- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Орален и анален секс
Ti si qko zagorel, nali? Ako sydim i po LS, koito mi pisa. Nqmam dumi.Първоначално написано от Tiger~RulZ
хах лс-то беше ебавка ако искаш го покажи на всички в някоя тема да преценят дали съм загорял или си прая бъзик,ам за тва по-горе да ми покажеш по-скоро флиртувам ей така на майтап...ако мислиш че съм некое тъпо лапе което рови тоя форум за да се дърви на простотийте на другите пияници и се надявам да си намеря загоряла кака от форума (шот по улицата са малко) коят да има честа да ми е първа и последна ...мм объркала си човека.Първоначално написано от Nadelina
бтв ако говорим за тва колко е загорел ш ти кажа само че след темата че си лизала момиче нз на колко места (че и тема пусна) написа за това,че било мноо яко не знам си кво...все едно че откри америка...
пък за лс-то където те бъзикам че си търся сестра но ти ш си последния избор и аз ш ти чукна за да ми се обадиш ти ако има нещо,тва го написах шот в темата с еротичния разказ каза че си искала брат който да те чука всеки ден и такиа простотий...няям ко да кажа повече
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
обожавам оралния секс, когато аз съм от приемащата страна.
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^