- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търсите ли любовта, или чакате тя да ви намери?
Нито едно от двете!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Не бъди особенно сигурен...или сигурна...бе е*ах го, днес мисля, че срещнах любовта в лицето на, не 1 а 2 момичета...БЛИЗНАЧКИ!Първоначално написано от Nam3less
И то, всичко се случи на рождения ден на едно бивше, дълго-годишно гадже.
![]()
Заговорих се с тях, от дума на дума, нещата ставаха по-интимни, твърдяха, че не искат да ги приемат като един и същи човек, но това е трудно след като и двете имат един и същи вкус, що се отнася до момчета, и леко ми намекнаха, че всичко правят заедно![]()
Ако част от текста ми е леко заплетена, моля за извинение...на доста висок градос съм, пък и съм превъзбуден![]()
Гласувайте за A_non_E_Moose за модератор!
Той ме намери и аз го намерих ,много е красив има перфектното тяло,адски е точен със готин характен абе с две думи момче мечта .. Ам тва да сме двамата е некфо мн сложно дори може дасе каже недопостимо.. сега сигурно си викате епа кфо му е сложното на тва да ама не има сложно разделят ни адски мн неща като се почне от тва че най-близките ми хора ми казаха че ако имам нещо общо с него повече нямали даме погледнат,плюс тва аз постоянно го отблъсквам а той несе отказва,права се че ми е безразличен макар че не ми е,а сякаш го насърчавам още повече даме преследва .. сега е на почифка иии чесно казано започна мн дами липсфа
Тва е перфектнетото момче всеки ми казва данесе интересевам от мнението на някои персони от обкръжението ми щото изпитвали чиста завист или ревност ,дане изпускам шанса си .. ам на къдет е тръгнало принца ше тряя даси дигне белите гащета дасе качи на кончето си и даси утиде а принцесата даго гуха понеже прекалено мн и пука че може да загуби 2-3 мн добри фр
![]()
Чакам си.И затва нищо няма да стане.
Напълно те подкрепям.Тези неща стават тогава,когато най-малко ги очакваме!Първоначално написано от angel_love_
![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
men liubovta vinagi me namira!kudeto i da sum i kogato me nameri ne me napuska duuuulgo,duuuuulgo vreme!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Търсих и го намерих.
Но той все още търси.....
В смисъл с мен е, но в същото време не е....
търсих я търсих я накрая ми писна и спрях да я търся и п0сле тя ма намери![]()
![]()
ами аз търсих търсих и някрая като се отказах и принца се появи![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Търсих..и го бях намерила..но вече не сме заедно,а и се отказах да "търся на ново половинката ми.."... сама ми е добре![]()
Желязна Девица
ами то ако си седиш само вкъщи на компа..няма как да я намериш. Трябва да се излиза, да се запознава с нови хора и тогава ще я намериш. Както казаха вече винаги се получава неочаквано. Ако в началото, когато се запознах с приятеля ми, някой ми беше казал, че ще издържим 3 години, бих му се изсмяла в лицето.. защото той беше съвсем друг.. playboy-a на града.. но сега сме си заедно,така чее..![]()
и аз май съм от търсещите ,ама проблема ми е че много бързо ми писват всички и всичко..![]()
![]()
There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!
Нека добавим и 3ти вид хора... Тези, които са си добре и без нея.
Madness is the gift, that has been given to me.
Чакам
както казва сестра ми:'' Аз не ги сваля,те мен ме свалят ''![]()
;]
emi i ot dvete po malko ..![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
И аз по едно време се бях отчаяла и точно в този момент се появи принца...и после още един....![]()
Май чакам тя да ме намери..ама не съм сиг,че не ми се случи сега![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
А какво според вас значи да го търсиш?
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
бях като теб забивки всяка седмица различен а сега с един който ме тъпче както му дойде . най - добре си е сам