.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 123

Търсите ли любовта, или чакате тя да ви намери?

До преди около година, се чувствах много самотен...сякаш се нуждаех от някой до себеси (същност е много жалко ) и преминах през един период от интензивно излизане, "забиване" и ходене с сумати момичета от които в никое не се влюбих наистина...след всяка раздяла се чувствах по-зле и от преди (нещо като абстиненция, ЛОЛ) и съкрушен от мисълта, че никога няма да намеря момиче с което да си паснаем, като две прекрасни, влюбени парчета от пъзел ...
    Та, преди незнам-си-колко време заключих нуждата си за любов в някой тъмен, мухлясал и влажен ъгъл в себеси, да събира прах и се отказах от търсенето...но все пак, не съм изоставил всички надежди, разчитам на съдбата.
    А вие? Търсите ли идеалната половинка? Или чакате принца на бял кон/принцесата по бели гащи?

Гласувайте за A_non_E_Moose за модератор!

mi az mai mai po tozi vupros ni6to ne pravq... zn4i 4akam :P haha
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Град
    Стара Загора
    Ами то май вече всички чакат да ги намерят.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Аз винаги съм търсила...
    И я намерих де

ХмМ всеки си минава в даден момент през тези периоди ...безкрайно познато ми е,но с времето всеки си намира половинката по един или друг начин в моя случай той сам се натресе точно когато се бях отказала ... така че очаквайте неочакваното във всеки даден момент .. само това мога да ви кажа

pfff 6to mi zvy4i prekaleno iztarkano?! da tarsq...ama mi omrazna. za6toto kato 4e li nqma smisal v ne6tata.kakvoto i da praq i da ne praq sqka6 4e ima nqkakvo zna4enie

Град
    PlD ;]
    определено съм в чакалнята ... ама се чуда кфо още права тамм ..

no doubt-don't speak

Град
    your mind,your body and your soul
    Predi go turseh...
    Ne "princa na beliq kon" a prosto nqkoi..hmm..speciqlen..
    emi ne uspqh da go namerq i tochno,kogato veche se otkazah i reshih da ne se zanimavam....toi me nameri i se poluchi super sluchaino..prosto ot samosebesi
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от tedy_hi91
    И накрая се оказва, понеже всички чакат, няма кой да ги намери (чакащите) и накрая се оказва че няма любов. Уууу фантастиш

По темата: и аз чакам
    БисквитенотоЧудовище

Мега фен Аватара на babity
    Аз пЪ чакам така, както е с белият кон да дойде да ми звънне на звънеца! Писна ми да го търся вече... Като ш' ми се крие... да бара мекия!

всеки търси половинката по някакъв начин.преди година и аз търсех и търсех и уви нищо , но тази година спрях да търся и то пък какво стана появи се човека
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от tedy_hi91
    така е , така е , добре че мойто чакане свърши

Град
    "градът на мечтите"
    никога не съм търсила любов...тя сама си дойде
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    nadqvam se ve4e,4e sum go namerila
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

2 в 1

И търся и чакам!
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Напълно те разбирам ... бях в подобна ситуация.И когато накрая се отказах да търся най-неочаквано се появи той.Момчето,за което винаги съм мечтала.Той ми даде надежда и ме накара отново да се почувствам жива.. Иии .. да .. най- накрая съм влюбена
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

На моменти съм...

Re: Търсите ли любовта, или чакате тя да ви намери?

Цитирай Първоначално написано от A_non_E_Moose
    До преди около година, се чувствах много самотен...сякаш се нуждаех от някой до себеси (същност е много жалко ) и преминах през един период от интензивно излизане, "забиване" и ходене с сумати момичета от които в никое не се влюбих наистина...след всяка раздяла се чувствах по-зле и от преди (нещо като абстиненция, ЛОЛ) и съкрушен от мисълта, че никога няма да намеря момиче с което да си паснаем, като две прекрасни, влюбени парчета от пъзел ...
    Та, преди незнам-си-колко време заключих нуждата си за любов в някой тъмен, мухлясал и влажен ъгъл в себеси, да събира прах и се отказах от търсенето...но все пак, не съм изоставил всички надежди, разчитам на съдбата.
    А вие? Търсите ли идеалната половинка? Или чакате принца на бял кон/принцесата по бели гащи?

ами аз лично нямам намерение да търся никойй .... а и ние сме малки още и всички тия раоти момчета момичета са просто едно привързване .... и след някоя др годинка ... на всеки ше му излезе късмета за тва най добре си чакайте .... както ти каза ... че разчиташ на съдбата ....
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Казват че който търси намира но мисля че за любовта не важи... Трябва да знаеш какво искаш и да си отворен към хората но пък ако тръгнеш да търсиш 100% ще се разочароваш и ще се отчаяш...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Търся запознанства.........някое може в любов да прерасне. Е, сега не търся, но преди бях отворена към нови хора и търсех контактите с тях. Ако седя у дома и чета книги по цял ден, трядно любовта ще ме споходи.

до днес я търсех..преди няколко месеца спрях..днес реших да спра пак ..ако иска да ме намери,няма да я отпратя..,просто вече ми писна,сега ще се отдам на др неща
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Супер фен Аватара на Qnchety
    Чакам... не ми се търси...

Град
    49 Layer
    Които чака любовата сама да дойде при него и да му оправи живота, обикновено се проваля, това става във редки и специални случай. Любовта ще си я намериш и познаеш. Само че ти трябва доста опит и акъл. Не бъдете самотни, ами действайте без да се срамувате. И не мечтайте. Направете така, че да не могат да разбият сърцето ви. Нито се отчайвайте. За всеки има промисъл. Някой трябва да се мъчат да я търсят, и да се провалят докато не успеят и да страдат. Други трябва да са търпеливи дълго време и накрая сама да дойде при тях.

hmhm ot godina i ne6to nqmax gaje i nesi t1rsex na skoro po4nax i mi be6e pisnalo i 1 ve4er gledam nakqkvo simpati4no momi4e v 1 sait i vikam ai da i drasna vidqx 4e slu6ame 1 muzika i taka taka se zagovorixme na sledva6tiq den v skype i posledva6tiq izlqzaxme i moga da tv1rdq 4e mnogo dobre si vpasnaxme kato + i - ;] vie si napravete smetkata [[;

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си