- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лизане
Hora, snoshti bqh na imen den na edna ot nai-dobrite mi priatelki. Ponapihme se i otidohme na diskoteka. Hrumna mi blestqshtata ideq, che moje otidem i da se lijem v toaletnata, uj na shega stana, no otidohme. Tq sedna na toaletnata chinia, razkrachi se, az kleknah pred neq i bliz-bliz. Posle tq me hvana vdigna mi kraka i zapochna da me lije... Sega se chuvstvam malko stranno ot sluchiloto se, no beshe napravo neveroqtno, prosto ne moje da se opishe s dumi useshtaneto..... Vyzbujdam se pak kato se setq... Horaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... nz veche kfo stava s mene....
Ти си ми идолаааа
![]()
![]()
![]()
много оригинални теми даваш,а пиенето май не ти се отразява добре ти си МЕН втори номер
![]()
Важното е, че ти е било кеф, нали?
И си изпълни това, което пишеше из темите каква ти е мечтата, нали?
Сега като се сетиш и ти става яко, нали?
И предпочиташ да се е случило, отколкото да не се е случило, нали?
Ето туко-що си отговори сама на въпросите какво ти става и дали е трябвало
Като ти е кеф и правиш кефа на другите какво ти пука, можем само да ти завиждаме за постъпката![]()
П.П. Ти, ако продължаваш така, не само ти ще се въбуждаш докато пишеш...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
+1 ..Първоначално написано от pasii_sladuranata
![]()
А по темата .. няма лошо... Беше писала, че много искаш (в няколко теми даже)- ето направи го.
Човек е любопитен .. иска да опита от всичко и в това няма лошо.. Нали знаеш - око да види, ръка да пипне.
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Език да близнеПървоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
Sega ostavqm malkite momchenca da biqt chikii syvsem bezplatno i bez da puskat temi s vyprosi "kyde obichate da vi se praznqt"Make_Me_Laugh prav si, che otgovorite na vyprosite sa DAaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
Какво толкова, няма лошо.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
NeNoRMaLNiKa vratite na toaletnite tam sa kysi i otgore kato se pogledne se vijda vsichko, kakto i otdolu se vijdat kraka .... vsyshnost kleknal chovek i otstrani 2 kraka na drug chovek![]()
Знам
п.п. и бях сигурен, че ще направиш нещо подобно рано или късно.
Хаха мерсиии, мерсииии, ама за жалост вече от толкова малко не ми се лъска, вече трябва по-хард :Д:Д
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Отчасти желанието ти се е изпълнило. Пожелавам ти да се изпълниш със сметана.Първоначално написано от Nadelina
Na pechelivshite - chestito!![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Е браво. Ти си супер просто!!! Поклон!
mindscan
Според мене няма нищо лошо но ако се повтаря много пъти то вече сексуалната ти орентация не е наредПървоначално написано от Nadelina
и браво
ЕвАлАаААА и на мен това ми е голяма мечта ,ама надали ще се случи. . . =)
Zashto da ne se sluchi... Samo ot teb zavisi!Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
Няма от къде да си намеря момиче ,което да се съгласи.Да кажем ,няк'ва приятелка ,обаче тука нямам приятелки винаги съм само с момчета навънка . . . незнам как ще мога да си намеря някоя навита. . . това още като си бях в БГ го предлагах на най-добрата си приятелка ,но не искаше и това си еПървоначално написано от Nadelina
Излижете се двете и качете снимков материал ..![]()
Напрао вече ме кефиш брао на такива като тебеПървоначално написано от Nadelina
![]()
За мене не е проблем ,ама няма как да стигна до неяПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Ако продължавате ще се възбудя много сериозно ..
![]()
Ти още не си лиПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
Нищо ще те включим и теб по-късноПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()