- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- новият "прякор" на момичетата
хахаха верно и аз съм го чувала тва...Първоначално написано от Pliok0019
те се обиждат един друг чрез тва пък после викат че не е обида за нас... сигурно![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Първоначално написано от dimanushka
Има ли смисъл да обяснявам... Като те гледам така или иначе няма да разбереш.
Madness is the gift, that has been given to me.
А вие защо се наричате една на друга кучка и курва ?
Прекръстете темата 'Събор на феминистките' и да не ви пука :>
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Честно казано аз използвам "Мацка" , а ако ти кажа че да говоря на "Тъпа Путка" ме научи точно най-добрата ми приятелка![]()
ем мисля,че използват това ъъъ...``обръщение``
1-во:избиват комлекси по този начин
2-ро:да повдигнат самочувствието и егото си,едва ли не``Виж к'ъв пич съм``![]()
3-то:от беден речник
4-то:простотия баткаа![]()
Go fix yourself !
Мн се дразня така...
Заради някакви си там пикльовци, които просто се правят на интересни, обвинявате целия мъжки народ...
Madness is the gift, that has been given to me.
А после искате да сте равни с мъжете...мене и конски чеп да ми викат ми е се тая, на тва му се вика жаргон мацки...айде стига сте ревали за най малката лигня и станете малко по сериозни...
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
kakvo mislq li....ami svikva se....vsi4ki okolo men si govorqt na "pu*ka, ku*ka, ku*va" i kvo li o6te ne.... mu*sha....to e ne6to kato "zdravei"...za men e gadno i gnusno...no men koi me pita,kogato za vsi4ki ostanali e normalno?!
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Емии от момчета кфо друго може да се очаква![]()
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
Аз съм момче и лично така не викам на момичетата `щото все пак биха се обидили а и не ми изглежда много готино.. все едно на нас момчетата да викат "чепове"![]()
Дай и ние да им викаме хуйове!Първоначално написано от dimanushka
Обаче, забелязала ли си, ако момчето има култура не нарича момичетата "путки", и ако държи на тях, или са му направили добро впечатление, казва "запознах се с готино момиче" а не с "яка путка" .. абе как да ти кажа...
никой не протестира да му викат "путка" щото май стана нарицателно за яка мацка, но според мен е малко унизително. Все едно сме само едни влагалища и толкова. Ами гадно е, ние така ли казваме?
Някои казват "яко парче" и наистина на пръв поглед не звучи ужасно, обаче като се замислиш.. парче.. като парче месо![]()
хм не че толкова се обиждам, ама "путка" си е гадно!
особено ако е някой, който например е написал в сайта си "жената е една дупка с излишна кожа около нея"![]()
![]()
е ако искате ми вярвайте, виждала съм такива... мога да кажа само ПФ
свястните момчета обикновено ни мислят за хора и не ни наричат "влагалища" .. малко или много.. уважение да има..
edit:ааа даааПървоначално написано от MiLeNcHeToO
отвратително...
"оо путко ко стаа" и се прегръщат и се млящат
или се бъзикат с "патко, гъско" пфф
селянки прости : )
Тъпо е и показва ограничените мозъци ,на този който го употребява!Първоначално написано от dimanushka
![]()
Съгласна \Първоначално написано от БисквитенотоЧудовище
/ Пред мен никой не ми е казвал п*тка,ама като кажат за някое друго момиче се дразна и аз
![]()
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Отговорете ми на въпроса !Първоначално написано от Чичко_Полицай
Аз, макар и от женски пол, също употребявам въпросната дума. Мисля, че приляга на доста хора, които познавам - и жени, и мъже.
Но не е важна само думата, а смисъла, който влагаме в нея, тона и интонацията, с които я произнасяме.
Нагледен пример: Когато моя ми каже нежно, че съм неговата ”овча п*тка”, аз закачливо му отвръщам с ”говежди х*й”. Така споделяме любовта си.
Първоначално написано от Чичко_Полицай
ее тва е друго е : D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
пф, такова ви е обкръжението. като сте си избрали такива приятели, кво се оплаквате?има 2 вида момчета: едните са простаци, др не. вие си избирате с кои да се разнасяте. неможете да им се сърдите че са такива, каквито са и да ревете по форумите, че ви е кофти компанията. избор винаги има.
(shake)
Welcome to the end of the thought process.
Кое му е другото?Вие може да се наричате така без да е проблем, ама ако ние нещо ви кажем и ще ни издете ушите.Феминистки.Първоначално написано от jghgh
не е феминизъм, аз например не се кефя на феминистки, излагат женската част от човечеството.Първоначално написано от Чичко_Полицай
ама путка е вулг. дума на влагалище
все едно като те видя да те поздравя "хей пенис, как си?", или "пишле", "хуй" и т.н...
все едно не си личност...
а когато аз кажа на някое друго момиче курва или кучка то е защото я ненавиждам например... отношение, отношение и пак отношение. : )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride