- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Търсите ли любовта, или чакате тя да ви намери?
Така е много правилно казано.Първоначално написано от `noтhИng...
![]()
Не търся, ама и тя не ме намира (любовта де)
Мм търсих, намерих един .. иии явн0 изпуснах шанса си .. ии сега чакам ...
http://www.sibir.bg/blog/sextazy_girl/
I`vE g0t My 0wn idEa And I d0n`t givE a cAre!!But iT d0esn`t mEan I d0n`t UnderstanD!
мии намери ме и са съм супер ин лов![]()
Когато я търся, нищо свястно не намирам. Когато съм я оте*ала, тя сама ме открива :P
Според мен любов не се търси/намира. Тя се изгражда, създава се.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.
ууу с'а както съм се разлегнала на бюрото... чакам любовта!![]()
нитоо я търся нито я 4акам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne q 4akam...towa ne e rejs 4e da 4akam.tq idwa sama,dori kogato q tursi6,razbira6 4e si q otkri ne togawa ogato do teb spi 4owek a kogato surceto ti naistina zabie ludo.![]()
![]()
Живей без граници! Животът е един миг,затова го накарай да гори винаги с най-силния пламък!
(\ _ /)
(='.'=)
(")_(") (-_-)
И аз съм така, дано някой ден да се оправят нещата и пъзелът да се сглоби.Първоначално написано от A_non_E_Moose
![]()
![]()
![]()
Аммм нз... Аз сякаш си намерих този, с който си пасваме, с който сме си лика-прилика... Харесваме едно и също, мислим по един и същи начин... Но... Естествено тук идва голямото "но"... Но просто няма да я бъде, поне засега... Тотално оплеска нещата от страх да не съм поредната мърла, с каквито е обграден... Бутна всички мостове... И аз понеже не си поплювам съм сега с друг...
Та мисълта ми беше, че може да намерите въпросния "идеален за мен човек", но пак да не сте заедно... Защото идеалното е скучно... И рано или късно и то омръзва... А ако има проблеми - поне е интересно...
чакам ли чакам
само ще помоля таз,истинската любов като се появи да ме цапардоса с нещо(ама така нито много слабо,нито много силно),че иначе няма да се усетя и ще си пропусна аз пак тея важни неща и има да си чакам докато пукна...
то като се замисля ме мързи и аз да я търся + съм си достатъчно напарена от минали преживявания...в несигурен период съм![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
mi do sega misleh che sam q namerila...neznam veche ..po princip chakam =]
DORI JIVOTA DA TE PROMENI,SHTE TE OBICHAM,CHUVASH LIII... {{}}
абе е*ала съм го.. нищо не правя по въпроса.. оставям се на течението и ми е мн на кеф ..![]()
![]()
Smile... Tomorrow will be worse...
И аз така! Деее'а и любовта... писна ми на... многоточието! То пък бива и бива ама толкова като се'а не биваПървоначално написано от aHeJlua
ne 4akam, nito q tursq kriq se ot neq
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Ооо аз никога не чакам винаги действам първа![]()
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
чакаш .. търсиш ... зависи от кондицията на нещата![]()
I tyrsq i 4akam.. awe mnogo slojno![]()
![]()
![]()
![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
haha naposleduk nz![]()
![]()
purvo q tursih mn
posle q chakah
sega sum oburkan
![]()
![]()
![]()
Аз с1м пуснал обява по весниците и списанията. Седя, пия си биричката, слушкам си музика и чакам някой да позв1ни на вратата! hahahhaa