- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- търся любов..
Скачам
"Смелостта не е в това да нямаш страх... а да се страхуваш но да имаш волята да продължиш !"
sorka ne moa ti pomogna
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
хах е до там ли стигна че тук да си търсиш момиче...толкова ли няма момичета от обръжението ти ,които да харесваш.........
По-добре се самоубий. ще направиш услуга на човечеството.
Vinagi sym se izumqvala kak moje nqkoi da si misli, che taka shte nameri lubovta. S tova q plashish, znaesh li, za tova ne idva.
ТФА ДА НЕ ТИ Е САЙТ ЗА ЗАП0ЗНАНСТВА !??!?!??!?!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Когато спреш да търсиш сама идва![]()
Не пич,като си пропукша черупката и излезеш за момент,почнеш да флиртуваш и се почувстваш сам,а от отстрещната страна има взаимна симпатия и хоп честито,вече си се прецакал,влюбен си.После се почват проблемите,после сдобряванията,няколко хубави мига и после месеци искаш да я "Забравиш".Поне при мен беше така.Първоначално написано от Vin Diesel
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Дае и аз така. Забивам се с момичето и утре съм влюбен.Първоначално написано от vamp
Очевидно това беше кретенски тезис. От забивки не се намира" Любов"
успех въ търсенето...В нета е ''Много'' ползотворноПървоначално написано от Number13
![]()
Първоначално написано от Number13
За любовта са нужни време и търпение. С думата любов не се назовава просто едно " обичам те" и всичко е окей..Любовта се доказва. А ти защо търсиш тук такова нещо... ? Като може би го няма, а може да не го намериш
Пък ако го намериш, може да не си паснете
![]()
![]()
![]()
.... Само съвет, пази се!
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Скачам
"Смелостта не е в това да нямаш страх... а да се страхуваш но да имаш волята да продължиш !"
Скачам
стига се излага бе![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Давай и ти по край него. ХАХА..Първоначално написано от w0sh
I L♥VE 69.I L♥VE♀
Колкото и да не вярваш, точно това е.Първоначално написано от -4arovnata-
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
Ти не разбираш ! Таска е най интересно !Първоначално написано от vamp
![]()
I L♥VE 69.I L♥VE♀
Звънни на инспектор Гаджет![]()
Скачам с теб..хахахах Остави се тя да те намери.
![]()
![]()
Аз пък търся някой да ми подари нюфи... да ти еба майката
ами късмет да си намериш някое което да те обича истински ама има саитове за запознанства направи си рег там и може да си намериш подходящ,макар че от тези сайтове ще искате да се наебете и ще скъсате!направи си регистрация там и ще си намериш[/quote][/code]
tova mi e skaypa ako iska6 mi pi6i dancheto_90
ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti
Всеки е търси, някои повече, други по-малко![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
тоя сайт е супер а красивата милейда кърти![]()