- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Махане на космите от корема
Преди няколко седмици пробвах да си махна косъмчетата от корема с епилатора.Болката беше огромна.Но незнайно защо след като се епилирах след 2 дена пак вече бяха наболи, все едно съм ги бръснал.Вече няколко месеца ги махам и след няколко дена пак се появяват.Дали да продължавам с епилатора или да ходя на козметик? С епилатор е доста удобно, но през няколко дена да се епилирам, направо ужас.![]()
козметика мисля ^_^
че най - добре
ще ти помогне!!
aLL people are faLLing sTars..but you..you are moon xD my life is jusT one fucking dream.. ;]]
Ако животът ми беше един филм.. то филмът щеше да е комедия , но ако и ти се появиш в филма..той ще стане психо!! xD
Той хубаво ще ми помогне, но нямали някакъв друг начин в домашни условия?Първоначално написано от dreamyy
Кожата на корема е много нежна и епилатора накъсва косъмчетата!Пробвай с кола маска,мен изобщо не ме боли !
ИМАМ СДЕЛКА С ДЯВОЛА ДААААААААААААММММ АЗ САМАТА СЪМ ЧАСТ ОТ НЕГО (:
Кола маска![]()
Вземи си по-добре някакви лентички, отколкото така с епилатора,
особено, когато те боли, а и виждаш, че ефектът не е очаквания![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Пробвах с кола маската на Jankar и нещо не се получи. Като дръпнах косъмчетата си останаха. Айде някой, ако си ги маха с кола-маска да опише точно как го прави.Благодаря!
Вземи си лентички на Veet или Lucia
mindscan
Sigurno ne gi mahash po posoka obratna na razteja. Sestra mi predi gi mahashe taka i te vse edno bqha brysnati. A bolka pak imashe.
ОК. Ще пробвам с лентички и ще ви кажа дали е станало. Мерси![]()
Днеска си направих, ще видим какъв ще е резултатаПървоначално написано от t!nchety
![]()
Не ги махаш както трябва с епилатора . Той ги накъсва и те порастват отново , защото не са изскубнати с корена . Щом си си направил кола маска е добре . Дано да има очаквания ефект ....
ама вие всички ли си ги махате?!?
имам доста познати,които направиха грешката да си махнат мъха(то буквално беше мъх защото и отблизо едвам едвам се забелязваха) и сега положението при тях не е от най-благоприятните-вече ясно си личат косъмчетата(дори и от разстояние),ако не ги махат
аз лично ви съветвам да не ги отстранявате(освен ако нямате хормонални проблеми,по-изявено окосмяване,в общи линии основателни причини)
значи една приятелка пи хормонални хапчета и те почнаха излишните косми да посветляват,че даже и повечето паднаха...
в никакъв случай не ги бръснете и не използвайте Veet,Lucia или каквито и да е подобни.епилаторът ще е много болезнен...
или при козметик,или еветуално с лазерна епилация
и да,добре е ,че си си направила кола маска![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
+1Първоначално написано от dreamyy
+1Първоначално написано от dreamyy