- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- лизане
чувството е прекрасно то фр ми неслучайно ми го прави тва всеки ден и не ми се иска да спира
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Ахам..вси4ки казвате браво .....е какво браво?Голяма работа няма що..тва е било от алкохола Nadelina ина4е нямаше да стане![]()
![]()
И как ще я наебеш ве дебел, ти не можеш да си извадиш пишлето от гащите заради тумбака ти...Първоначално написано от SK0RP10N
Walk with me now, fly with me later...
Браво, 'щото ти никога няма да се осмелиш да го кажеш на някой.Първоначално написано от besnicataa
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Виж сега, Nadelina. Няма знчение какво мислят другите за това. Аз съм на мнение, че хората трябва да си правят това, което им харесва, без ИЗОБЩО да ги интересува мнението на другите и общоприетите принципи.
ХАЛЕЛЕЛЕ АЕХХАЕХАЕХАхах
Уау, не мога да го повярвам........колко съм задръстена само!?
Тва е мн яко.И аз да имах такава приятелка.
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Това определено ми звучи привлекателно предложение . . . надявам се с времето да се усъществи. =)Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Важното е да ти е кеф.Не виждам проблем в цялата работа.
[size=7][b][u]fosse cos
xxahxahxahahxahxahxahxahxahaxПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ем то човек кат се напие... аз на 3 водки си трия игрите от PC-то ...![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
ма айде фр сме а и имам обица на езикаПървоначално написано от katttto3
хахахахах таа така темата нали т е било яко кво ти пука
mi kvo tolko e stanalo,znae6 li kolko momi4eta go pravqt,6tom si go napravila i ti e haresalo ne vijdam pri4ina da ne go povtori6Първоначално написано от Nadelina
Ехехе.. Супер! Тъкмо бях 4ела преди няколко дена твой пост, където разказваше, 4е много би ти се искало да направиш нещо такова.
Ми 4естито, мацка. Щом сте се изкефили, зна4и няма проблеми...
ПП: Евала ви, 4е сте се навили. Аз една приятелка толкова я увещавах, увещавах и нищоАма тва едно време ми беше мерак, като бях малко по-малка. Тогава си мислех, 4е може и да съм лесбийка
Сега нещо такива идеи не ме блазнят особено...
![]()
Робинята на Quench
samo gledai da ne ti haresa mnogo i da stane6 obratna haha e top lo6o nqma de nqma da si parvata nito poslednata![]()
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
петричански палавници в клуба![]()
Ot tozi post veche mi stana leko neudobno.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
недей ;Р
emii zdrave da e hhHAA BRAVOO
BeE Crazy Or laZy
bEe Hot Or not
beE ruLy Or unRuLY
beE lovely or ugLy
beE seXy oR Not
ThE Choose is in YouR HanDs...;]~
pasii_sladuranata написа:
много оригинални теми даваш Very Happy ,а пиенето май не ти се отразява добре ти си МЕН втори номер Surprised
+1
(sun) Live your life and do whatever you like...
![]()
hihih i az sam imala takav slu4ai malko po razli4en
![]()
noo s fr se razbrahme se edno ni6to ne e stanalo