Така ми се струва или всички хубави момичета са заети.Вие как мислете(момчетата)?![]()
I have the darkest soul of all human on the Earth...
Еми напълно вярно си е...Тряа си касметлия или да имаш търпение да се освободи някое...Трудно се намират![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
еми не всички, стига да се вгледаш ще си намериш някоя.
Но много са заети ест.
Raise your fist!
Няма грозен човек!
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от MiMcHeToOo
Няма... има само физически деформирани...![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
gre6i6trqbva da se vgleda6 po dobre i moje da nameri6 nqkoe svqstno momi4e
Първоначално написано от Chess
хахахах.. физически деформирани?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aLL people are faLLing sTars..but you..you are moon xD my life is jusT one fucking dream.. ;]]
Ако животът ми беше един филм.. то филмът щеше да е комедия , но ако и ти се появиш в филма..той ще стане психо!! xD
Всеки си има чара, беПървоначално написано от dreamyy
![]()
Животът е адът описан в Библията!
няма грозни жени...има трезви мъже...![]()
![]()
![]()
Не гледай тези който изпъкват от тълпата вгледай се вътре в самата тълпа там са красивите и вътрешно и външно ...
Разбира се, физическата красота не е всичко, пък и както казват: "Всеки може с хубава, но само истинския мъж може с грозна, и да се наслаждава"![]()
Гласувайте за A_non_E_Moose за модератор!
няма грозни жени...има трезви мъже...![]()
![]()
![]()
Аз пък не мисля така. Най - красивото женско създание, което някога съм виждала е в класа ми и е свободна... от доста време насам! Освен, че е красива е и супер точно момиче, страхотен характер има! Просто с вида си като че ли "плаши" момчетата. Повечето хора си мислят, че като е красива значи е шаврантия...Та... не е вярно!
Въпрос: какво разбираш под "хубав"?
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
мне![]()
не всички хубави момичета са заети все някъде някоя току ще е скъсала със сегашния и чака следващия![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Повечето хубави момичета които познавам си нямат приятели, но си има и причина. Твърде малко се задържат при някой и твърде бързо си намират друг. Мисля че на никое момче няма да му хареса да вижда как приятелката му сяда в нечий скут "просто ей така" ...
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
Грозните малки патенца стават красиви лебеди, а готините малки лебедчета са толкова еднообразни и еднакви.........
Smile!?
това не е вярно!!!
Ами не бих казала, че всички хубави момичета са заети..
Е зависи какво разбирате под "хубава"..Онези дашните с гримовете и мини полите..те да, те са вечно заети..Все са в нечий скут..
Но има толкова хубави момичета (говорим за естествена красота)които са сами, и чакат подходящото момче..въпроса е, че не се вглеждате достатъчно..![]()
Wish like hell I could go back in time..Maybe then I could see how forgiveness says that I should give you one more try, but it's too late - it's over now..
P.S. Skype:serpens_f0618
Първоначално написано от ra4ence
Грозните малки патенца стават големи, грозни патенца.
Първоначално написано от MiMcHeToOo
На някои в грозотата им .
Има толкова свободноии наистина красиви момичета!Заети са тези, които си мислят за красиви и се приличат на к*рви!
Все някога ще нацелиш момента,когато не са заети.
Хаха няма горезн човек така Ли?
Мисля,че това е достатъчно доказателство.