.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    определено ако и го набиеш рязко ,ще те изгърми с тупаник в физиономията (поне ако бях аз това щях да направя )
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Re: Първият секс за момиче

Цитирай Първоначално написано от ZaRaLiEc
    или по-добре е да и го набия набарзо и силно?Питам ,защото на нея и е много притеснено главно и за това дали още не и е малка вагината,а моя пенис е малко големичък(17 см.)
    деа... няма да им се даваш на тия тука.... влизай с колкото сила можеш и игнорирай, ако тая тръгне да писка... просто продължаваш да ръгаш с приклада като руски войник, продал патроните за водка! на 13 е тая... мое да издържи!!!!

17 санта ли е?... ти си за рекордите на гинес деа....
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    ООФФФ!! От каде да знам клетки ли са кво са .Знам само че го учихме по биология
    Е явно не си бил в час.
    Не си на 12, да не знаеш пикае ли ти се, ебе ли ти се. Това е елементарна сексуална култура.
    А къ'в е тоя въпрос " .. или д ай го набия ?!" .. Ти к'во искаш да остане без органи ли!?!?!?!!?! .. Яя .. беги си играеш ..
    awe pi4 tii neshto f redli si da i go nabiesh nali posle nema moe da hodi we to se prai nejno 1 put
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Re: Първият секс за момиче

Здравете! Значи много харесвам едно момиче което е на 13 и е 3 години по малко от мене и искам да правя секс с нея, а тя е ощте дествена.Искам да попитам трябва ли да го правя с презерватив,?А другият ми вапрос е как да я отворя(да бада по-внимателен и да и го вкарвам леко и бавно или по-добре е да и го набия набарзо и силно?Питам ,защото на нея и е много притеснено главно и за това дали още не и е малка вагината,а моя пенис е малко големичък(17 см.)Благодаря ви предварително и моля ви не се смеете и не се шегувайте.
    edvali tq e gotova za sex na 13 6to neiz4aka6 malko vreme o6te ?????; A i ti nesi gotov za sex kato gledam kvi vaprosi zada6 val6te nesi gotov
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Мега фен
    Град
    Utopia..
    е тъпак, оставяй детето на мира бе!
    мухльо с мухльото
    защо не се занимаваш с момичета на твоята възраст? защото ще те отрежат на втората секунда

тАпак

..................

aghfdhdfhdf

...

i kak tei 6te i go nabiva6 barzo ?!?! leleeeeeeeeeee ... az mislq 4e trqa o6te malko da porasne6 i togaz da si misli6 da prai6 sex s koito i da bilo..... spored mene voub6te nei hybavo momi4e na 13 godini da pravi sex..o6te e tvarde malka za tova..... nai mnogo da i spre6 razvitieto i posle cql jivot da si blaska pa4ata 6to go e napraila tolkoz malka...tolkoz li nemoite da si darjite pi6kite i putkite v ga6tite we....tctctctctc lape6ka my rabota.. ve4e kat stane stanali na 14 i sa mislite za mnogo golemi i kat 4uiite za sex i aideee mislite 4e ste gotovi.. ti voub6te znai6 li de da si vkara6 huq... tq voub6te znai li ko e orgazam?!?!?! ......... spored mene si izbiite tapata ideq ot glavata

Град
    ... see you where the wild winds blow..
    ХАхахах идиотизъм ис евриуеър..
    Horse Crazy Girl!!

Абе ти наред ли си "да и го набия" трябва ли презерватиф тцццц нямам думи като ще правите секс се образоивайте щот утре ще има тема от сорта "оф той е с 3 години по голям от мен и адски ме боля " или "дали съм бременна не ползвахме презерватив"... не не и го набивай като ще прайш секс с толкова малка внимавай няма ти казвам че нетря ама кат шсе "плякате" се образоваите
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Няма клетки за забременяване викаш
    Хмммм мда бе , много странно .. и още по странно ,че е девствена на 13 . Пич тая те будалка нещо ...
    е изглежда скоро няма да е

Cruel Intentions

Град
    V. TARNOVO
    az mislq 4e tq e mnogo malka i ne znae na neq ebe li i se pikae li i se i si misli gorkata 4e mnogo 6te iztarve. kaji i 4e ako go napravis teb 6te sajelqva mnogo 6toto sled vreme 6te razbere kolko si neobrazovan i kuh. ne se sardi. e da znam 4e istinata boli. aide begai da si igrae6 na topka
    Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Цитирай Първоначално написано от zizita_88
    az mislq 4e tq e mnogo malka i ne znae na neq ebe li i se pikae li i se i si misli gorkata 4e mnogo 6te iztarve. kaji i 4e ako go napravis teb 6te sajelqva mnogo 6toto sled vreme 6te razbere kolko si neobrazovan i kuh. ne se sardi. e da znam 4e istinata boli. aide begai da si igrae6 na topka
    То си е вярно .. Ама мацка как си представяш, че той ше отиде и ще й каже "Ако го направиш с мен ще съжаляваш много, 'щото след време ще разбереш колко съм необразован и кух" .. ??!?!!?!?1
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си