.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 123
    Супер фен
    И аз търсех ли търсех толкова време и когато си казах,че се отказвам и се спрях ... той сам дойде .. не беше на бял кон,ама пак го обичам и е моя принц
    Обичам те <3 !!!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: Търсите ли любовта, или чакате тя да ви намери?

Цитирай Първоначално написано от A_non_E_Moose
    До преди около година, се чувствах много самотен...сякаш се нуждаех от някой до себеси (същност е много жалко ) и преминах през един период от интензивно излизане, "забиване" и ходене с сумати момичета от които в никое не се влюбих наистина...след всяка раздяла се чувствах по-зле и от преди (нещо като абстиненция, ЛОЛ) и съкрушен от мисълта, че никога няма да намеря момиче с което да си паснаем, като две прекрасни, влюбени парчета от пъзел ...
    Та, преди незнам-си-колко време заключих нуждата си за любов в някой тъмен, мухлясал и влажен ъгъл в себеси, да събира прах и се отказах от търсенето...но все пак, не съм изоставил всички надежди, разчитам на съдбата.
    А вие? Търсите ли идеалната половинка? Или чакате принца на бял кон/принцесата по бели гащи?

В момента нито търся,нито чакам да ме намери..Просто се радвам на малките неща от живота..Излизам с приятели,ходя на купони и тн...Забавлявам се и взимам колкото мога от живота така да се каже...
    Иначе попринцип чакам любовта да ме намери...НО не очавкам''принца на бял кон'',както ти сам каза..понеже не съществува

Град
    Пловдив
    namerih ve4e

Твърде съм грозен, за да ме намери сама любовта, затова трябва сам да си я търся и мисля, че съм я намерил!

Иначе попринцип чакам любовта да ме намери...НО не очавкам''принца на бял кон'',както ти сам каза..понеже не съществува Razz
    Както казва Джими-хуму-хуму-нуку-нуку-а-пуа: "It's a metaphor!"

Гласувайте за A_non_E_Moose за модератор!

търся...и май...го намерих

Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    А какво според вас значи да го търсиш?
    С една лупичка и мноо обяви по дърветата и вестниците, култ към въпросното нещо, татуирания му лик, призоваване с ароматни пръчици и драматичен зов в нощта.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Нито аз , нито приятеля ми сме търсили подходящата половинка за нас На моята възраст не търсех любов , но по една голяма случайност аз все пак я намерих

Не я търся ама това не пречи да я намеря ... :P

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Бъркам си в носа.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    там където мечтите стават реалност

До преди около година, се чувствах много самотен...сякаш се нуждаех от някой до себеси (същност е много жалко ) и преминах през един период от интензивно излизане, "забиване" и ходене с сумати момичета от които в никое не се влюбих наистина...след всяка раздяла се чувствах по-зле и от преди (нещо като абстиненция, ЛОЛ) и съкрушен от мисълта, че никога няма да намеря момиче с което да си паснаем, като две прекрасни, влюбени парчета от пъзел ...
    Та, преди незнам-си-колко време заключих нуждата си за любов в някой тъмен, мухлясал и влажен ъгъл в себеси, да събира прах и се отказах от търсенето...но все пак, не съм изоставил всички надежди, разчитам на съдбата.
    А вие? Търсите ли идеалната половинка? Или чакате принца на бял кон/принцесата по бели гащи?

Флиртувам с най-различни пачи.Трудно приемам раздялата с бившата,въпреки,че минаха месеци и раздялата беше по мое желание.
    Ходя по кафета,дискотеки,непрекъсн ато флиртувам.Искам да тръгна с някоя,която да държи на мен,да ме цени и да има поне малко мозък...
    Вчера дори бившата ми се обади,не сме се чували месеци.Тъпо е,защото знам,че не мога да бъда с нея,но ме е яд за всички хубави минали моменти.
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Цитирай Първоначално написано от vamp

Флиртувам с най-различни пачи.Трудно приемам раздялата с бившата,въпреки,че минаха месеци и раздялата беше по мое желание.
    Ходя по кафета,дискотеки,непрекъсн ато флиртувам.Искам да тръгна с някоя,която да държи на мен,да ме цени и да има поне малко мозък...
    Вчера дори бившата ми се обади,не сме се чували месеци.Тъпо е,защото знам,че не мога да бъда с нея,но ме е яд за всички хубави минали моменти.
    Звучи мнооооого познато...не усещаш ли, че ти омръзва? Защото с мен се случи точно така.
    Е...пожелавам ти успех да си по-сполучлив от мен, и живи и здрави

Винаги става тогава, когато не го очакваш, дори и да "търсиш" усилено и да флиртуваш с всяко момиче, което не е 2 пъти на твоите килограми.
    Неписано правило

Преди търсех!

Преди търсех , но нищо , не намирах и се отказах , тя сама да ме намери и ето ,че дойде от самосебе си и сега съм много щастлив!

Голям фен
    Град
    Лондон
    Може би и 2-те ,но в последно време съм се отказала да я търся

Мега фен
    Аз 2 лева не мога да намеря, какво остава за любовта..

awe kfo 4akash we hoish i tarsish
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Град
    Усмивката :Р
    оо да аз си изтърках обувките от търсене нищо не намерих сега нищо и не чакам таки си ми е весело, вярно че е малко кофти като всички само за това говорят, но мисля че за момента нямам нужда от нищо друго освен да се чувствам свободна
    много изтъркано стана това "аз си търся любовта" или "аз я чакам" ... даже ми звучи комично
    иначе успех на всички в търсененто и чакането, заредете се с много усмивки и енергия и приятно прекарване
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Град
    Horrorwood
    Не търся любов. Натрисам й се. След като вече не е забавно: т.е. човека не е за мен, не се разбираме, etc. бия шута на любовта и си продължавам с усмивка. А с дадения човек си оставаме приятелчета в повечето случаи.

Envy me.

Опаа, без паника, всичките ще си намерите човека, от който се нуждаете. До тогава гледайте малко по-ведро на живота. А ако толкова сте решили че ви е нужна половинка, огледайте се, току виж някой ваш приятел е хлътнал много яко по вас. ;]]]

Ще спра, защото мога да си въртя темата около пръста до утре.
    Your pseudo sunshine I don't need.

Не я търся. Чакам сама да ме изненада. Сърцето ми само ще си каже когато му е времето.

Град

Звучи мнооооого познато...не усещаш ли, че ти омръзва? Защото с мен се случи точно така.
    Е...пожелавам ти успех да си по-сполучлив от мен, и живи и здрави
    Приятел,преди малко й казах повече да не ме търси,тя ми обесняваше,че винаги и пукало за мен...Затова ли месеци не ме потърси,на бала не ми се обади,не ми писа в скайп дори,живеем в един блок,не можа да ми се обади за 15мин,държала на мен,да бе.Тъпото е,че аз съжалявам,а да,забравих,че и номера ми има,можеше по смс да ми напише.Дааа,сега като ги пиша всичките тези неща и се сещам защо скъсах с нея,сега е по-добре...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Приятел,преди малко й казах повече да не ме търси,тя ми обесняваше,че винаги и пукало за мен...Затова ли месеци не ме потърси,на бала не ми се обади,не ми писа в скайп дори,живеем в един блок,не можа да ми се обади за 15мин,държала на мен,да бе.Тъпото е,че аз съжалявам,а да,забравих,че и номера ми има,можеше по смс да ми напише.Дааа,сега като ги пиша всичките тези неща и се сещам защо скъсах с нея,сега е по-добре...
    Звучи доста неприятно, но все пак, дай и шанс да обясни защо толкова време не се е сетила за теб, ако ти се стори съмнителна историята и, просто я отрежи!

Град

Звучи доста неприятно, но все пак, дай и шанс да обясни защо толкова време не се е сетила за теб, ако ти се стори съмнителна историята и, просто я отрежи!
    Много имала да учи,ходила на частни уроци и т.н.,а я видях в една дискотека с някакви боклуци и приятелките й
    Сега ми е по-добре като я отрязах пак.Искам да ме моли да бъдем отново заедно,не не ми пука,защото няма да бъдем заедно.Вече всичко е минало,но още ми е гадно,по-леко ми става само когато я отрязвам и минат 1-2 дни и си давам сметката,че го заслужава!

Много имала да учи,ходила на частни уроци и т.н.,а я видях в една дискотека с някакви боклуци и приятелките й
    Сега ми е по-добре като я отрязах пак.Искам да ме моли да бъдем отново заедно,не не ми пука,защото няма да бъдем заедно.Вече всичко е минало,но още ми е гадно,по-леко ми става само когато я отрязвам и минат 1-2 дни и си давам сметката,че го заслужава!
    Ако ме питаш е поредния курволяк, с извинение . За да се успокоиш малко ти предлагам да си изкъртиш таблата на леглото от секс с произволни момичета!
    Другия вариянт е да поседиш малко сам, и да се стараеш грам да не мислиш за женски... надявам се да съм бил полезен.

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Незнам... и аз дали я търся.. мисля че я бях открила ... но както винаги има едно шибано "но" което ти преебава всички надежди.. Чесно казано сега спрях да се занимавам с това, защото още събирам частите сърцето си от земята... и не вярвам в това .. На друг ще се случи, а на мен не.. Яд ме е пропуснах най-хубавите си години, не знаино защо.. точно тогава когато можех да намеря свестно момче.. сега вече не ме е*е по въпроса... Има една частичка от мене дето и е гадно, обаче ще я науча да не й е гадно вече.
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си