.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 109

Тема: лизане

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Ти си ми идолаааа
    i moqt
    My life is music !

Голям фен Аватара на beb4yy
    е кфо толкова кой не го е пробвал

Град
    В бъдещето.

Re: лизане

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Hora, snoshti bqh na imen den na edna ot nai-dobrite mi priatelki. Ponapihme se i otidohme na diskoteka. Hrumna mi blestqshtata ideq, che moje otidem i da se lijem v toaletnata, uj na shega stana, no otidohme. Tq sedna na toaletnata chinia, razkrachi se, az kleknah pred neq i bliz-bliz. Posle tq me hvana vdigna mi kraka i zapochna da me lije... Sega se chuvstvam malko stranno ot sluchiloto se, no beshe napravo neveroqtno, prosto ne moje da se opishe s dumi useshtaneto..... Vyzbujdam se pak kato se setq... Horaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... nz veche kfo stava s mene....
    Не трябва да ти пука. Важното е да ти е супер хубаво.
    I LVE 69. I LVE

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    епа лижи бе кой те спира

ne moje da si go dostigne.. kak da go lije ?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Егати якото .Бравос, просто евала .

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от martyy
    za koe qko ?
    За темата, как за кое,за Франкенщайн по Мери Шели ли ?

ne... za Oktopod na Marko Neze ;]

емии приятелки сте ,обича те се...и сте си направили взаимни удоволствия..няма нищо лошо в това

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Всичко трябва да се пробва....какво лошо има

Град
    Хасково

Hora, snoshti bqh na imen den na edna ot nai-dobrite mi priatelki. Ponapihme se i otidohme na diskoteka. Hrumna mi blestqshtata ideq, che moje otidem i da se lijem v toaletnata, uj na shega stana, no otidohme. Tq sedna na toaletnata chinia, razkrachi se, az kleknah pred neq i bliz-bliz. Posle tq me hvana vdigna mi kraka i zapochna da me lije... Sega se chuvstvam malko stranno ot sluchiloto se, no beshe napravo neveroqtno, prosto ne moje da se opishe s dumi useshtaneto..... Vyzbujdam se pak kato se setq... Horaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ... nz veche kfo stava s mene....

Лелееей що и аз нямах такава приятелка..

а това...повтори ли се...т.е.ставало ли е пак при вас 2-те...може на др място...но случи ли се пак...?

Важното е че си си прекарала добре хехехе не се коркай щом ти е било забавно... човек трябва да задоволява любопитствата и интересите си
    Нощта настъпва, а тя мълчи.Сълзите се стичат, душата кърви.Студът замразява, сърцето търпи.Спомени бледи преплитат се,в сърцето зее яма.И кръв буйна пролива се.И един млад живот отива си....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Цитирай Първоначално написано от Slivi
    а това...повтори ли се...т.е.ставало ли е пак при вас 2-те...може на др място...но случи ли се пак...?
    Ne, ot togava nqmam takiva popadenia.

еми...нз...дали да ти пиша...жалко за теб...или супер...щот...ако ти е било супер якото...ще е жалко...но ако те е страх че може да обърнеш резбата или...че...си имаш гадже или нещо др...тогава супер че не се е повторило...

и аз искам хахаха
    And now you want somebody
    To cure the lonely nights
    You wish you had somebody
    That could come and make it right....

Еми нищо лошо няма!
    Аз съм човешко същество,по дяволите!Моя живот има стойност!

искъм и аз такаваа приятелка

Повече от фен Аватара на LDto
    споко бре моте да съм дествена но меналото лято си ходих с едно момиче и тя пожела да я лижа нямях как да и откажа и го направихме
    сега ша каже някой лелеле таз е извратена ама чесно казано кат ме струват мъжете бъзикам се не и отказах защото имаше пирсинг на путката и аз исках да вида какво е усещането :P :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    Ахам..вси4ки казвате браво .....е какво браво?Голяма работа няма що..тва е било от алкохола Nadelina ина4е нямаше да стане

нали знаете че когато човек е пият тогава му падат задръжките

Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    Цитирай Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
    Цитирай Първоначално написано от pasii_sladuranata
    много оригинални теми даваш ,а пиенето май не ти се отразява добре ти си МЕН втори номер
    +1 ..
    А по темата .. няма лошо. .. Беше писала, че много искаш (в няколко теми даже)- ето направи го. Човек е любопитен .. иска да опита от всичко и в това няма лошо.. Нали знаеш - око да види, ръка да пипне.
    Език да близне
    Няма лошо...

Nadelina опасна си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си