.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 123
    Град
    Terra incognita!
    Нито едно от двете!
    "A stunning journey to hell and back."
    How long could you last?

Цитирай Първоначално написано от Nam3less
    Които чака любовата сама да дойде при него и да му оправи живота, обикновено се проваля, това става във редки и специални случай. Любовта ще си я намериш и познаеш. Само че ти трябва доста опит и акъл. Не бъдете самотни, ами действайте без да се срамувате. И не мечтайте. Направете така, че да не могат да разбият сърцето ви. Нито се отчайвайте. За всеки има промисъл. Някой трябва да се мъчат да я търсят, и да се провалят докато не успеят и да страдат. Други трябва да са търпеливи дълго време и накрая сама да дойде при тях.
    Не бъди особенно сигурен...или сигурна...бе е*ах го, днес мисля, че срещнах любовта в лицето на, не 1 а 2 момичета...БЛИЗНАЧКИ! И то, всичко се случи на рождения ден на едно бивше, дълго-годишно гадже.
    Заговорих се с тях, от дума на дума, нещата ставаха по-интимни, твърдяха, че не искат да ги приемат като един и същи човек, но това е трудно след като и двете имат един и същи вкус, що се отнася до момчета, и леко ми намекнаха, че всичко правят заедно

Ако част от текста ми е леко заплетена, моля за извинение...на доста висок градос съм, пък и съм превъзбуден

Гласувайте за A_non_E_Moose за модератор!

Град
    pz city
    търся ......... и май намерих любовта

Той ме намери и аз го намерих ,много е красив има перфектното тяло,адски е точен със готин характен абе с две думи момче мечта .. Ам тва да сме двамата е некфо мн сложно дори може дасе каже недопостимо .. сега сигурно си викате епа кфо му е сложното на тва да ама не има сложно разделят ни адски мн неща като се почне от тва че най-близките ми хора ми казаха че ако имам нещо общо с него повече нямали даме погледнат,плюс тва аз постоянно го отблъсквам а той несе отказва,права се че ми е безразличен макар че не ми е,а сякаш го насърчавам още повече даме преследва .. сега е на почифка иии чесно казано започна мн дами липсфа Тва е перфектнетото момче всеки ми казва данесе интересевам от мнението на някои персони от обкръжението ми щото изпитвали чиста завист или ревност ,дане изпускам шанса си .. ам на къдет е тръгнало принца ше тряя даси дигне белите гащета дасе качи на кончето си и даси утиде а принцесата даго гуха понеже прекалено мн и пука че може да загуби 2-3 мн добри фр

Град
    Холивуд ;)
    Чакам си.И затва нищо няма да стане.

Голям фен Аватара на o0ps
    Чакааааам...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от angel_love_
    ХмМ всеки си минава в даден момент през тези периоди ...безкрайно познато ми е,но с времето всеки си намира половинката по един или друг начин в моя случай той сам се натресе точно когато се бях отказала ... така че очаквайте неочакваното във всеки даден момент .. само това мога да ви кажа
    Напълно те подкрепям.Тези неща стават тогава,когато най-малко ги очакваме!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

men liubovta vinagi me namira!kudeto i da sum i kogato me nameri ne me napuska duuuulgo,duuuuulgo vreme!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Търсих и го намерих.

Но той все още търси.....
    В смисъл с мен е, но в същото време не е....

търсих я търсих я накрая ми писна и спрях да я търся и п0сле тя ма намери

ами аз търсих търсих и някрая като се отказах и принца се появи
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Търсих..и го бях намерила..но вече не сме заедно,а и се отказах да "търся на ново половинката ми.."... сама ми е добре
    Желязна Девица

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    ами то ако си седиш само вкъщи на компа..няма как да я намериш. Трябва да се излиза, да се запознава с нови хора и тогава ще я намериш. Както казаха вече винаги се получава неочаквано. Ако в началото, когато се запознах с приятеля ми, някой ми беше казал, че ще издържим 3 години, бих му се изсмяла в лицето.. защото той беше съвсем друг.. playboy-a на града.. но сега сме си заедно,така чее..

и аз май съм от търсещите ,ама проблема ми е че много бързо ми писват всички и всичко..
    There isn't second place.It was invented to make the loser feel better!

Нека добавим и 3ти вид хора... Тези, които са си добре и без нея .
    Madness is the gift, that has been given to me.

Град
    при мама
    Чакам
    както казва сестра ми:'' Аз не ги сваля,те мен ме свалят ''
    ;]

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не я търся-сама ме намира.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Nikoga ne 4akam a tarsq razbira se i eventualno kato namerq ne6to se borq za nego

emi i ot dvete po malko ..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

И аз по едно време се бях отчаяла и точно в този момент се появи принца...и после още един....

Град
    Boulevard of broken dreams
    Май чакам тя да ме намери..ама не съм сиг,че не ми се случи сега
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Голям фен
    А какво според вас значи да го търсиш?
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Цитирай Първоначално написано от tedy_hi91
    Ами то май вече всички чакат да ги намерят.

бях като теб забивки всяка седмица различен а сега с един който ме тъпче както му дойде . най - добре си е сам

това ме подсеща за ....
    So am i still waiting for thist world to stop hating....

т'ва ме подсеща,че и аз чакам да стане нещо....
    LED ZEPPELIN,DEEP PURPLE,SCORPIONS,GUNS N' ROSES
    and...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си