- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- новият "прякор" на момичетата
+1Първоначално написано от [`eL`
![]()
П.С. Аз на момичетата им викам мацки нз що...![]()
Доста ново. Не го ползвам поне от 10 години.
Дефакто не го ползвам, но знам за ползването му.
+1Първоначално написано от ra4ence
айде предположи че някое момиче каже: "оле гледай го тоя х*й" според теб това синоним на готина момче ли е.. хаха
то е ясно че няма д спрат да ни наричат така ама дразни просто.. изглежда ще трябва да се примирим...![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Мисля че е тъпо,просташко и не говори добро за този ,който го използва.Пък и аз мога да измисля поне 100 прякора на момчетата...захарно бастунче,чушконосец...да си чула някой да подвиква по улицата "Ей,хуй,дай си телефонния номер!"???
Първоначално написано от SiegHeil
![]()
![]()
![]()
Разбира се..
ХаХАХАХаАХАХПървоначално написано от MartyParty
![]()
![]()
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Това си е от много отдавна,просто момчетата в твоето обкръжение са започнали сега да го използват!Иначе открай време се наричат с имената на половите органи...![]()
![]()
![]()
Щот си добричко и възпитано момченциПървоначално написано от 5StaR
:P
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
нищо ново а и не ме дразни дори и приятела ми като говори за мен ми вика "мойта путка" от кво да се дразня не обръщам внимание
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Стана ми смешно хаха.Аз пък ще ви питам случвало ли ви се е да ви подсвиркват ей така просто си ходите и някави мъжки олигофрени започват да подсвиркват и да ви викат:.."ей секси",или "по-полека маце" ?
ужасно е...На мен ми се е случвало и аз доста с изнервям....
Да не съм някаква к****.....
И то с една приятелка си ходихме и едни мъжкари като започнаха да ни викат така....и аз като им се развиках яко......
Ами мъжки има много други начини да ни покажете,че ви кефим.
![]()
![]()
![]()
въпроса е че по тоя начин се чувстваме като курви а и мисля че си имаме достатъчно самочувствие че вие да ни блъскате още пич![]()
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Евала мацкаПървоначално написано от didi_baby
![]()
![]()
Да и е отвратително!Приятелки си говорят на "пу*кооо" или "дуда"!Момчетата наричат каджетата си "пу*ки" или "това са мойте пу*ки"Аз лично ако приятеля ми каже такова нещо за мен,просто ше му откъсна топките!![]()
Брях,брях
Мдам,подгрепям това мнение,просто се побърквам някой селянин като ми подвикне....Първоначално написано от slun4ice_90
![]()
Брях,брях
"Мадама" или "мацка" звучи малко по-цивилизовано в случая.Първоначално написано от skatemore
=D>Първоначално написано от Zarity
Първоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от dimanushka
![]()
![]()
и мен якоо ме дразни тва
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
бай хуй и путка майна не ги ли знаете![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Аз с простаци не общувам а какво говорят другите не ме касае.
Когато бившият ми канеше някои от приятелите си да излязат и човекът се оказваше зает, той му казваше "Това е щот си путка."![]()