- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е по-лошо ?
3тото![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
+1Първоначално написано от Yallama
![]()
Най- зле е да си на 21, девствен, нецелувал се, и да знаеш, че това положение в следващото десетилетие няма да се промени.
Да си девствен/а на 21 и да не си се целувал
не ми се връзва за 21 век..не е нормално
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
2.Да не си девствен/а на 13.
аз все още ме мога да повярвам, че деца на по 13 години го правят. аз имам по-малък брат на 15 и не мога да си го представя да прави секс. той е толкова безотговорен и разсеян, че нищо чудно да забрави да се облече след това и да си тръгне гол![]()
не мога да разбера най-вече, защо тези ДЕЦА го правят. това, че не са зрели е едно на ръка.
be a good boy!!!
Определено третото![]()
Суетата.Моят любим грях.
1.Да си девствен/а на 21. - не мисля, че е лошо
2.Да не си девствен/а на 13. - това лошо ли трябва да е...даже бих казала, че е хубаво.
3.Да си девствен/а на 21 и да не си се целувал - ами....не е нещо за умиране, ама е кофти...
A.D.I.D.A.S.
2.Да не си девствен/а на 13.
3.Да си девствен/а на 21 и да не си се целувал.
V dneshno vreme ne se sre6tat momi4eta/mom4eta, koito sa devstbeni na 21 i dori ne sa se celuvali, no sega ima mnogo momi4eta (po-malko mom4eta), koito na 13 godini ve4e ne sa devstveni, kato 4eta temite ne drugite se obejdavam 4e sega vsi4ki sa zapo4nali da pravqt sex na 11/12/13 godini. I mislq, 4e sa ne si devstven na 13 godini e po-lo6o za6toto e po-4esto sre6tano.
3.Да си девствен/а на 21 и да не си се целувал.
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
ХМММ ЩОМ ПУСКАШ ТАЯ ТЕМА ... ИЛИ СИ НА 21 И СИ ДЕВСТ. (ОТ ТУК СЛЕДВА ЧЕ АКО Е ТОВА ЗНАЧИ СИ МН МН МН АМА НАЙСТИНА МН АДСКИ МНОГО МЕГА АНТИ ХУПЕР ГРОЗНО КОЕТО НЕВЯРВАМ ДА Е ) ИЛИ СИ СЕ ПРОПУКАЛА НА 12-13 ( КОЕТО ПЪК ОТ СВОЯ СТАНА ПОКАЗВА ЧЕ СИ ГОЛЯМО КУРВЕ![]()