- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търсите ли любовта, или чакате тя да ви намери?
В момента нито търся,нито чакам да ме намери..Просто се радвам на малките неща от живота..Излизам с приятели,ходя на купони и тн...Забавлявам се и взимам колкото мога от живота така да се каже...Първоначално написано от A_non_E_Moose
![]()
Иначе попринцип чакам любовта да ме намери...НО не очавкам''принца на бял кон'',както ти сам каза..понеже не съществува![]()
namerih ve4e![]()
Твърде съм грозен, за да ме намери сама любовта, затова трябва сам да си я търся и мисля, че съм я намерил!
Както казва Джими-хуму-хуму-нуку-нуку-а-пуа: "It's a metaphor!"Иначе попринцип чакам любовта да ме намери...НО не очавкам''принца на бял кон'',както ти сам каза..понеже не съществува Razz
![]()
Гласувайте за A_non_E_Moose за модератор!
С една лупичка и мноо обяви по дърветата и вестниците, култ към въпросното нещо, татуирания му лик, призоваване с ароматни пръчици и драматичен зов в нощта.Първоначално написано от love_enrique
Нито аз , нито приятеля ми сме търсили подходящата половинка за насНа моята възраст не търсех любов , но по една голяма случайност аз все пак я намерих
![]()
![]()
Не я търся ама това не пречи да я намеря... :P
Бъркам си в носа.
Флиртувам с най-различни пачи.Трудно приемам раздялата с бившата,въпреки,че минаха месеци и раздялата беше по мое желание.Първоначално написано от A_non_E_Moose
Ходя по кафета,дискотеки,непрекъсн ато флиртувам.Искам да тръгна с някоя,която да държи на мен,да ме цени и да има поне малко мозък...
Вчера дори бившата ми се обади,не сме се чували месеци.Тъпо е,защото знам,че не мога да бъда с нея,но ме е яд за всички хубави минали моменти.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Звучи мнооооого познато...не усещаш ли, че ти омръзва? Защото с мен се случи точно така.Първоначално написано от vamp
Е...пожелавам ти успех да си по-сполучлив от мен, и живи и здрави![]()
Винаги става тогава, когато не го очакваш, дори и да "търсиш" усилено и да флиртуваш с всяко момиче, което не е 2 пъти на твоите килограми.
Неписано правило![]()
Преди търсех!
Преди търсех , но нищо , не намирах и се отказах , тя сама да ме намери и ето ,че дойде от самосебе си и сега съм много щастлив!![]()
Може би и 2-те ,но в последно време съм се отказала да я търся
Аз 2 лева не мога да намеря, какво остава за любовта..
awe kfo 4akash we hoish i tarsish![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
оо да аз си изтърках обувките от търсене нищо не намерих сега нищо и не чакамтаки си ми е весело, вярно че е малко кофти като всички само за това говорят, но мисля че за момента нямам нужда от нищо друго освен да се чувствам свободна
![]()
много изтъркано стана това "аз си търся любовта" или "аз я чакам" ... даже ми звучи комично![]()
иначе успех на всички в търсененто и чакането, заредете се с много усмивки и енергия и приятно прекарване![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Не търся любов. Натрисам й се. След като вече не е забавно: т.е. човека не е за мен, не се разбираме, etc. бия шута на любовта и си продължавам с усмивка. А с дадения човек си оставаме приятелчета в повечето случаи.
Envy me.
Опаа, без паника, всичките ще си намерите човека, от който се нуждаете. До тогава гледайте малко по-ведро на живота. А ако толкова сте решили че ви е нужна половинка, огледайте се, току виж някой ваш приятел е хлътнал много яко по вас. ;]]]
Ще спра, защото мога да си въртя темата около пръста до утре.
Your pseudo sunshine I don't need.
Не я търся. Чакам сама да ме изненада.Сърцето ми само ще си каже когато му е времето.
Приятел,преди малко й казах повече да не ме търси,тя ми обесняваше,че винаги и пукало за мен...Затова ли месеци не ме потърси,на бала не ми се обади,не ми писа в скайп дори,живеем в един блок,не можа да ми се обади за 15мин,държала на мен,да бе.Тъпото е,че аз съжалявам,а да,забравих,че и номера ми има,можеше по смс да ми напише.Дааа,сега като ги пиша всичките тези неща и се сещам защо скъсах с нея,сега е по-добре...Първоначално написано от A_non_E_Moose
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Звучи доста неприятно, но все пак, дай и шанс да обясни защо толкова време не се е сетила за теб, ако ти се стори съмнителна историята и, просто я отрежи!Първоначално написано от vamp
Много имала да учи,ходила на частни уроци и т.н.,а я видях в една дискотека с някакви боклуци и приятелките йПървоначално написано от A_non_E_Moose
![]()
![]()
![]()
Сега ми е по-добре като я отрязах пак.Искам да ме моли да бъдем отново заедно,не не ми пука,защото няма да бъдем заедно.Вече всичко е минало,но още ми е гадно,по-леко ми става само когато я отрязвам и минат 1-2 дни и си давам сметката,че го заслужава!
Ако ме питаш е поредния курволяк, с извинениеПървоначално написано от vamp
. За да се успокоиш малко ти предлагам да си изкъртиш таблата на леглото от секс с произволни момичета!
![]()
Другия вариянт е да поседиш малко сам, и да се стараеш грам да не мислиш за женски... надявам се да съм бил полезен.
Незнам... и аз дали я търся.. мисля че я бях открила ...но както винаги има едно шибано "но" което ти преебава всички надежди.. Чесно казано сега спрях да се занимавам с това, защото още събирам частите сърцето си от земята... и не вярвам в това ..
![]()
![]()
На друг ще се случи, а на мен не.. Яд ме е пропуснах най-хубавите си години, не знаино защо.. точно тогава когато можех да намеря свестно момче.. сега вече не ме е*е по въпроса... Има една частичка от мене дето и е гадно, обаче ще я науча да не й е гадно вече.
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00