за съжаление..Първоначално написано от BlindedAngel
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Sixxkiller
Добре ве. Нали като е красива и като е твоя пак ще е заета. защо се оплаквате.
Тогава ще има някой, който ще зададе същия въпрос, и ще нарече момчетата курвари, а момичетата гримирани фешъки.
Какво са виновни хората,че се раждат красиви и се поддържат.
Така, така. И дори да не си първия красавец ако се поддържаш пак изглеждаш прилично!Първоначално написано от w0sh
Животът е адът описан в Библията!
Първоначално написано от MiMcHeToOo
права си
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
мхм..много е важно да имаш излъчване,да си общителен и забавен човек,да си точен и + като се поддържаш..идва чара.. .Аз не съм красива,тфа е мноого силна дума според мен,но пък момчетата ми казват,че съм много сладка и чаровнаа има много печени момчета дет не са курвари..примерно от моя клас има едни девойки дет яко се натягат на хубавите момчета,ама те ги отпращат и предпочитат мойта компания и тази на приятелките ми :P .. може и да има справедливост..кога ли ше им мине модата на ходещите смешки с големите цайси..? А освен това да не забравяме,че всеки си има вкус и предпочитания,всеки разнира по различен начин думата УбЪв
.. ама кат си УбъВ inside и излъчваш позитивизъм,ща аресЪт.. I bet !
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Всичките хубави момичета, които познавам, са свободни, друг е въпросът къде гледате. ;]
+1trqva da se vgledatПървоначално написано от [`eL`
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Точно казано.Първоначално написано от AFT
![]()
Не всички има и такива дето са мислят за най-хубавите и никой не ги заслужава![]()
![]()
Не съм на това мнение,познавам немалко готини момичета,които не са обвързани!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?