- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- новият "прякор" на момичетата
Нямах това предвид и ти много добре знаеш.Приятелки редовно си викат една на друга "ооо кучко как си" или ново модерното, да си напишеш на сайтчето за запознанство "това са мойте курви: Пенка,Минка,Дафинка... Ако някой ги барне ще му счупа ръцете."Първоначално написано от jghgh
оф еми пич виж по-нагоре кво съм писала
такива които си викат "кучко/патко/путко/гъско/мършо" уж на бъзик са ми адски противни и мазни
аз като не съм такава и като не движа с такива имам право да протестирам срещу тъпите наименования, с които наричат момичетата и с които понякога ние самите се наричаме..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
За това говорех и аз.И аз не съм от хората, които викат на едно момиче - путка, но щом те се примиряват приятелките им да ги наричат курва и кучка, ще се примирят и с това.
най-най-най добрия образ..най-най-най добрия дженталмен..най-най-най добрия приятел..Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
Уууф... тва е гаднооПървоначално написано от dimanushka
Според мен момичетата са по-умни, по-красиви и като цяло по-свестни от момчетата и заслужават уважение!!!
Stop hatin'... Let's show sum' luv' !!!
drazni me adski mnogo !![]()
Ти си пълен скапаняк + това гаджето ти е грозно.Първоначално написано от I.love.Toni
Естествено, както си и мислих, поредния форум пълен с хейтъри...Първоначално написано от Чичко_Полицай
А щом казваш, че момичето, което обичам е грозно... като се ожениш ти пожелавам жена ти при раждането на детето ви да умре, а детето ви да се роди недъгаво...
Мерси за пожеланието.Умствено съм на светлинни години по напред от теб затова ще ти кажа само едно:Не форума е пълен с хейтъри, просто всички мразим путки като тебе.Ти мъж ли си или дрисльо?Уважаваш ли се въобще?Как може да кажеш, че жените са по-умни и по-красиви от нас.Баси клоуна.Първоначално написано от I.love.Toni
Злобар... ми по-красиви са ест... ти гей ли си?Първоначално написано от Чичко_Полицай
Човек винаги трябва да обича себе си и себеподобните си преди останалите.Първоначално написано от I.love.Toni
Това е все едно кучето, заобиколено от други кучета, да каже на котката, че котките са по-умни и по-красиви.Останалите кучета ще го разкъсат на момента.
Спри да приказваш глупости, защото с това мислене никога няма да си намериш мъже приятели.
Мии не всички г0 правят ... н00 п0вечет0 ...![]()
Спокойно, приятели си имам... Кучетата и котките са различни животни... Тук говорим за един и същ вид, но различни полове...Първоначално написано от Чичко_Полицай
Ае бегай да мразиш някой друг...
Аэ не съм момче,ама иэполэвам думата КИФЛА.
[size=7][b][u]fosse cos
Не те мразя, просто защото за да те намразя трябва да си в сърцето ми, а ти не си.Средностатистическата жена е на доста по-ниско ниво от средностатистическия мъж, така че не на мен тия.Ако нямаш какво да ми кажеш по темата по-добре си замълчи.Първоначално написано от I.love.Toni
Иха какво съвпадение, и аз ползвам кифла, итс делишъс.Първоначално написано от Presley`n`Sum
да, тъпо е някое момче да изтърси че момичетата са над момчетата (звучи някак неискрено или анти-самоуважително) но моля ви не почвайте с разни статистики... според мен просто има тъпи хора, независимо от пола, цвета на кожата, косата, расата и т.н, така че по-добре не извъртайте темата, че и аз да не се дразня : D
ся глупаво е да кажа че жените сме по-умните или да твърдя обратното.. просто има хора и хора и тва е, кво...
бтв "слива" звучи още по-гадно. и ако не се лъжа дойде от Мишо Шамара "знам че вече плащам твоята слива..." или пак някъв боклучав БГ рап беше...![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
тенкЮПървоначално написано от muhlqsal 4orap
![]()
![]()
Това го прави всяко момче и всяко момиче се дразни,ама нищо не можем да направим....![]()
+1 Отвратително еПървоначално написано от пЛюш!нкаАа~
![]()
![]()
![]()
+още 1 :PПървоначално написано от vesito13
Е в крайна сметка как искате, пичка или путка ?Първоначално написано от I_Know
![]()
Не може човек да ви разбере вас жените.. :/
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb