- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите вие ?
Първоначално написано от tedy_hi91
Пхах![]()
Madness is the gift, that has been given to me.
Да сега и на мен ми звучи смешно.Ама тогава хич не мо беше
Първоначално написано от tedy_hi91
Ако някоя, към която изпитвам чувства, ми каже ,че ме обича...бих се зарадвал...
Чудно - как може да се изплашиш...
И мен ме побиват тръпки от тези думи ако ми ги казва човек, към когото не изпитвам същото, но при теб...Chess
МнениеПуснато на: Нед Юни 29, 2008 6:48 pm Заглавие:
tedy_hi91 написа:
Да сега и на мен ми звучи смешно.Ама тогава хич не мо беше
Ако някоя, към която изпитвам чувства, ми каже ,че ме обича...бих се зарадвал...
Чудно - как може да се изплашиш...
Мисля че България се напълни с недораслеци дето си внушават някфи чувства и правят жалки опити за мислене...Май само тука в наща вълшебна страна еволюцията върви назад вместо напред...
Първоначално написано от GregoryHouse
Само ми кажи, че не си го осъзнал сега...
+1GregoryHouse
МнениеПуснато на: Нед Юни 29, 2008 6:55 pm Заглавие:
Мисля че България се напълни с недораслеци дето си внушават някфи чувства и правят жалки опити за мислене...Май само тука в наща вълшебна страна еволюцията върви назад вместо напред...
Нали знаеш надеждата уми8ра последна...още чакам епизода "Нова надежда"(star wars) ама май нещо нема да го има...
:-\Първоначално написано от GregoryHouse
Мисля,че няма да ви потръгне ако се съберете.Казвам ти го от личенопит.Сега просто си забравила нещата които винаги сате дразнели в нега,защото не сте толкова близки като преди.В момента щом отново тръгнете ще осъзнаеш,че нмяш бъдеще с него.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Е да ама аз не скъсах с него понеже е имало някакъв адския дразнител или нещо от сорта.скъсах заради тва "Обичам те!",което ме хвана неподготвена и ме стрестна...
Пиша пак амо за да кажа,че с него си поговорихме и тръгнахме.Много се радвам !!!![]()
![]()
![]()