intentions
az mislq 4e tq e mnogo malka i ne znae na neq ebe li i se pikae li i se i si misli gorkata 4e mnogo 6te iztarve. kaji i 4e ako go napravis teb 6te sajelqva mnogo 6toto sled vreme 6te razbere kolko si neobrazovan i kuh. ne se sardi. e da znam 4e istinata boli. aide begai da si igrae6 na topka![]()
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
То си е вярно .. Ама мацка как си представяш, че той ше отиде и ще й каже "Ако го направиш с мен ще съжаляваш много, 'щото след време ще разбереш колко съм необразован и кух" .. ??!?!!?!?1Първоначално написано от zizita_88
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii